• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۶۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تعیین تکلیف ۱۳۷ هزار تن کالای موجود در انبار‌های بندر شهید رجایی

رئیس کل دادگستری هرمزگان از تعیین تکلیف ۱۳۷ هزار تن کالای اساسی موجود در انبار‌های بندر شهید رجایی با پیگیری دستگاه قضایی این استان خبر داد.

تعیین تکلیف ۱۳۷ هزار تن کالای موجود در انبار‌های بندر شهید رجاییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان به همراه دادستان مرکز این استان در راستای دستورات و توصیه‌های رئیس قوه قضائیه به رؤسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌های مراکز استان‌های ساحلی و دارای بندر، مبنی بر استمرار سرکشی از انبار‌های گمرکات و بنادر و تعیین تکلیف سریع کالا‌های دپو شده با هدف احقاق حقوق عامه و صیانت از بیت‌المال، از بندر شهید رجایی بندرعباس بازدید کردند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در جریان این بازدید با هدف اصلاح فرآیند‌های جاری برای تسریع در روند ترخیص کالا‌های اساسی و اقلام وارداتی مورد نیاز کشور، دستورات لازم را خطاب به مسئولان مربوطه صادر کرد.

مجتبی قهرمانی با اشاره به دستور رئیس قوه قضائیه برای پیگیری مستمر نحوه ورود، نگهداری و ترخیص کالا‌های اساسی در بنادر و گمرکات کشور، اظهار کرد: بر این اساس به دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس مأموریت داده شده است تا در مواردی که برای تعیین تکلیف این اقلام، مشکلاتی وجود دارد و برای رفع آن نیاز به ورود دستگاه قضایی می‌باشد، تمهیدات لازم را اتخاذ کند.

وی در ادامه افزود: حجم عظیمی از عملیات گمرکی و بندری به صورت روزانه در نتیجه تلاش‌های مسئولین دستگاه‌های اجرایی متولی صورت می‌گیرد، اما با وجود این گاهی در برخی موارد، موانعی وجود دارد که رفع آن نیازمند ورود دستگاه قضایی است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان خاطرنشان کرد: بر همین اساس دادگستری استان به منظور کمک به دولت برای حل مشکلات در حوزه ترخیص اقلام و کالا‌های اساسی ورود نموده و تصمیمات لازم را در این خصوص اتخاذ نموده است.

قهرمانی با اشاره به مشکلی که برای ترخیص یک محموله ۱۱ هزار تنی ذرت ایجاد شده است، گفت: در خصوص این محموله ذرت که از سوی دامپزشکی استان هرمزگان، سلامت بهداشتی آن جهت مصرف خوراکی تأیید نشده است با همکاری دستگاه‌های اجرایی اقدامات لازم برای مصرف ثانویه آن، انجام شده است.

وی بیان کرد: دیگر محموله‌هایی که دارای مشکل بوده اند، محموله ۲۷ هزار تنی گندم، ۹ هزار تنی برنج و ۹۰ هزار تنی روغن هستند که فرآیند ترخیص و خروج آن‌ها از بنادر و گمرکات با چالش‌ها و مشکلاتی مواجه شده بود، امّا با ورود دستگاه قضایی همه این محموله‌ها در شرف ترخیص قرار گرفته اند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین با بیان اینکه در نتیجه این اقدامات، بیش از ۱۳۷ هزار تن از کالا‌های اساسی موجود در انبار‌های بندر شهید رجایی بندرعباس تعیین تکلیف شده اند، ضمن قدردانی از دولت و دستگاه‌های اجرایی متولی که در این رابطه با مسئولان قضایی همکاری لازم را داشته اند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با ورود دستگاه قضایی به موضوع و در نتیجه همکاری خوب دستگاه‌های اجرایی و صاحبان کالا، شاهد هستیم که با تعیین تکلیف و ترخیص این محموله‌های بزرگ، از تحمیل خسارات ناشی از تأخیر به وجود آمده به بیت المال و تجار و واردکنندگان، جلوگیری شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهارمحال و بختیاری میزبان چهاردهمین جشنواره ملی دوسالانه مشاعره رضوی
تحصیل در کنار ورزش
دیدار با خانواده شهید مدافع حرم در بوکان
معاملات ۵۱ درصد سهام در محدوده مثبت
تصویب گرایش «هوش مصنوعی کاربردی در علم اطلاعات» در کمیته برنامه‌ریزی
رونمایی از کتاب «شوق خدمت ستاره‌های آسمان نظارت شرعی» در یزد
صدای سیلی روستائیان ایران در مونیخ
اجرای «طرح رمضان بهار قرآن» در دانشگاه آزاد اسلامی
زرآباد قطب تولید موز کشور
معراج شهدای اهواز میزبان پیکر شهیدان تازه تفحص شده
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
پلمپ ۱۱ واحد صنفی متخلف در شهرکرد
میزبانی پرسپولیس از خیبر در پاس قوامین
«به اضافه مردم» به چاپ بیست و دوم رسید رسید
افزایش سقف تسهیلات مسکن روستایی به ۵۰۰ میلیون تومان
اختصاص تسهیلات برای طرح‌های صنایع دستی هرمزگان
خامه‌دوزی سيستان هنری اصیل و بومی
دو جانباخته درتصادفِ محور ِانار ـ یزد
آغاز طرح نظارت بر بازار کردستان
رقابت ۳ فرنگی‌کار خوزستانی در تورنمنت رنکینگ آلبانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۴ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)
تعلل وزارت صمت در واردات خودرو  (۱ نظر)
موسیقی ارزشی، عامل تقویت حس مقاومت در جوانان  (۱ نظر)
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در روستای صومعه ترکمانچای  (۱ نظر)