• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۲۵۴۷۵
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۴
بین الملل » تحلیلی

با گسترش صنعت خودروهای برقی، دوره خودروهای بنزینی رو به پایان است

کارشناسان صنعت خودروسازی می گویند با توسعه صنعت ساخت خودروهای برقی در چین، عصر خودروهای بنزینی در این کشور به سرعت رو به پایان است.

با گسترش صنعت خودروهای برقی، دوره خودروهای بنزینی رو به پایان استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  کارشناسان صنعت خودروسازی می گویند با توسعه صنعت ساخت خودروهای برقی در چین، عصر خودروهای بنزینی در این کشور به سرعت رو به پایان است.
به گفته تحلیلگران و کارشناسان صنعت خودروسازی تولیدکنندگان خودروهای برقی در چین در حال متحول کردن این بخش هستند و حتی برخی از آن ها شرکت های بین المللی را هم پشت سر گذاشته اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از شانگهای، حمایت دولت چین از وسایل نقلیه الکتریکی از یک طرف و علاقه روزافزون مصرف کنندگان به این وسایل از طرف دیگر، موجب شده است شرکت های چینی بر بازار داخلی کشورشان که بزرگترین بازار خودرو در جهان است، تسلط پیدا کنند.
الیوت ریچاردز، متخصص خودروهای الکتریکی می گوید شانگهای هر دو سال یک نمایشگاه اتومبیل برگزار می کند. این یک رویداد مهم در بخش خودروسازی است که تولید کنندگان جهانی در آن حضور می یابند. این نمایشگاه نشان داده است که مارک های چینی می توانند با همه خودروسازان سنتی در همه سطوح رقابت کنند و از نظر عملکرد، کیفیت و امکانات چیزی از رقبای خود کم نمی آورند.
ریچاردز تصریح کرد نمایشگاه خودرو شانگهای به معنای پایان دوره موتورهای احتراقی و آغاز عصر خودروهای الکتریکی است.
شرکت‌های تولیدکننده خودروهای الکتریکی به خوبی می‌دانند که در حال رسیدن به رقبایی هستند که محصولاتشان از سوخت های فسیلی استفاده می کنند.
ویلیام لی، مدیر عامل شرکت تسلای چینی "" Nio به خبرگزاری فرانسه گفت ما خودروهای بنزینی سطح بالا مثل ب. ام دبلیو، مرسدس بنز و آئودی را به عنوان رقبای اصلی خود می بینیم.
طبق اعلام فدراسیون تولیدکنندگان خودروهای فردی در چین (CPCA)، فروش خودروهای برقی و هیبریدی در سال 2022 در این کشور دو برابر شد و این خودروها بیش از یک چهارم خودروهای فروخته شده را شامل می دادند که چنین میزانی هرگز در گذشته دیده نشده بود.
لی افزود علیرغم کاهش سرعت رشد صنعت خودروسازی در جهان، خودروهای الکتریکی در چین امسال بیش از 40 درصد سهم بازار را به خود اختصاص خواهند داد.
در نمایشگاه شانگهای، ده‌ها مدل جدید خودرو از تولیدکنندگان جدید و قدیمی به نمایش گذاشته شده است.
مایک جانستون، یکی از مدیران ارشد برند لوکس انگلیسی لوتوس، در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت: «آینده همین الان و همین جاست. در حال حاضر خودروهای برقی در چین به سرعت در حال گسترش است و همین مسئله وضعیت کل بازار را تغییر می دهد.
پکن برای پیشی گرفتن از رقبای خود در عرصه ساخت خودروهای برقی، منابع عظیمی را به این صنعت اختصاص داده است.
ریچاردز در این باره می گوید چینی ها توسعه موتورهای بنزینی را کنار گذاشتند زیرا نمی توانستند با بقیه جهان در این عرصه رقابت کنند. آنها با خود گفتند در این شرایط با تولید وسایل نقلیه برقی می توانیم از همه سبقت بگیریم.
از ابتدای قرن بیست و یکم مقامات مرکزی و محلی چین میلیاردها دلار برای یارانه‌ها و معافیت‌های مالیاتی در صنعت تولید خودروهای برقی سرمایه‌گذاری کردند و قراردادهای حمل‌ونقل عمومی را به شرکت‌های تولیدکننده خودروهای برقی اعطا کردند.
زیی یانگ کارشناسان چینی در گفتگو با MIT Technology Review می گوید دولت چین برای متمرکز کردن منابع بر روی صنایعی که می خواهد توسعه دهد بسیار خوب عمل می کند و این ریشه در ماهیت سیستم اقتصادی این کشور دارد.
زیرساخت های لازم برای توسعه این بخش نیز توسعه یافته است. طبق اعلام دولت چین، در حال حاضر بیش از 5.8 میلیون ایستگاه شارژ خودروهای برقی در چین وجود دارد. بر اساس داده های بلومبرگ، استان گوانگدونگ به تنهایی حدود سه برابر کل آمریکا پایانه شارژ خودروهای برقی دارد.
در این میان برندهای خارجی هم توانسته اند از سیاست های ترجیحی دولت چین در زمینه ساخت خودروهای برقی استفاده کنند.
این سیاستها حتی در جذب شرکت آمریکایی تسلا که رهبری این صنعت را در دست دارد، موفق بوده اند و جذب این شرکت به تقویت شهرت و اعتبار صنعت تولید خودروهای برقی در چین کمک کرده است.
طبق تحقیقات موسسه Counterpoint Research، در حال حاضر بازار خودروهای برقی چین پویاترین بازار در جهان محسوب می شود و 94 برند بیش از 300 مدل مختلف محصول به این بازار ارائه می دهند.
همه این پیشرفت ها و موفقیت های چین در زمینه تولید خودروهای برقی به دقت از طرف رقبای خارجی مورد بررسی قرار می گیرد و آنها نیز مجبور می شوند در این فضای بسیار رقابتی به سرمایه گذاری بیشتر و نوآوری و خلاقیت روی آورند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قیمت سکه و طلا ۲۳ آذر ۱۴۰۴ در بازار رشت، تا ساعت ۱۲:۰۰
تشییع پیکر پاک مادر شهید در کازرون
پرداختن به سلامت خانواده و آموزش معلمان در برنامه‌های سیما
قزوین در مسیر توسعه همکاری با پاکستان
نبود کمربندی، علت افزایش ترافیک و تصادفات درون شهری همدان
روایتی متفاوت از نادر طالب زاده
تحصیل ۵۵ درصد دانش آموزان دوره متوسطه در هنرستان های فنی و حرفه ای و کار دانش
تزریق منابع مالی به مسکن مهر پردیس با ابزار تهاتر املاک
برداشت بیش از ۲۷ هزار تن بادام‌زمینی از مزارع اردبیل
رونمایی از طرح برترِ پژوهشی رادار فرودگاهی
تکمیل ۷ طرح مهم آبی کهگیلویه و بویراحمد سرعت می‌گیرد
نجات ۵۰ خودروی گرفتار در برف‌ و‌ کولاک جاده خلخال - الماس
کلید توسعه در تولید دانش‌بنیان و صادرات‌ محور است
تمرکز دستگاه‌های نظارتی بر کنترل قیمت و توزیع کالا‌های اساسی
اجرای طرح پویش سلامت علوی در دزفول
حدادی برای استقلال دست به توپ می‌شود
حضور ۱۲۰ اندیشمند خارجی در کنگره بین المللی فعالان فرهنگی اربعین
دست درازی به منابع طبیعی آمل روی میز دستگاه قضا
احداث بیش از هزار و ۳۰۰ متر دیوار برای عبور ایمن سیلاب‌های زمستانی در یزد
ثبت ۳۶۶۵ تذکر سامانه‌ای در بازار سرمایه طی آبان‌ماه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)