• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۴۶۷۲
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

نیاز جامعه به مدیران مردمی و برنامه های تحول گرا

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خدمت صادقانه به مردم، جهادی بودن، مردمداری و مردمی بودن، هماهنگی بین نیروها و حرکت های تحول گرایانه لازمه پیشرفت است و مدیران آینده کشور باید خود را به این عناصر مجهز کنند.

نیاز جامعه به مدیران مردمی و برنامه های تحول گرابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر بهرام عین‌اللهی در آیین اختتامیه بخش‌های ادبی، پژوهشی، هنری، معارف و فناوری بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی تهران  افزود: ما بعد از انقلاب تاریخ پر افتخاری را طی کردیم و همه جوانان عزیزی را که در این جلسه حضور دارند، به مطالعه تاریخ تشویق می‌کنم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه قرآن کریم نیز همواره انسان ها را توصیه به خواندن تاریخ می‌کند، گفت: امروزه یکی اتفاقاتی که در دنیا در حال رخ دادن است، تحریف تاریخ است و دشمنان به خیال خود بر روی حافظه تاریخی مردم حساب ویژه باز کرده و به دنبال تطهیر رژیم ستمشاهی هستند؛ در حالی که مردم آن همه تبعیض ها، تحقیرها و عقب افتادگی ها را فراموش نمی کنند.

دکتر عین‌اللهی در همین زمینه گفت: رژیم طاغوت کشور را در وابستگی صد در صدی به غرب قرار داده بود و ما در دوران طاغوت رشدی در حوزه های علم و دانش پزشکی نداشتیم.

وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت سلامت مردم ایران در سال های پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی  تاکید کرد: در بخش سلامت، خدمات بی کیفیت پزشکانِ برخی کشورها به مردم ارائه می شد و بسیاری از مردم ناچار برای درمان خود به خارج از کشور سفر می کردند.

وزیر بهداشت به جانفشانی‌‌ها و از خودگذشتگی‌ها در ۸ سال دفاع مقدس و همچنین حضور پررنگ کادر درمان در آن دوران اشاره و تاکید کرد: چیزی‌که باعث موفقیت نظام اسلامی در دفاع مقدس شد پشتوانه دینی و فرهنگی، اعتقاد به حقانیت راه و ایمان راسخ به خداوند منان بود.

دکتر عین‌اللهی با اشاره به رشادت‌های فرزندان این مرز و بوم در دوران شیوع و گسترش همه گیری کرونا و تقدیم بیش از ۳۰۰ شهید کادر سلامت به مردم در این دوران گفت: در کرونا تاریخ پر افتخار دیگری برای جمهوری اسلامی ایران ثبت و ضبط شد و دنیا کمک های مؤمنانه و رشادت های کادر درمان و شهدای مدافع سلامت و حضور نیروهای بسیج را به وضوح دید.

وزیر بهداشت به حضور پررنگ زنان در مقاطع مختلف تحصیلی علوم پزشکی اشاره و تاکید کرد:  از بین ۲۷۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی ما در سراسر کشور ۶۰ درصد آن را زنان قهرمان و پر افتخار ما تشکیل می‌دهند و ۹ هزار صندلی هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی ما نیز متعلق به زنان است.

دکتر عین‌اللهی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ضرورت داشتن برنامه برای  رشد علمی و خودسازی ، گفت: امروزه کشور  نیاز به پیشرفت و تولید بیشتر دارد و وظیفه داریم در این جهت فعالیت کنیم.

وزیر بهداشت، رسالت نخست دانشجویان را تحصیل و تولید علم عنوان و تاکید کرد: دانشجویان باید علاوه بر تحصیل، خود را به لحاظ اعتقادی، برخورداری از روحیه کار جمعی و مهارت افزایی قوی کنند.

وی  شناخت را  نیاز جامعه دانست و گفت: در هر استان نیازهای سلامت متفاوت است و باید این نیازها را شناخت و  برای تامین آنها تلاش کرد.

دکتر عین اللهی با تاکید بر اینکه افق ما در دانشگاه ها حرکت به سمت مرجعیت علمی است، گفت: در بسیاری از رشته‌ها به افق‌های مرجعیت علمی رسیده ایم که با سرعت بیشتر باید در دیگر رشته‌ها نیز پیشرفت مطلوب حاصل شود.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: باید از روش‌های غیر روزآمد، ناکارآمد و غیر علمی دوری جسته و به سمت برنامه های تحول گرا حرکت کنیم و در همه برنامه ها و تصمیمات، پیوست فرهنگی داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)