• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۹۵۸۷
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
اقتصادی » معدن و صنایع معدنی

سرمایه گذاری ۴۵۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل زنجیره فولاد در کردستان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: برای اجرا و تکمیل طرح زنجیره فولاد در کردستان رقمی معادل ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت می‌گیرد.

سرمایه گذاری ۴۵۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل زنجیره فولاد در کردستانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای بختیار خلیقی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ احیا ذوب آهن قدیم با پیگیری های مستمر استاندار و صمت کردستان به سرانجام رسید، گفت: فعال سازی واحدهای راکد یکی از دستورالعمل های اساسی در سال رشد تولید است.
وی با اشاره به اینکه در پایان سال گذشته مجوز برای ساخت واحدهای تولیدی مجتمع فرو آلیاژ شهرستان قروه صادر شد، افزود: فرومنگنز، فروسیلیکو منگنز و زینگز در این واحدها تولید و درنهایت زنجیره فولاد کردستان تکمیل می شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: واحد تولیدی فرومنگنز یکی از مواد اولیه استحکام فولاد است که با هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری درقالب مرحله چهارم این زنجیره ساخته می شود.
خلیقی با بیان اینکه تکمیل زنجیره ای فولاد کردستان ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری را درپی خواهد داشت، افزود: سال ۹۱ ذوب آهن سابق قروه غیرفعال شد که با ورود سرمایه گذاران جدید دراختیار طرح زنجیره فولاد کردستان قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه زمین این واحد تولیدی در حدود ۱۰۵ هکتار بوده که ۳ هکتار آن به عنوان زیربنا دراین مجموعه درنظر گرفته شده است، گفت: انتظار می رود مشکلات زیرساختی این طرح با حمایت مسئولان و مدیران استان در اسرع وقت حل شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: همچنین با توجه به برنامه زمانبندی که صمت تعیین کرده، مرحله اول موضوع فرومنگنز، تا پایان شهریور به سرانجام می رسد و شاهد اشتغالزایی جوانان این مرز و بوم خواهیم بود.
خلیقی گفت: در بحث زیرساخت ها موضوع تامین برق ۴۰ مگاواتی این طرح هنوز حل نشده که قرار است ۳ خط ۶۳ کیلو وات از دهگلان و ۲ خط ۲۰ ولت هم در محور قروه دهگلان برق موردنیاز را تامین کرده و انتظار می رود به عنوان یکی از مطالبات این واحد تولیدی در اسرع وقت تامین شود.
وی افزود: در زمینه آب هم از ۲ چاه به عمق ۱۰۰ متر و ۱۴۰ متر، آب موردنیاز این زنجیره تامین شده و در مرحله چهارم بسیار ضروری است با درنظر گرفتن پس آب تصفیه خانه قروه، حجم موردنیاز این زنجیره تامین شود و گاز موردنیاز نیز با توجه به جواز درنظر گرفته شده که تامین ۱۴ هزار مترمکعب در ساعت است، باید دراختیار زنجیره فولاد کردستان قرار گیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه سند مالکیت این واحد تولیدی به نام شرکت برسم لعل اسد آباد همدان صادر شده است، خاطرنشان کرد: مجوز لازم ازسوی شورای عالی معادن برای شاهین کشکی نیز در زمینه تولید منگنز گرفته شده و این معدن به سرمایه گذار واگذار می شود.
خلیقی با بیان اینکه پروانه اکتشاف برای محدوده های کنار معدن کشکی در دست اقدام است، یادآور شد: معدن سنگ آهن بیجار هم در دستگاه قضایی دردست بررسی است و مشکل در آینده نزدیک حل می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر احیای مشارکتی دریاچه ارومیه
دستگیری ۳ دختر نوجوان کلاهبردار با رسید جعلی در بهشهر
۵ گشته در حادثه رانندگی در محور تربت جام_صالح آباد
۲۵۲ هزار تن هندوانه پاییزه برای شب یلدا
ضرورت توقف ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شادگان
تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
تأکید بر توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی و اندونزی
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
سرقت مسلحانه طلا با دلار‌های قلابی
جمع آوری ۸۰ میلیارد تومان زکات در گیلان از ابتدای امسال تاکنون
امام جمعه اردبیل: اصلاح فرهنگ کار، شرط پیشرفت کشور
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش آذربایجان غربی 
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز
پر شدن ۴۰ درصد سد سلمان فارسی
طغیان رودخانه ها در بم
انرژی پاک، ضرورت آینده بهارستان
توزیع بیش از ۵۴۰ تن برنج تنظیم بازار در خراسان جنوبی
تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در همدان
کشف انبار بزرگ احتکار مواد شوینده در الیگودرز
رویداد ملی فرصت سبز؛ گامی در مسیر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در سواحل مکران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)