• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۳۱۰۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

پذیرش ۱۲۰۰ اثر در شانزدهمین کنگره ایمونولوژی و آلرژی

دبیر علمی شانزدهمین کنگره بین‌المللی ایمونولوژی و آلرژی : تاکنون بیش از هزار و ۲۰۰ اثر در ۳۴ حوزه مختلف ایمونولوژی دریافت شده است .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر رضا فلک در افتتاحیه شانزدهمین کنگره بین‌المللی ایمونولوژی و آلرژی گفت: حدود یک سال و نیم است که استادان و دانشجویان ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران با برگزاری جلسات متعدد تلاش کردند تا سه روز کنگره مؤثر برنامه‌ریزی کنند و خداوند را شاکریم که مسیر برگزاری این کنگره دانشجویی برای ما هموار شد.پذیرش ۱۲۰۰ اثر در شانزدهمین کنگره ایمونولوژی و آلرژی
دبیر علمی شانزدهمین کنگره بین‌المللی ایمونولوژی و آلرژی افزود: در اوایل سال ۱۴۰۱ به دنبال رکودی که پس از همه گیری جهانی کرونا رخ داد، گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران مسئولیت برگزاری شانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی را برعهده گرفت که نخستین اقدام سیاست گذاری و تعیین اهداف کنگره بود که در این راستا جلسات متعددی با دبیران و رؤسای کنگره‌های پیشین داشتیم و محور اصلی کنگره شعار «ایمونولوژی برای عموم جامعه» انتخاب شد.
دکتر فلک گفت: مقرر شد تا ۳۵ نشست تخصصی علمی مرتبط با حوزه‌های مختلف ایمونولوژی نظیر واکسن‌سازی، بیماری‌های عفونی، آلرژی برگزار شود. همچنین ۵ نشست تخصصی جانبی نیز تعریف کرده‌ایم و بر این اساس حدود ۲۵۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌های مختلف و مراکز تحقیقاتی به عنوان اعضای کمیته علمی کنگره معین شدند. درخواست برگزاری کنگره به وزارت بهداشت داده شد و اوایل آذر پارسال جلسه هم اندیشی با رؤسا و دبیران نشست های تخصصی تعریف شده داشتیم و نظرات استادان برای برگزاری برنامه گرفته شد.

مدیر گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران، افزود: برای کنگره، آموزش مداوم با حداکثر ۱۵ امتیاز برای سطوح اول و سایر سطوح در نظر گرفته شد و در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و تغییر نگرش دانشجویان و کارآمدسازی فعالیت‌های علمی تولید محور، ۵ نشست تخصصی علمی جانبی بین رشته‌ای تعریف شد که شامل ایمونولوژی در عرصه تولید واکسن‌های کرونا، مسئولیت اجتماعی یک‌ ایمونولوژیست، اشتغال و کارآفرینی، اقدامات لازم برای راه اندازی خط تولید و راه‌های ارتقای مجلات علمی کشور است.

دکتر فلک گفت: در کنار نشست های تخصصی علمی کنگره، نمایشگاهی هم درنظر گرفته شده است که از شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با ایمونولوژی دعوت شده است.

مدیر گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: تاکنون بیش از هزار و ۲۰۰ اثر مختلف در ۳۴ حوزه مختلف ایمونولوژی دریافت شده است که بر اساس شاخص‌های داوران محترم نشست های تخصصی پذیرفته شده است و در عین حال برای برگزاری ۶۵ کارگاه علمی در دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر مراکز همکار برنامه ریزی کرده‌ایم.

دکتر فلک با تأکید بر اهمیت شعار «ایمونولوژی برای عموم جامعه» که برای کنگره انتخاب شده است، ادامه داد: سعی کردیم فرهنگسازی و آموزش به مردم در اولویت قرار گیرد و در زمینه تولید محتوا تلاش‌های زیادی صورت گرفت تا از پخش اطلاعات نامناسب جلوگیری شود‌. از سوی دیگر در برنامه‌های خود معیارهای حفظ محیط زیست نیز مدنظر بوده است که بتوان با معیارهای کنگره سبز، برنامه را اجرا کنیم.

مدیر گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه در برگزاری کنگره به برنامه‌های جانبی نوآورانه توجه ویژه شده است، گفت: دو مسابقه علمی تحت عنوان نقشه مفهومی و برنامه تصویرسازی علمی درنظر گرفته شده است که برای اولین بار در کنگره‌ها برگزار می‌شود.

دکتر فلک با تشکر از حامیان اصلی کنگره، گفت: حمایت‌گران ما اغلب تولید کنندگان داخلی هستند که در پیشبرد امور به ما کمک کردند. در روز اختتامیه نیز مقرر شده است بزرگداشت روز آزمایشگاهیان برگزار شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پس از ۴۳ روز
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
شناسایی ۲ هزار و پانصد شهید دوران اسارت در کشور
کشف ۹ دستگاه ماینر قاچاق در مراغه
خارج از گود؛ داستان فحاشی برخی هواداران پرسپولیس به استقلال و احضار به کمیته اخلاق
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
طلای سرخ خراسان شمالی در مسیر دانش‌بنیان شدن
جاده اصلی مسیر بجنورد - اسفراین به شبکه همراه اول پیوست
افزایش پیش بینی پذیری تجارت با حذف بخشنامه‌ها
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و دوم آبان ۱۴۰۴)
حرکت تجارت خارجی به سمت تسهیل
برداشت چغندرقند از سطح بیش از ۲ هزار و ۱۵۳ هکتار مزارع خراسان‌شمالی
گزارش ایفما از موفقیت بانوان موی‌تای ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی ۲۰۲۵
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آبان
مشکل نظافت خانه کشتی سلماس
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
معرفی برگزیدگان سومین دوره جایزه روح‌الله خالقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)