• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۵۲۲۹
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸
بین الملل » آمریکا

افزایش بی سابقه حملات مسلحانه به پستچی‌ها در آمریکا

پستچی‌ها در آمریکا تقاضا می‌کنند دولت برای محافظت از آن‌ها در برابر سارقان مسلح در هنگام رساندن بسته‌های بستی وارد عمل بشود.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، شبکه نیوز نشنال از افزایش بی سابقه حملات مسلحانه به پستچی‌ها در آمریکا خبر داد و اعلام کرد ماموران حمل بسته‌های پستی در این کشور خواستار انجام اقدامات لازم برای مقابله با سارقان هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


پستچی‌ها در آمریکا تقاضا می‌کنند دولت برای محافظت از آن‌ها در برابر سارقان مسلح در هنگام رساندن بسته‌های بستی وارد عمل بشود. سرقت از ماموران انتقال بسته‌های پستی در آمریکا در سال گذشته به شکل انفجاری افزایش یافت و به حدود ۷۸ درصد رسید. اعضای اتحادیه ماموران انتقال بسته‌های پستی در این کشور اعلام کرده اند این اقدامات خشونت آمیز بطور کامل غیرقابل قبول هستند. بروز شیفر خبرنگار ما در فلوریدا در این خصوص گزارش می‌دهد.

سخنگوی اتحادیه پستچی‌های آمریکا به ما گفت آن‌ها به زودی بیانیه‌هایی را در این خصوص منتشر خواهند کرد، اما آمار‌ها در این خصوص واقعا هشداردهنده است. این آمار‌ها نشان می‌دهند که سرقت از ماموران اداره پست در جریان انتقال بسته‌های پستی به مقصد در یک دهه گذشته تقریبا سه برابر افزایش یافته است. این پدیده‌ای است که در سراسر آمریکا رایج است و برخی از این سرقت‌ها حتی توسط دوربین‌های مداربسته هم ضبط و ثبت شده است. ویدئویی که اکنون مشاهده می‌کنید یک مورد از سرقت از ماموران اداره پست را نشان می‌دهد که در نزدیکی بروکلین در نیویورک به وقوع پیوسته است. در این ویدئو شما می‌بینید که دو فرد خود را به مامور اداره پست نزدیک می‌کنند و بسته حاوی نامه‌ها محموله‌های پستی وی را به سرقت می‌برند و آن‌ها را به داخل خودرویی منتقل می‌کنند که در آن متوقف شده است. در منطقه بیکر اسپیل در کالیفرنیا هم یکی از ماموران اداره پست با حمله فردی مواجه شده که قمه‌ای در دست داشته است.

در شیکاگو هم در پاییز گذشته مقامات اعلام کردند فردی با تهدید وارد خودروی ون مامور زن اداره پست شده و وی را تهدید کرده است اگر خودرو را متوقف نکند وی را خواهد کشت. یکی دیگر از ماموران اداره پست آمریکا هم به نام "آندره کراس" در هنگام انتقال محموله‌های پستی هدف گلوله قرار گرفته و کشته شده است. اطلاعات و آمار‌های جدید اداره پست آمریکا هم نشان می‌دهند که ماموران اداره پست این کشور سال گذشته ۵۰۰ بار هدف حمله سارقان قرار گرفته اند و محموله‌های آن‌ها به سرقت رفته است. این نشان می‌دهد که میزان سرقت از ماموران پست آمریکا سال گذشته در مقایسه با سال قبل‌تر حدود ۸۰ درصد افزایش یافته است. در اکثر مواقع سارقانی که ماموران اداره پست آمریکا را هدف قرار می‌دهند بدنبال دستیابی به مجموعه‌ای از کلید‌های خاص هستند که ماموران پست با این کلید‌ها به مجموعه‌های از جعبه‌های حاوی بسته‌های پستی در داخل اداره پست دسترسی پیدا می‌کنند. یکی از ماموران اداره پست در شیکاگو درباره خطراتی که سارقان برای وی و همکارانش ایجاد می‌کنند گفت.


مامور اداره پست در شیکاگو: از یک نظر در گذشته خطری که ماموران اداره پست را تهدید می‌کرد حمله سگ بود، اما اکنون ما بعنوان ماموران اداره پست با خطر حمله با اسلحه مواجه هستیم. وضع هرگز تا این حد بد نبوده است و مجرمان تلاش می‌کنند که بسته‌های پستی مردم شامل چک‌ها و نامه‌های شان را به سرقت ببرند.

انجمن ملی انتقال نامه‌ها اعلام کرده است حمله مسلحانه به ماموران اداره پست و سرقت محموله‌های پستی، آن‌ها را خشمگین کرده است، زیرا این اقدامات به هیچ وجه قابل قبول نیستند. آن‌ها همچنین خواهان یافتن راه حلی برای مقابله با این پدیده هستند. سخنگوی اداره پست آمریکا هم اعلام کرد افزایش جرم و جنایت ضد ماموران پست در سراسر این کشور تهدید ضد کارکنان اداره پست را تشدید کرده است. مسئولان اداره پست آمریکا می‌گویند برای مقابله با این پدیده تلاش می‌کنند سیستم قفل‌های مجموعه‌های بسته‌های پستی را در ادارات پست تقویت بکنند و از فن آوری برای نگهداری این بسته‌های استفاده بکنند. انتظار می‌رود که در این فصل بهار اقدامات محافظتی بیشتری هم از سوی اداره پست برای محافظت از بسته‌های پستی و کارکنان این اداره انجام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)