• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۲۸۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
همدان » اجتماعی
در استان همدان؛

بهره مندی ۶۹۴ زوج نابارور از خدمات بیمه سلامت

مدیرکل بیمه سلامت همدان گفت: هزینه‌های درمان نازایی و ناباروری ۶۹۴ زوج نابارور در این استان سال ۱۴۰۱ تامین و پرداخت شده است.

بهره مندی ۶۹۴ زوج نابارور از خدمات بیمه سلامتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ فریبرز نیاستی افزود: یک میلیارد و ۵۶۴ میلیون تومان بابت هزینه‌های درمان نازایی و ناباروری این زوج‌های نابارور در استان همدان در سال گذشته پرداخت شده است و در مقایسه با سال ۱۴۰۰ که ۳۶ میلیون تومان بود بیش از ۳۰ برابر افزایش داشته است.

او تأکید کرد: در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت زوجین نابارور می‌توانند تا سن ۴۹ سالگی و تا سه دوره درمانی از خدمات درمانی نازایی و ناباروری به صورت بیمه‌ای بهره‌مند شوند.

مدیرکل بیمه سلامت همدان افزود: بیمه شدگان با مراجعه به مراکز دولتی و خصوصی طرف قرارداد ۱۰ درصد تعرفه دولتی هزینه‌های درمانی نازایی و ناباروری را بر اساس ضوابط مربوطه پرداخت می‌کنند و ۹۰ درصد هزینه‌ها را بیمه سلامت پرداخت می‌کند.

نیاستی گفت: هزینه‌های درمانی بیمه شدگان سخت درمان سه بیمه پایه شامل بیمه سلامت، تامین اجتماعی، نیرو‌های مسلح و سایر بیمه‌ها توسط بیمه سلامت رسیدگی و پرداخت می‌شود.

او تصریح کرد: از ابتدای دی ماه سال ۱۴۰۱ تا کنون بیش از ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بابت هزینه‌های درمان بیماران صعب‌العلاج استان از محل صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج به حساب شبای ۵۲۸ بیمار واریز شده است.

مدیرکل بیمه سلامت همدان تأکید کرد: به منظور افزایش رضایتمندی بیمه شدگان همچنین افزایش حمایت مالی از آن‌ها شهریورماه سال گذشته قرارداد همکاری با کلینیک تخصصی جراحی افق همدان منعقد شد.

نیاستی افزود: همچنین از ابتدای آبان سال گذشته همزمان با آغاز هفته بیمه سلامت قرارداد همکاری با بیمارستان بوعلی همدان نیز منعقد شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان همچنین از پرداخت بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان به موسسات و مراکز درمانی استان در سال گذشته خبر داد.

او گفت: مطالبات بیمارستان‌های خصوصی، مراکز خصوصی، غیردانشگاهی، درمانگاه ها، مراکز پاراکلینیک، آزمایشگاه‌ها و مطب پزشکان بخش خصوصی تا پایان دی ماه، مطالبات پزشکان خانواده شهری و مراکز سطح یک روستایی دانشگاه علوم پزشکی همدان و اسدآباد تا پایان اسفند تسویه شده است.

نیاستی افزود: همچنین مطالبات داروخانه‌های شامل (خصوصی و دولتی) تا پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۱ پرداخت شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)