• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۲۹۴۹
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
ایلام » اقتصادی

تولیدکنندگان و واردکنندگان ایلامی تسهیلات ویژه استاندارد دریافت می کنند

مدیرکل استاندارد ایلام از ارائه تسهیلات ویژه استاندارد به تولیدکنندگان و واردکنندگان ایلامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛مهناز همتی با اشاره به دستورات ویژه رئیس سازمان ملی استاندارد در بحث تسهیلات تولیدکنندگان و واردکنندگان ایلامی تسهیلات ویژه استاندارد دریافت می کنندویژه برای تولیدکنندگان و واردکنندگان در راستای تحقق شعار سال گفت: برای دستیابی به مقیاس بالای اقتصاد صادراتی و وارداتی نیازمند مراودات بین المللی هستیم، به همین منظور دیپلماسی استاندارد و کیفیت از بدو ورود دولت سیزدهم در سازمان ملی استاندارد ایران هدف‌گذاری شد.

وی با بیان اینکه، تسهیلات ویژه استاندارد به تولیدکنندگان و واردکنندگان ایلامی ارئه می شود،افزود: سازمان ملی استاندارد با اعمال نظارت‌های دقیق در تولید کالا و ارایه خدمات به بازارسازی تولیدات داخل کمک می‌کند و اگر محصولات تولیدی با کیفیت و استاندارد در بازار عرضه شود قطعاً رشد می‌کند و ما سعی کردیم تا با ارتقای کیفیت، بر وسعت بازار تولید داخل بیافزاییم.

همتی با اشاره به نقش برجسته استاندارد در مهار تورم و رشد تولید، گفت:این دستورات شامل صدور مجوز ترخیص به استناد گواهینامه ثبت مواد اولیه، صدور مجوز ترخیص جهت واردات مواد اولیه، حد واسط و لوازم و تجهیزات مورد مصرف در تولید محصولات نهایی و یا خطوط تولید، توسط واحد‌های تولیدی و یا دستگاه‌های مسئول طرح‌های عمرانی و تاسیسات زیربنایی، عدم الزام به نمونه برداری و آزمون محموله‌های وارداتی توسط واحد‌های تولیدی در صورت دارا بودن پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری / اختیاری برای محصول نهایی، صدور مجوز ترخیص جهت واردات مواد اولیه، حد واسط و لوازم و تجهیزات مورد مصرف در تولید محصول نهایی و یا خطوط تولید توسط شرکت‌های دانش بنیان تولیدی نوع ۱ و ۲ و.. است.

وی گفت: امکان واردات قطعات منفصله خودرو برای واحد‌های تولیدی توسط زیرمجموعه واحد تولیدی با ارائه قرارداد با تولید کننده یا ارائه نامه رسمی از واحد تولیدی مبنی بر معرفی وارد کننده به عنوان شرکت زیرمجموعه، صدور مجوز ترخیص به استناد گواهینامه ثبت محصول نهایی برای وارد کنندگانی که به صورت مستمر از یک کشور و یک واحد تولیدی / عرضه کننده از یک نوع و یک مدل کالا با مشخصات و ویژگی‌های ثابت وارد می‌کنند، اعتبار گواهینامه انطباق COC برای تمامی کالا‌ها به استثنای محموله‌های غذایی از زمان صدور، به مدت سه ماه می‌باشد و با تایید و قبول مسئولیت مدیر کل استان، سه مرتبه و هر مرتبه به مدت یک ماه قابل تمدید است، از دیگر دستورات ویژه برای تولیدکنندگان است.

مدیرکل استاندارد ایلام با بیان هدف سازمان ملی استاندارد ایران بر رشد تولید، افزود: زمانیکه رهبر معظم انقلاب شعار سال ۱۴۰۲ را «کاهش تورم و رشد تولید» اعلام کردند، عزم ما جدی‌تر، جهادی‌تر و محکم‌تر از قبل خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به تدبیری که رئیس سازمان ملی استاندارد ایران بر اعلام پارامتر‌هایی که بر کاهش تورم تاثیر گذار خواهد بود، نقطه کانونی این سازمان تمرکز بر رشد تولید و ایجاد بازار مناسب، همچنین سهم خوب با تحریک تقاضا در بازار داخل و صادراتی است که این اقدامات رشد تولید را به دنبال دارد و امیدواریم با رویکردی مناسب بتوانیم تا پایان سال عملکرد ثمربخش و امیدآفرینی را داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی جنوب استان
تکواندو پاراآسیایی جوانان؛ صعود علیزاده به مرحله نهایی
رده بندی فوتسال جهان ۲۰۲۵؛ ایران در رده پنجم ماند
تولید انبوه واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مؤسسه رازی
مدیریت جامعه زنان نباید در اختیار رسانه‌های دشمن باشد
برگزاری نخستین استاژ فنی کیک‌بوکسینگ و MMA در یزد
بهره‌ برداری ازفاز ۲ مجتمع میدوک شهربابک
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۲۱ آذر
یونیسف: بارش‌ها جان ۸۰۰ هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ صعود زهرا سلطانی به دیدار پایانی تکواندو
پژوهش، موتور پیشرفت کشور
مقابله با توطئه های دشمن با پیروی از ولایت فقیه
کسب نشان برنز دارتر فارسی در آوردگاه بزرگسالان کشور
مستند «داستانی از ریاض»
کالاس: فساد موگرینی شوکی بزرگ برای اروپا بود
تجدید مزایده اموال غیرمنقول «رضایت خودرو طراوت نوین» فردا در قزوین
سلامت، اولویت اول مهریز
واکنش زاکانی به شب خوابی کارتن خواب‌ها در اتوبوس ها
برگزاری همایش کوهپیمایی ویژه روز جهانی کوهستان در بیرجند
پاراآسیایی ۲۰۲۵، صعود شهروز حیدری به مرحله نیمه پایانی بوچیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)