پخش زنده
امروز: -
عضو نمایندگی کشورمان در جریان مباحث کمیته حقوقی مجمع عمومی سازمان ملل در خصوص موضوع تروریسم پاسخ قاطع و کوبنده ای به نماینده رژیم صهیونیستی داد.
به گزارش واحد مرکزی خبر؛حسین قریبی نماینده کشورمان در پاسخ به نماینده رژیم صهیونیستی گفت: موجب شگفتی است نماینده رژیمی که از بدو تشکیل غیر مشروعش به عنوان رژیم تروریستی شناخته می شود، کشوری را متهم می کند که در ۳۴ سال گذشته بیش از ۱۷ هزار شهروند قربانی ترور داشته است.
وی افزود : آنها قربانی حوادث تروریستی شدند که از سوی عناصر آن رژیم حمایت شده است.
عضو نمایندگی کشورمان تصریح کرد: تردیدی وجود ندارد که این رژیم مسئول اقدامات تجاوزگرانه، اشغال، کشتار افراد بیگانه از جمله زنان و کودکان، نسل کشی، جنایت علیه بشریت، جنایت جنگی و سایر جرائم و نیز آواره کردن میلیونها نفر فلسطینی در خارج از سرزمین اصلی خودشان است.
حسین قریبی گفت: شبکه ترور این رژیم در سراسر جهان دارای فهرست بلندی است.
وی افزود: تنها به عنوان نمونه در سالهای اخیر چند تن از دانشمندان ایرانی که برای توسعه کشور عزیز خود فعالیت می کردند در پیش چشمان بهت زده خانواده های خود به دست عوامل این رژیم به طور بی رحمانه ای کشته شدند.
وی گفت: هنوز هم افراد بیشتری تهدید به قتل می شوند. قریبی ، خواهان اقدام جامعه بین الملل در جلوگیری از پشتیبانی و حمایت از شبکه تروریستی این رژیم شد و افزود : اگر قصد ریشه کن کردن تروریسم را داریم این نخستین خواهد بود.