• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۸۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
مازندران » سیاسی

ضرورت تقویت جریان نهضت ساز جبهه مقاومت در جامعه

مدیرکل صدا و سیمای مازندران گفت: جریان سازی اجتماعی با توسعه جغرافیای سیاسی مقاومت و الگو پذیری از قهرمانان جبهه مقاومت و مدافعان حرم تقویت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرکل صداوسیمای مرکز مازندران با اشاره به انتشار و رونمایی کتاب خاتون و قوماندن اثری هنرمندانه از همسر شهید ابوحامد فرمانده لشگر فاطمیون گفت: این رونمایی ارزشمند، دستمایه‌ای تازه برای ورود مجدد به دامنه مأموریت‌های جبهه مقاومت از طریق بازاحیای پتانسیل فراملیتی است.

هادی ابراهیمی افزود: در تقریظ نهضت ساز این روز‌ها شاهد تقریظ موهبت آمیز مقام معظم رهبری بر کتاب خاتون و قوماندن که با تحریر هنرمندانه خانم قربانزاده از روایت جامع اندیشانه یک خانم افغانستانی بنام ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی ملقب به ابوحامد فرمانده افغانستانی لشکر افغانستانی‌های موسوم به فاطمیون در جبهه مقاومت و مدافعان حرم، فرهنگ سازی موسعی را برای تقویت یک جریان نهضت ساز در جامعه ما فراهم کرده است.

دکتر ابراهیمی خاطرنشان کرد: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم باید بپذیریم که جبهه مبارزه با ما و نیز جبهه مقاومت ما، جهانی است و از این لحاظ ما در دفاع از دستاورد‌های انقلاب اسلامی و خون آورد‌های شهدا، راهی جز توسعه جغرافیای سیاسی مقاومت که طبعا" فراقومی و فرامرزی و فراملیتی است، نداشته و برای تقویت جریان سازی اجتماعی به معرفی درست و دقیق الگو‌هایی مانند قوماندان و یا همان فرمانده ابوحامد بشدت نیازمندیم.

عضوهیئت علمی دانشگاه افزود: تقریظ رهبری معظم انقلاب علاوه بر تکریم مقام جهادی ابوحامد عزیز، پیام‌های عمیق تری دارد که در رأس همه یادآوری ضرورت وجودی مأموریت پایان ناپذیر جهادی جبهه مقاومت در چالش‌های جهانی پیش رو در تقابل با استکبار جهانی و صهیونیسم بین المللی است.

ابراهیمی یادآور شد: در این عرصه گاهی با داعش و سازمان‌های مشابه که با راه اندازی جنگ‌های نیابتی در مقابل ما صف می‌کشند، مواجه ایم و گاهی هم باید با دشمنان اصلی مثل اسرائیل و امریکا پنجه در پنجه افکنده و حماسه‌های ماندگار خلق کنیم و جبهه مقاومت، شفابخش‌ترین نسخه ایست که تجویز شده است.

مدیرکل صداوسیمای مرکز مازندران گفت: آنچه که فهم منظور‌های آشکار و پنهان تقریظ مقام عظمای ولایت را میسور می‌کند، پای کار آمدن دستگاه‌های متولی جریان سازی‌های مورد نظر است.

دکتر ابراهیمی افزود: در مراسم چهاردهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در مشهد مقدس که به رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری از کتاب خاتون و قوماندان تخصیص یافت، چهره‌هایی مانند سردار قاآنی فرمانده محترم سپاه قدس، دکتر جبلی رئیس محترم رسانه ملی، دکتر زاکانی شهردار محترم تهران و دیگر مسئولین مدعو حضور یافتند تا به افکار عمومی و نیز ناظران تحلیل گر جهانی تفهیم شود که تمامی قرائن و شواهد و نیز علائم و اشارات، حاکی از لزوم آمادگی همه ارکان جبهه مقاومت در مقابل ابرتنش‌های پیش رو با توجه به پیام تحرکات نظامی اخیر صهیونیست‌ها در غزه و تهدید همزمان ایران به حمله نظامی و مهمتر از آن ادبیات جدید امریکا در بازگذاشتن دست اسرائیل برای حمله به ایران است.

وی تصریح کرد: برای همگانی کردن درک جامع از چنین تقریظ هوشمندانه و هدفداری، باید به بصیرت سیاسی و فرهنگی دکتر جبلی عزیز تحسین گفت که با تفکر بسیجی و فرهنگ جهادی، در میدان رسانه، از هیچ جهادی فروگذار نکرده و با تکریم مقاومت، فرهنگسازی می‌کنند.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: برای جا انداختن الگو‌های بزرگ و تمرین تبعیت‌های الزامی از آن‌ها باید وارد جهاد تبیین جهاد شد و بدون شک صدا و سیما در خط مقدم جهاد تبیین با اولویت پردازش و پرورش جبهه مقاومت قرار دارد و حضور در این رونمایی ارزشمند، دستمایه‌ای تازه برای ورود مجدد به دامنه مأموریت‌های جبهه مقاومت از طریق بازاحیای پتانسیل فراملیتی آن است که از افغانستان گرفته تا پاکستان، عراق، یمن، سوریه، لبنان و غزه و کل فلسطین همه را شامل می‌شود، ضمن اینکه لشکر فاطمیون نماد جهانی بودن ارتش جبهه مقاومت است که ارزش چنین ارتشی را بیش از ما دشمنان ما خوب می‌دانند.

مدیرکل صداوسیمای مرکز مازندران گفت:در پایان تأکید می‌شود که همه این اتفاقات در اردیبهشت مقاومت برای ما مازندرانی‌ها که حماسه اردیبهشتی مقاومت را در خانطومان سوریه بنام شهدای مازندرانی رقم زده ایم، مناسبت ویژه‌ای است که بیش از دیگران مدعی درک عمیق آن هستیم.  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)