• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۲۶۵۴۹
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
همدان » اجتماعی

دوره مهارتی برای بیش از ۴ هزار نفر از ساکنان مناطق محروم روستایی

سال گذشته دوره مهارتی برای چهار هزار و ۳۴۴ نفر از ساکنان مناطق محروم روستایی استان همدان برگزار شده است.

دوره مهارتی برای بیش از ۴ هزار نفر از ساکنان مناطق محروم روستاییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان با بیان اینکه مهارت آموزی فنی در روستا‌ها مهاجرت بی رویه به شهر‌ها را کاهش می‌دهد، افزود: در این راستا برای رونق اقتصادی روستاهای استان ۳۰۰ دوره مهارت آموزی برگزار شده است. 

وهب مختاران تأکید کرد: ۵۳ حرفه از جمله دوزنده کیف چرمی بادست، کمک آرماتور بند درجه ۲، کلاف ساز مبل کلاسیک چوبی و سرویس کار تراکتور با هدف تطابق با بازار کار و مزیت‌های شهرستانی و همچنین سند آمایش در راستای مهاجرت معکوس روستاییان ارائه شد.

او با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در توانمندسازی و ارتقای مهارت روستاییان و مناطق محروم تأکید کرد: توسعه و تقویت اقتصاد روستاها، فراهم کردن زمینه‌های صدور مجوز کسب و کار، اشتغال و ایجاد درآمد پایدار در روستا‌ها یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان، ترغیب و ایجاد انگیزه در روستاییان به منظور راه اندازی کسب و کار با هدف ایجاد اشتغال پایدار و به کارگیری ظرفیت‌های منطقه‌ای را از اهداف آموزش‌های مهارتی در روستا‌ها برشمرد.

مختاران، آموزش و ارتقا مهارت روستاییان را از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی دانست و گفت: اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستا‌ها بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه پیش بینی شده است.

او با اشاره به اینکه بیشتر افرادی که در دوره‌های مهارتی این اداره کل مشارکت می‌کنند دارای مهارت کافی برای انجام کار هستند گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته ۶۵ درصد دانش آموختگان فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان گفت: ۴۳ هزار و ۸۲۴ نفردوره آموزشی، مهارتی‌های فنی و حرفه‌ای در آموزشگاه‌های آزاد و مراکز دولتی این استان در سال ۱۴۰۱ برگزار شد.

مختاران با اشاره به اینکه ۷۳ درصد از شرکت کنندگان در آزمون‌ها موفق به کسب نمره قبولی شدند، افزود: کارور adobe animate (اپلیکیشن خلاقانه برای تولید انیمیشن‌های ۲ بعدی)، حجم ساز و نقش برجسته کار با گچ، دوزنده لباس کشی و پرورش گوسفند از رشته‌های تازه راه اندازی شده این اداره کل است.

او با اشاره به اینکه ۱۷ گروه هدف از آموزش‌های سازمان فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند، گفت: دوره‌های آموزشی این سازمان قشر‌های مختلف شامل دانش آموزان، دانشجویان، دانش آموختگان و بنگاه‌های اقتصادی و متقاضیان مهارت آموزی، آموزش در محیط کار واقعی، معتادین بهبود یافته، نیروی‌های مسلح، زنان سرپرست خانوار و آسیب دیدگان اجتماعی را پوشش می‌دهد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)