• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۴۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۳
سیاسی » عمومی

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت حملات وحشیانه اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهادت مجاهدان فلسطینی و فرماندهان ارشد جبهۀ مقاومت اسلامی را به خانواده‌های معظم این شهدا، ملت و گروه‌های مقاومت، به‌ویژه جنبش جهاد اسلامی فلسطین تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت حملات وحشیانه اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیانیه ای صادر کرد .
 
متن بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:
 
 
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
وَالَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَلَنْ یُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ سَیَهْدِیهِمْ وَیُصْلِحُ بَالَهُمْ
 
آنچه که امروز در غزه و در سرزمین‌های اشغالی می‌گذرد، همه شواهد آشکاری از خوی توحش و ظلمِ مستمرِ رژیمِ جنایتکارِ صهیونیستی علیه مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین است.
 
بار دیگر صحنۀ خونین مبارزات اسلامی فلسطین؛ با دستان جنایتکار صهیونیست، رنگ خون به خود گرفت و قلب میلیون‌های مسلمان، آزاده و آزادیخواه جهان و تمامی دلدادگان به آرمان آزادی قدس را جریحه‌دار و لبریز از خشم و نفرت به جنایات وحشیانه و غیر انسانی آنان کرد.
 
حملات دیوانه‌وار رژیم غاصب صهیونیستی به غزه، خان‌یونس و رفح و شهادت جمعی از مردم مظلوم و بی‌گناه و سه تن از رهبران جنبش جهاد اسلامی؛ نشان آشکاری از استیصال و درماندگی در مواجهه و رویارویی با مبارزین جوان و شجاع فلسطینی و انتفاضه و دور جدید مبارزات فراگیر و کوبنده در سرزمین‌های اشغالی است.
 
با دمیدن روح جدید و خیزش امواج بیداری امت مسلمان و بالیدن نهال مقاومت اسلامی، هیبت دروغین و پوشالی صهیونیسم فروریخته و نشانه‌های ناتوانی و زوال در آن به وضوح آشکار گشته و خوی تجاوزگری و بی‌شرمی از جنایت در گردانندگان رژیم کودک‌کش بیش از پیش نمایان گشته است.
 
علی‌رغم؛ این همه تلاش‌های مستمر شیطانی گسترده و حیرت‌آور، غاصبان و حامیان آنان نه تنها نتوانسته‌اند مسألۀ مشروعیت و مقبولیت رژیم صهیونیستی را در اذهان و افکار عمومی جهان حل کنند، بلکه این مسأله با گذشت زمان، بغرنج‌تر هم شده و اساساً این رژیم موقت و جعلی هر روز به پایان سیاه و تبهکارانه خود نزدیک‌تر شده است.
 
رژیم اشغالگر فلسطین روزی با آرمان و آرزوی تشکیل حکومت و دولتی مستقر در سرزمین خودخواندۀ موعود و با غصب سرزمین‌های اشغالی و شعار نیل تا فرات در هفت دهۀ پیش، مرتکب خطایی بزرگ و استراتژیک شد و تا امروز با همان خطای راهبردی محاسباتی مرتکب جنایت‌های گستردۀ جنگی علیه انسانیت و شرافت شده؛ ولی بر خلاف تصور و خیال باطل صهیون، آن آرزوی دور، امروز دست نیافتنی‌تر از همیشه بوده و تبدیل به واقعیت فلسطین از بحر تا نهر نه حتی یک وجب کمتر، با بازگشت تمامی آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود و باسپردن حق سرنوشت و تعیین نوع حکومتی به خود فلسطینی‌ها، با تراژدی تلخ و پایانی تلخ‌تر و دهشتناک‌تر برای اشغالگران مواجه است.
 
جنایتکاران غاصب فلسطین عزیز این پارۀ تن اسلام و قبلۀ اول مسلمین بدانند که قدرت‌نمایی‌های احمقانۀ آنان بزرگ‌ترین شاهد ضعف و شکست و زبونی آن‌ها و رژیم موقت و منحوس و دولت مجعول صهیونیستی محکوم به فناء است و فلسطین متعلق به ملت فلسطین است و هر لجاجتی در برابر این حق مسلم، سرنوشتی جز ناکامی و شکست در پی نخواهد داشت.
 
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی؛ ضمن محکومیت شدید این جنایت رژیم منحوس صهیونیستی و تجلیل از مقاومت جانانه و عزتمندانۀ ملت قهرمان و مظلوم فلسطین در برابر اشغالگری و جنایات ضدبشری رژیم غاصب صهیونیستی، شهادت مجاهدان فلسطینی و فرماندهان ارشد جبهۀ مقاومت اسلامی را به خانواده‌های معظم این شهدا، ملت و گروه‌های مقاومت، به‌ویژه جنبش جهاد اسلامی فلسطین تبریک و تسلیت گفته و رجاء واثق دارد تا با راهبرد مقاومت و ایستادگی جوانان سلحشور و قهرمان فلسطینی و حمایت‌های مستمر و همه جانبه دولت‌ها و ملت‌های مسلمان و آزادیخواه جهان و دعای خیر آنان؛ به زودی شاهد آزادی قدس شریف خواهیم بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)