• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۲۲۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

عین اللهی: مشکلی در تأمین شیرخشک نداریم

وزیر بهداشت در باره کمبود شیرخشک در کشور گفت: شیرخشک مورد نیاز کشور به صورت ارز ترجیحی به میزان کافی تأمین شده و هم اکنون مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

عین الهی : مشکلی در تأمین شیرخشک نداریم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه برنامه پاسخگویی به مطالبات مردمی در جمع خبرنگاران درباره تعداد اقلام دارویی کمیاب در کشور گفت:  هم اکنون ما سعی داریم ذخایر دارویی را  در کشور افزایش دهیم و تا کنون ذخایر دارویی‌مان رابه  ۷۰ درصد رسانده‌ایم. در گذشته تعداد اقلام دارویی کمیاب حدود ۴۰۰ قلم بود اما اکنون به ۶۰ قلم رسیده است. در وضع فعلی ما نزدیک به ۱۵ هزار داروخانه داریم.بنابراین هر دارویی به هر داروخانه‌ای داده نمی‌شود. یک سری از داروها به همه داروخانه‌ها داده می‌شود اما یک سری از داروهای خاص مانند داروهایی که افراد سرطانی و پیوندی استفاده می‌کنند، فقط به برخی از داروخانه‌های خاص و منتخب داده می‌شود. 

وی درباره وضع شیرخشک در کشور گفت: اکنون شیرخشک موردنیاز کشور به صورت ارز ترجیحی به میزان کافی تأمین شده و  مشکلی در این زمینه وجود ندارد. 

کمبود سرم فصلی است

عین‌اللهی درباره میزان دسترسی سرم در کشور بیان کرد: کمبود سرم فصلی است و در بعضی از زمان‌ها میزان مصرف سرم در کشور افزایش پیدا می‌کند. در زمان افزایش مصرف، کمبود سرم در کشور احساس می‌شود که ما به دنبال ذخایر سرم در کشور هم هستیم تا در فصول افزایش مصرف سرم با کمبود مواجه نشویم. 

وزیربهداشت در پاسخ به یکی از خبرنگاران حاضر در این جمع درخصوص مشکلات دستورالعمل‌های نسخه الکترونیک توضیح داد:  ما راهنماهای بالینی در این خصوص را به همه مراکز درمانی، بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و... ارائه کردیم. اما این راهنماها در قالب توصیه ارائه شده و جنبه قانونی و توبیخی نداشته است. معاونت درمان وزارت بهداشت هم درباره اجرای این راهنماهای بالینی بسیار حساس است و ما بازهم به جامعه پزشکی توصیه می‌کنیم که این راهنمایی‌ها را اجرا کنند. 

وی درباره اتمام کرونا در ایران و جهان و گفت: وضعیت اضطراری کرونا به این معنا است که اگر شما بخواهید از کشور خارج شوید باید واکسن دریافت کرده  و تست پی سی آر  انجام دهید. اما حالاکه از وضع اضطرار خارج شدیم دیگر نیازی به انجام دادن این مراحل نداریم. در این وضعیت افراد  می‌توانند به راحتی بدون اینکه محدودیتی داشته باشند از کشوری به کشور دیگر سفر کنند. اما کرونا همچنان در دنیا فعال است و هنوز اتمام آن اعلام نشده است. 

تزریق دز یادآور واکسن کرونا 

عین اللهی درباره تزریق دز یاد یادآور واکسن کرونا تأکید کرد:کرونا قطعاً از بین نخواهد رفت اما از شکل همه گیری به شکل تک گیری تبدیل خواهد شد.  بنابراین توصیه می کنیم امسال مردم یک دز واکسن یادآور را دریافت کنند خصوصاً افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت و فشار خون هستند حتماً باید یک دز واکسن را دریافت کنند. واکسن کرونا هم مانند واکسن آنفولانزا است. همانطور که با نزدیک شدن به فصل پاییز مردم واکسن آنفلوانزا تزریق ‌کنند توصیه می‌شود واکسن کرونا را هم دریافت کنند.  

وزیر بهداشت درباره تعرفه‌گذاری پرستاران بیان کرد: علی‌الحساب تعرفه پرستاران در دو نوبت پرداخت شده و از امسال هم طبق قانون مجلس به صورت سرانه بیمار و طبق عملکرد پرستار پرداخت خواهد شد. 

وی درباره استخدام پرستاران در سال ۱۴۰۲ گفت: سازمان استخدام تا کنون مجوز استخدام ۲۵ هزار پرستار را داده اما هنوز از سازمان برنامه و بودجه ابلاغ نشده است و ما منتظر ابلاغ سازمان برنامه و بودجه هستیم. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷ مصدوم در محور زرند به سیریز
اقدامات و مطالبات درمانی در شهرستان زابل
تایید برنامه بهره‌وری ۷ دستگاه استان قم
جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مسیر قانون
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای شهرک دانشگاه در شاهرود
نماز در خانه همسر و مادر ۷ شهید
توزیع ۱۷۰ بسته حمایتی و آزادی ۱۹ زندانی با کمک خیرین
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای حوادث تروریستی دی ماه در حرم بانوی کرامت
داغی بر دل ایران
وحدت امت اسلامی و تبعیت از رهبری رمز عزت و پیشرفت ایران اسلامی
تعلل در مولدسازی املاک مازاد به برنامه‌های توسعه‌‌ای کرمانشاه لطمه می‌زند
فردا آغاز ماه رمضان است
حلول ماه‌ترین ماه خدا و بهار قرآن مبارک
۶ درصد از داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها بانوان هستند
استان کرمان نیازمند نقشه راه تامین زمین‌ و مسکن
تصادف زنجیره ای در جاده کرمان _رفسنجان با ١١ مصدوم و ٣ فوتی
پیش‌بینی رشد ۳۸ درصدی واحدهای فناور کشاورزی تا سال ۱۴۰۷
خانه تکانی دل‌ها برای ورود به ماه مهمانی خدا
برگزاری بازی‌های بومی و محلی دا در لردگان
انتخابات شوراهای دانش‌آموزی خوزستان؛ فرصتی برای «تربیت مدیران آینده»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
لزوم آمادگی بخش کشاورزی آذربایجان شرقی برای مقابله با موج سرما
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)