• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۲۴۷۲۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۴
بین الملل » غرب آسیا

افشاگری کندی درباره آمریکا، اثبات دیدگاه رهبر انقلاب است

سخنگوی وزارت امور خارجه، افشاگری رابِرت اِف کِنِدی، نامزد ریاست جمهوری ۲۰۲۴ امریکا درباره ماهیت سیاست خارجی این کشور را اثبات دیدگاه رهبر معظم انقلاب در این زمینه دانست.

افشاگری کندی درباره آمریکا، اثبات دیدگاه رهبر انقلاب استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، سخنگوی وزارت امور خارجه، افشاگری رابِرت اِف کِنِدی، نامزد ریاست جمهوری ۲۰۲۴ امریکا درباره ماهیت سیاست خارجی این کشور را اثبات دیدگاه رهبر معظم انقلاب در این زمینه دانست.

ناصر کنعانی در پیامی در فضای مجازی نوشت: آنگاه که ذره‌ای از واقعیت مربوط به ماهیت جنگ افروزانه، تجاوزکارانه و آغشته به دروغ، نیرنگ و توطئه در سیاست خارجی رژیم امریکا از زبان رابرت اف کِنِدی، نامزد ریاست جمهوری این کشور افشا می‌شود حقیقت این کلام مقام معظم رهبری روشن‌تر می‌شود که " دفاع امثال امریکا از حقوق بشر برای ملت‌ها و مظلومان دنیا گریه آور است. برای بشریت مصیبتی از این بالاتر نیست که مفاهیم و ارزش‌های انسانی این طور در دست و پای این سیاست بازان خبیث بیفتد.

گفتنی است رابرت اف کندی جونیور، برادر زاده جان اف کندی رئیس جمهوری ترور شده پیشین آمریکا رقیب جدید جو بایدن رئیس جمهور کنونی آمریکا برای انتخابات سال آینده ریاست جمهوری این کشور در داخل حزب دموکرات شد و روز چهارشنبه به وقت محلی بطور رسمی نامزدی خود را برای انتخاب شدن به عنوان نماینده حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ اعلام کرد.
بیشتر بدانید: برادرزاده جان اف کندی نامزد انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا شد


رابرت کندی ۶۹ ساله در سخنانی که تقریبا حدود دو ساعت به طول کشید، گفت: پلیس فاسد است، ما داعش را ایجاد کردیم. ما دو میلیون آواره را روانه اروپا کردیم و زمینه ساز بی ثباتی دموکراسی در آنجا شدیم که منجر به برگزیت شد.

این سیاستمدار دموکرات و رقیب جو بایدن در بخشی از سخنانش افزود: این هزینه جنگ عراق است. ۸ هزار میلیارد دلار در آنجا و ۱۶ هزار میلیارد دلار برای تعطیلی‌های ناشی ازآن  هزینه کردیم که در مجموع ۲۴ هزار میلیارد دلار هزینه شد.

کندی تاکید کرد: این هزینه‌ها نتیجه‌ای جز ویرانی طبقه متوسط در آمریکا نداشته است و ما باید به این وضعیت پایان دهیم.

این سیاستمدار آمریکایی در بخشی از سخنانش در انتقاد از سیاست خارجی آمریکا اذعان کرد: راهبرد ما همواره استفاده از تسلیحات نظامی برای نمایش قدرت یعنی استفاده از ارتش برای نمایش قدرت در سراسر جهان بوده است.

کندی با اشاره به موفقیت سیاست خارجی چین گفت:، اما چین کار متفاوتی کرده است. آن‌ها فلسفله راهبرد عمومی مرا اتخاذ کردند.

وی ادامه داد: ما هشت هزار میلیارد دلار خرج کردیم تا پل‌ها، بنادر، جاده‌ها و بیمارستان‌ها را بمباران کنیم، اما آن‌ها هشت هزار میلیارد دلار برای ساخت پلها، بنادر، جاده‌ها و بیمارستان‌ها هزینه کردند.

این سیاستمدار آمریکایی در ادامه انتقاد از سیاست خارجی آمریکا افزود: آن‌ها (چین) در حال گرفتن جای ما به عنوان شریک تجاری در اکثر کشور‌های آفریقایی و آمریکای لاتین هستند. برزیل از دلار به ارز چین روی آورد و عربستان سعودی نیز این کار را انجام داد.

رابرت اف کندی از جمله مخالفان سرسخت واکسن کرونا بود که اینستاگرام در سال ۲۰۲۱ حساب کاربری او را به دلیل انتشار مطالب گمراه‌کننده درباره واکسن مسدود کرد.

به چالش کشیدن رئیس‌جمهور مستقر در مرحله درون حزبی انتخاب از سوی یک هم حزبی رویدادی بی سابقه در آمریکا است که با اعلام نامزدی کندی، رقیبان دموکرات بایدن در انتحابات ۲۰۲۴ افزایش یافته است در حالی که بایدن برای دور دوم ریاست جمهوری خود باید نامزد‌های جمهوری خواهان را نیز شکست دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ‌زنی خط تغذیه ۱۷هزار متری گازرسانی به روستا‌هایی بیرگان در دهه فجر
ثبت رکورد‌های جدید در تولید نفت و گاز در دولت چهاردهم
جشنواره ورزش های زمستانی در بام خلخال
بهره برداری همزمان صد‌ها طرح در خراسان جنوبی در هشتمین روز از دهه مبارک فجر
توقیف ۴ خودری شوتی و کشف ۳ هزار و ۷۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهبندان
انتشار دو فراخوان ملی برای همکاری و سنجش صلاحیت مربیان فنی‌وحرفه‌ای کشور
افزایش ۰.۲۵ درصدی شاخص کل بورس
افتتاح ۱۱ پروژه گردشگری در استان فارس
حفظ سلامت فرهنگی جامعه، بالاترین خدمت به بشر است
معرفی نمایندگان ایران در مسابقه‌های قرآن «الصادق‌الأمین» لبنان
خرم‌آباد رکورددار مقاوم‌سازی مسکن روستایی در کشور
افزایش تعداد استاندارد‌های خودرو همچنان روی کاغذ
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۹ بهمن
حذف ۲۱ قلم سم از در بخش کشاورزی 
رونق عرضه در بازار فیزیکی بورس انرژی در نوزدهم بهمن
همسان سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی در کشور
کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی؛ پیروزی مهمدی و علیزاده در مبارزه نخست
گروه‌های جهادی باید مرجع حل مشکلات مردم شوند
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادر شهید والامقام احمد لیاقتی راد دزفول آسمانی شد
سمپوزیوم بین‌المللی گیاهان دارویی و معطر با حضور پژوهشگران ایرانی برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)