• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۴۳۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

اعزام بیش از ۵۰ هزار زائر خانه خدا از ۵ فرودگاه کشور

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور از اعزام بیش از ۵۰ هزار زائر خانه خدا از ۵ فرودگاه کشور خبر داد و گفت: انتقال زائران به سرزمین وحی از سوم خرداد آغاز و بازگشت آن‌ها سوم مرداد ماه خاتمه خواهد یافت.

 اعزام بیش از ۵۰ هزار زائر خانه خدا از ۵ فرودگاه کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حمیدرضا سیدی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه عملیات رفت و برگشت زائران حج تمتع سال ۱۴۰۲ با قریب به ۸۸ هزار زائر، ۲ ماه به طول می‌انجامد، از آمادگی ۲۱ فرودگاه کشور برای انجام این عملیات خبر داد و گفت: انتقال زائران به سرزمین وحی از سوم خرداد آغاز و بازگشت آنها سوم مرداد ماه خاتمه خواهد یافت.

سیدی ضمن اعلام این خبر و با اشاره تمهیدات اندیشیده شده در فرودگاه‌های کشور برای میزبانی شایسته از زائران خانه خدا گفت: آغاز عملیات حج تمتع به عنوان یک آیین معنوی با سالروز عملیات پیروزمندانه بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر که یک مناسبت ملی است، همزمان شده و این تقارن را به فال نیک می‌گیریم.

وی اظهار کرد: نخستین کاروان های اعزامی به بیت الله الحرام، سوم خرداد از فرودگاه های امام خمینی(ره)، ساری و یزد راهی سرزمین وحی خواهند شد. سیدی با اشاره به مدت زمان عملیات رفت افزود: اعزام زائران تا اول تیر ماه ادامه دارد و فرودگاه های همدان، گرگان و امام خمینی(ره) به عنوان آخرین فرودگاه های اعزام کننده زائر به سرزمین وحی معرفی شده اند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها درخصوص عملیات بازگشت زائران حج تمتع ۱۴۰۲ گفت: حجاج پس از انجام مناسک حج در تاریخ ۱۳ تیر از فرودگاه های امام خمینی(ره)، ساری و یزد به کشور باز خواهند گشت. این در حالی است که آخرین گروه حجاج نیز در تاریخ سوم مرداد از سه فرودگاه اهواز، امام خمینی(ره) و کرمان وارد میهن اسلامی خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ هزار زائر از پنج فرودگاه کشور اعزام می شوند، گفت: فرودگاه امام خمینی(ره) با اعزام ۲۵ هزار و ۴۵۰ زائر از استان های تهران، البرز، قزوین، سمنان، قم، مرکزی، کاشان و کرمانشاه رتبه نخست بیشترین اعزام به کشور عربستان را از آن خود کرده است.

سیدی ادامه داد: فرودگاه مشهد با اعزام ۱۱ هزار و ۷۳۰ زائر از استان های خراسان رضوی و خراسان شمالی، رتبه دوم فرودگاه های کشور با اعزام بیشترین زائر را در اختیار دارد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه ها گفت: فرودگاه اصفهان با اعزام هفت هزار و ۶۰۰ زائر از دو استان اصفهان و چهار محال و بختیاری سوم، فرودگاه تبریز با اعزام چهار هزار و ۶۰۰ زائر چهارم و فرودگاه های ساری و اهواز هرکدام با اعزام چهار هزار و ۳۷۰ زائر به سرزمین وحی به عنوان پنجمین فرودگاه اعزام کننده بیشترین زائر به خانه خدا معرفی شده اند.

وی همچنین یادآور شد: ۲ فرودگاه قشم و چابهار هرکدام با اعزام ۲۳۰ زائر، کمترین اعزام را به عربستان خواهند داشت. به گفته سیدی؛ استان هرمزگان با ۲ فرودگاه بندرعباس و قشم و سیستان و بلوچستان با ۲ فرودگاه زاهدان و چابهار میزبان زائران سرزمین وحی خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی در راه آذربایجان‌غربی
بازار، محور پیوند تولید و مصرف و نماد اعتماد مردم است
افتتاح ساختمان جدید دادگستری جعفریه تا اوایل سال آینده
زرشک و عناب؛ دو گوهر سرخ خراسان جنوبی
محفل شعر فاطمی در میبد
رشد علمی کشور نیازمند تمرکز و رفع دغدغه‌های معیشتی جامعه علمی است
پیروزی قاطع جریان های شیعه در عراق
اجرای نیت واقفان بیرجندی در حوزه سلامت
سامانه پایش هوا خودکار و معتبر است
امشب: میزبانی امارات از عراق
جزئیات واردات خودرو برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
تاکید سرپرست معاونت امور هنری وزارت ارشاد بر احیای خانه تئاتر
مشهدی ها نماز باران خواندند
نقش کلیدی فعالان بخش خصوصی در اقتصاد کشور
برداشت دانه روغنی کنجد از مزارع خنج
ارائه خدمات رایگان درمانی توسط پزشکان جهادی بنیاد علوی
بررسی روند اجرای طرح های عمرانی و زیرساختی شهرستان اشنویه
عرضه لباس‌های خنک‌کننده احرام در نمایشگاه حج عربستان
بازدید معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور از مدرسه خیر ساز روستای سنگان اشنویه
برداشت انار از باغات پاوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)