• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۴۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷
اقتصادی » اقتصاد کلان

گفتمان نظام مالیاتی در دوره جدید تکریم مودیان است

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور، تکریم مودیان مالیاتی به عنوان پیش‌قراولان خط مقدم جبهه اقتصادی کشور را گفتمان حاکم بر راهبرد‌های نظام مالیاتی در دوره تحولی جدید دانست و چهارم محور تحول در نظام مالیاتی را تشریح کرد.

گفتمان نظام مالیاتی در دوره  جدید  تکریم مودیان است به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رییس سازمان امور مالیاتی: روز سه‌شنبه در همایش مشاوران رسمی مالیاتی، با یادآوری شعار سال و بیان نقش نظام مالیاتی در تحقق مهار تورم و رشد تولید، اظهار داشت: اقتصاد کشور به صورت تاریخی از بیماری‌های ریز و درشتی رنج می‌برد و یکی از مهم‌ترین آن‌ها تورم در اقتصاد کشور می‌باشد که یکی از مهم‌ترین راه‌های مهار تورم رفع ناترازی‌های بودجه با تأمین هزینه‌های دولت از درآمد‌های پاک و پایدار مالیاتی است.

معاون وزیر اقتصاد با تشریح راه‌هایی که نظام مالیاتی را در تحقق سه هدف اساسی آن یعنی تخصیص بهینه منابع، توزیع مناسب درآمد و ایجاد منابع درآمدی پایدار برای دولت، کمک می‌کند، اولین راهکار را گسترش چتر مالیاتی و ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی بدون فشار به بخش رسمی اقتصاد دانست.

سبحانیان با بیان اینکه در سال‌های اخیر دریافت مالیات از خودرو‌ها و خانه‌های لوکس و خانه‌های خالی به عنوان سه پایه جدید مالیاتی لحاظ شده‌اند که باید برای تحقق اهداف نظام مالیاتی با جدیت بیشتر در سال جاری پیگیری شوند.

رییس کل سازمان مالیاتی کشور محور دوم دستیابی به اهداف نظام مالیاتی را مالیات ستانی مبتنی بر داده، الکترونیکی شدن فرآیند‌ها و هوشمندسازی نظام مالیاتی دانست و تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات باعث می‌شود که مودیان جدیدی شناسایی و جلوی فرار مالیاتی گرفته شود و از طرف دیگر دسترسی به اطلاعات و شناسایی مودیان جدید، موجب افزایش عدالت مالیاتی و اعتماد عمومی در جامعه نسبت به مالیات و نظام مالیاتی می‌شود.

وی با یادآوری اجرای طرح ملی قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان در سطح کشور و تکلیف مجلس به سازمان امور مالیاتی برای انجام قوانین مالیاتی جدید تصریح کرد: تحول در نظام مالیاتی نیازمند همراهی و همگامی کلیه نهاد‌ها و سازمان‌ها و تغییر گفتمان در کل حاکمیت نسبت به مسئله مالیات است.

سبحانیان محور سوم برنامه‌های تحولی نظام مالیاتی را ایجاد رضایت در مودیان مالیاتی و کسانی که مالیات می‌پردازند عنوان کرد و گفت: باید برای مردم تبیین کنیم که مالیاتی که می‌پردازند صرف چه اموری می‌شود تا با میل و رغبت بیشتری نسبت به پرداخت مالیات اقدام کنند.

وی اضافه کرد: فرهنگ سازی مالیاتی در جامعه از اولویت‌های اصلی نظام مالیاتی در دور جدید است که در این راستا اصحاب رسانه، اعضای جامعه مشاورین مالیاتی، نخبگان علمی و دانشگاهی و تشکل‌های اجتماعی و فرهنگی می‌توانند یاریگر ما باشند.

معاون امور اقتصاد، مشاوران رسمی مالیاتی را یکی از ظرفیت‌های بزرگ نظام مالیاتی برای تحقق فرهنگ سازی مالیاتی و نهادینه کردن فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه دانست و تأکید کرد: مشاوران مالیاتی افرادی متخصص و با تجربه می‌باشند که با تسلط بر دانش مالیاتی و اشراف کامل به حوزه‌های مالیات‌ستانی و با توجه به ارتباطات وسیعی که با فعالین اقتصادی و جامعه دارند می‌توانند در این خصوص نقش مهمی ایفا کنند.

رییس سازمان امور مالیاتی چهارمین محور برای دستیابی نظام مالیاتی به اهداف تحولی خود را تکریم و تعظیم کارکنان سازمان امور مالیاتی به عنوان سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی کشور دانست و گفت: بدون تردید در دوره تحولی جدید بنا داریم از ظرفیت کلیه نیرو‌های جوان، با انگیزه، خلاق و نوآور در سراسر کشور استفاده کنیم و ارکان سازمان برای رفع دغدغه‌های معیشتی همکاران تلاش خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آکادمی سحر حریف استقلال در فینال لیگ بسکتبال زنان شد
تاییدصلاحیت ۹۱ درصدی داوطلبین انتخابات شورای شهرها در اسلامشهر
خبر‌هایی از برگزاری مراسم اربعین شهادت شهید حمامیان در شاهرود
افتتاح سرای محله شهید امیر عبداللهیان در بهارستان
همدلی به سبک کوچه افطاری
واکنش مردم به درخواست‌های دشمنان
اجرای طرح اطعام مهدوی در ورامین
آغاز طرح نظارتی استاندارد بر بازار لرستان
بازگشت تولید به قدیمی‌ترین مرکز شیلات کشور
تسلیم نشدن ایرانی‌ها
پیروزی مس کرمان برابر داماش
انتخابات اولویت اول دستگاه‌هایی اجرایی شهرستان بویراحمد
اجرای طرح مسکن استیجاری در آذربایجان‌غربی
توزیع بسته های معیشتی در ملارد
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
شکست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در لیگ آزادگان
هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال؛ تراکتور فرصت صدرنشینی را از دست داد
۷۰ کشته در حمله به پناهگاه‌های تروریستی در افغانستان
باخت مس قعر نشین؛ پاس گل برای صدر نشینی استقلال
پاکستان سیاست‌های خود را در قبال افغانستان بازنگری کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)