• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۳۷۳۴۱
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
بوشهر » اجتماعی
با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید؛

بررسی خواسته‌های خانواده شهیدان و ایثارگران استان بوشهر

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در سفر به بوشهر و در نشست با شماری از اعضای خانواده شهیدان و ایثارگران، خواسته‌های آنان را شنید و برای حل مشکلات وعده پیگیری داد.

بررسی خواسته‌های خانواده شهیدان و ایثارگران استان بوشهربه‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران که استان بوشهر سفر کرده با شماری از اعضای خانواده شهیدان و ایثارگران دیدار کرد و سخنان و خواسته‌های آنان را شنید.
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسفعلی شکری سپس در گفتگو با خبرنگار صداوسیما گفت: در این سفر چند روزه به استان بوشهر نشست‌هایی با خانواده شهیدان، نخبگان این خانواده‌ها، پدران و مادران، همسران و فرزندان شهیدان و ایثارگران خواهیم داشت تا در اتباطی رودررو هم سلام رهبر انقلاب را به آنان برسانیم و هم سخنان و درخواست‌های آنان را بشنویم تا برای رفع آن تلاش کنیم.
 
او با اشاره به این‌که در این سفر حجت‌الاسلام بحرانی را به‌عنوان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره‌کل بنیاد شهیدو امور ایثارگران استان بوشهر معرفی کردیم، افزود: امیدواریم با این انتصاب بتوان آن اهدافی که رهبر انقلاب از بنیاد توقع دارند در استان بوشهر محقق شود.
 
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: آن‌چه ما دنبال آن هستیم این است که هم کارکنان بنیاد شهید در تراز بهترین نهاد باشند و در خدمت افضل انسان‌ها باشند و هم خانواده شهدا در تراز انقلاب اسلامی باشند.
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شکری بیان کرد: ما در مجموعه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، کار‌های معنوی و فرهنگی سطح بالا و افزایش معنویت، تقوا، بصیرت و روحیه انقلابی را دنبال می‌کنیم تا کار کسانی که از جان دنیایی خود گذشتند را تبیین کنیم و برای تحقق آرمان‌های آنان نهایت تلاش خود را انجام دهیم.
 
او ادامه داد: شهیدان، جانبازان و ایثارگران ما اگر جان خود را در راه خدا ارزانی اسلام کردند باید آن را بیان کرد و برای ایرانی آباد و آزاد که می‌خواهد زمینه‌ساز ظهور باشد فکر اساسی کرد و در آن تراز حرکت کنیم.
 
نماینده رهبر انقلاب در بنیاد شهید گفت: باید بتوانیم جایگاه خانواده شهدا و ایثارگر را که عزیزان خود را تقدیم کردند برای جامعه تعریف کنیم تا قدردان زحمات آنان باشند و جامعه سپاسگزاری واقعی از فرهنگ شهید و شهادت و خانواده آنان داشته باشند.
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شکری افزود: ما رسالت‌های ویژه‌ای داریم؛ از جمله برای جامعه ایثارگری که روحیه بزرگی که در جبهه و جنگ داشتند را حفظ کنند تا الگویی برای جامعه و مردم باشند؛ زیرا اگر آنان این روحیه را به‌دلیل مشکلات جامعه در درون خود کم کنند راه مقاومت سست می‌شود.
 
او ادامه داد: دشمن همه توان خود را گذاشته تا نیرو‌های وفادار و مردم را از انقلاب دور و جدا کند. فشار‌های سنگینی که در بخش‌های گوناگون در در فضای مجازی و حقیقی می‌آورد برای این است که جامعه را از انقلاب جدا کنند.
 
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: اگر جهاد تبیین را هم برای خانواده شهدا و هم مردم دست‌مایه کار‌های خود قرار ندهیم، دشمن در این جنگ تبلیغاتی و روانی پیروز می‌شود.
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسفعلی شکری بیان کرد: دشمن همه توان خود را در این جنگ گذاشته و وظیفه تک‌تک ما این است که برای مقابله با آن، در کنار احترام به قوانین، با جهاد تبیین، اقناع مردم و سخت‌کوشی برای رفع مشکلات مردم تلاش کنیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)