• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۰۱۱۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۹
اجتماعی » جامعه و شهری

کیفیت جمع‌آوری پسماند در تهران ارتقا می‌یابد

افزایش کیفیت خدمات در حوزه جمع آوری پسماند در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار گرفت.

کیفیت جمع‌آوری پسماند در تهران ارتقا می‌یابدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در نشست مشترک مدیران و معاونان این سازمان با ناظران امور مناطق از اجرای طرح ارتقاء کیفیت جمع آوری پسماند خبر داد و گفت: افزایش کیفیت خدمات در حوزه جمع آوری پسماند موضوعی است که در سال جاری به عنوان یک طرح مهم در دستور کار داریم و برای تحقق آن علاوه بر کار مطالعاتی و بررسی میدانی، نشست‌های مشترک و رایزنی‌های لازم را انجام داده‌ایم.
 
رضا شرفی تاکید کرد: افزایش کیفیت جمع آوری پسماند بدون هیچ اتفاق هزینه‌بر در بخش آنالیز، قیمت، افزایش ماشین‌آلات، نیروی انسانی و...، بدون مداخله اسنادی و عملیاتی در قرارداد‌ها و مواردی از این دست، صرفا با ارتقاء نظارت در سطح شهر محقق می‌شود.
 
وی مهمترین گام برای تحقق این طرح را تشدید فعالیت‌های نظارتی ناظران مناطق برشمرد و گفت: نظارت محکم، مقتدر، پویا و موثر سازمان مدیریت پسماند را به جایگاه اصلی خود باز می‌گرداند و در همین راستا طی نشست مشترکی با رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران، حمایت و همراهی بازرسان مناطق را جلب کرده‌ایم که ساز و کار و نحوه حمایت بازرسان مناطق از گشت زنی، نظارت و ارزیابی ناظران مناطق۲۲گانه طی روز‌های آتی نهایی و اعلام خواهد شد.
 
شرفی تاکید کرد: حمایت حوزه‌های نظارتی موجب کاهش اهمال و کوتاهی‌های احتمالی در امر جمع آوری پسماند خواهد شد.
 
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند همچنین بهره‌مندی از ظرفیت معاونت امور مناطق در اجرای این پروژه را از دیگر عوامل موفقیت آن برشمرد و گفت: طی توافقات صورت گرفته با معاون امور مناطق شهرداری تهران، ارزیابی نواحی و مناطق در حوزه خدمات شهری در سازمان مدیریت پسماند انجام و به اداره کل ارزیابی اعلام خواهد شد و همین ارزشیابی باعث افزایش کیفیت انجام وظایف در نواحی و مناطق خواهد شد.
 
شرفی با اشاره به دستورالعمل ابلاغی به مناطق برای اجرای این طرح گفت: این دستورالعمل مشتمل بر ۲۲ بند است که در نتیجه بررسی و احصاء مشکلات و مسائل موجود در نواحی و مناطق تنظیم شده است.
 
وی تاکید کرد: انتظار می‌رود ناظرین نواحی و مناطق با تمرکز بر این دستورالعمل، فعالیت نظارتی خود را انجام داده ، ارزیابی‌های خود را بر اساس این شیوه‌نامه اعلام کنند.
 
شرفی با بیان این مطلب که در این دستورالعمل حدود شش نسخه عملیاتی در حوزه نظارت برای مناطق تنظیم شده خاطر نشان کرد: تکمیل چک لیست‌های ارائه شده و اعمال نظارت موثر منجر به تهیه گزارش‌های مقدماتی خواهد شد که پس از تحلیل و بررسی مستمر، خروجی ارزشمندی برای تصمیمات و اقدامات آتی خواهد داشت.
 
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با تشریح برخی اقدامات این طرح گفت: حضور یک نفر ناظر مقیم از هر ناحیه در فان‌های جمع‌آوری پسماند به منظور نظارت بر مسیر حرکت فان، نحوه نظافت اطراف و داخل مخازن، جاگذاری مخازن و… از جمله مواردی‌است که در دستورالعمل ابلاغی مورد تاکید قرار گرفته. همچنین شناسایی مراکز تولیدکننده انبوه زباله و مدیریت نحوه تولید، نگهداری و انتقال زباله این مراکز از دیگر بند‌های مهم این دستورالعمل است.
 
کنترل حضور ناظر مقیم در هر فان توسط ناظرین شب، کنترل وضعیت ایستگاه‌ها و ... طبق چک لیست‌های در اختیار و برخورد‌های لازم در صورت مشاهده هرگونه کوتاهی از سایر اقداماتی ست که برآن در دستورالعمل یاد شده تاکید شده است. بر همین اساس یگان خودرویی ویژه نظارت سازمان مدیریت پسماند ظرف ۱۵ روز آینده آماده خواهد شد و این سازمان با یگان نظارتی مشتمل بر ۴۰ خودرو فعالیت نظارتی خود را آغاز می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
لطفا حقوق فروردين ايشون رو سوال كنيد!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۵
لطفا از شرکت های دانش بنیان در تولید انرژی از زباله در هر شهر استفاده...و مشکل پسماند زباله رو حل کنید....
نظر شما
آخرین اخبار
کسب رتبه «عملکرد عالی» ستاد اربعین چهارمحال و بختیاری
اکتشافات زمین شناسی با هوش مصنوعی
آغاز به کار جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کهگیلویه و بویراحمد
توقیف کامیون حامل ۳ تن بذر بلوط فاقد مجوز در خرم آباد
رسیدگی به شکایت مردمی درباره بوی نامطبوع در روستای ریه بهارستان
دستگیری قاتل متواری و تحت تعقیب در گلپایگان
انتخاب معتمدان هیئت اجرایی مرکزی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا
امام باقر (ع) بنیان‌گذار نهضت علمی شیعیان
اقدامات حمایتی و توسعه دامپروری در شهرستان انگوت
درگذشت یک راهدار خراسان رضوی بر اثر سانحه رانندگی
نقره قاره کهن بر گردن بانوی دواتلون‌کار قم
۸۲۰ واحد مسکن ملی در شهرک سلیمانی اردبیل احداث می‌شود
کاهش ۸ درصدی ولادت‌ها در خراسان جنوبی
برگزاری نمایشگاه تخصصی آرد، نان و صنایع وابسته در زنجان
تشدید پایش و نظارت زیست‌محیطی در عرصه‌های طبیعی شهرستان ملارد
افتتاح نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی با حضور معاون اجرایی رئیس‌‌جمهور
۱۲۰ ثانیه؛ مروری بر خبر‌های ۳۰ آذر در قم
بزرگداشت هفتمین روز درگذشت آیت الله شاهچراغی در سمنان
قدردانی از عوامل سازنده برنامه ساختمون شیشه‌ای در سمنان
هم‌افزایی رسانه‌ای برای تبیین اندیشه‌های ماندگار علامه مصباح یزدی (ره)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)