• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۲۰۵۶
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
علمی و فرهنگی » فضای مجازی

چین فعالیت دو شرکت برخط خارجی را متوقف می‌کند

دو کارگزاری برخط برنامه هایشان را در چین و در بحبوحه تمرکز شدید پکن بر امنیت داده‌ها و خروج سرمایه حذف خواهند کرد.

دو کارگزاری آنلاین برای حذف برنامه های چینی با گسترش سرکوب داده های پکنبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از رویترز، کارگزاری‌های برخط Futu Holdings Ltd و UP Fintech Holding Ltd برنامه هایشان را در چین و در بحبوحه تمرکز شدید پکن بر امنیت داده‌ها و خروج سرمایه حذف خواهند کرد که باعث فروش شدید سهام آن‌ها در فهرست نیویورک شده است.

تنظیم گران چینی در اوایل سال ۲۰۲۱ به این دو شرکت هشدار داده بودند که کارگزاری‌های برخطی که در چین مجوز ندارند، اگر از طریق اینترنت به مشتریان چینی خدمات ارائه دهند، غیرقانونی عمل می‌کنند.

سهام بورس نزدک Futu در معاملات اولیه بازار روز سه شنبه ۷.۵ درصد سقوط کرد، در حالی که UP Fintech پس از اعلامیه‌ها تقریبا ۹ درصد سقوط کرد و برخی از ضرر‌های قبل از بازار را جبران کرد. هر دو سهم در چند سال گذشته به دلیل نگرانی‌های نظارتی تحت فشار بوده اند.

حذف این برنامه‌ها آخرین مورد از مجموعه اقداماتی است که پکن در چند سال گذشته برای سرکوب طیف گسترده‌ای از بخش‌ها انجام داده و امنیت داده‌ها یا اطلاعات به عنوان یک نگرانی کلیدی برای مقامات ظاهر شده است.

در دو ماه گذشته، چین شرکت‌های مشاوره و بررسی دقیق شرکت‌هایی را که با فراهم کردن دسترسی سرمایه‌گذاران به کارشناسان و محققین صنعت که می‌توانستند اطلاعات ارزشمند شرکتی را به دست آورند، پیشرفت کردند، محدود کرد.

Futu که توسط غول اینترنتی چینی Tencent Holdings Ltd (۰۷۰۰.HK) حمایت می‌شود، اعلام کرد: برنامه‌های این شرکت از ۱۹ می‌از فروشگاه‌های برنامه در چین حذف می‌شود، در حالی که UP Fintech، همچنین به عنوان Tiger Brokers نیز همین کار را انجام خواهد داد.

هر دو شرکت گفتند: مشتریان فعلی آن‌ها در چین تحت تاثیر حذف برنامه‌ها قرار نخواهند گرفت.

حذف برناکه‌های Futu و UP Fintech تعداد زیادی از سرمایه‌گذاران خرد بالقوه در چین را از تجارت آسان اوراق بهادار در بازار‌هایی مانند آمریکا و هنگ کنگ منع می‌کند.

رویترز برای اولین بار در دسامبر ۲۰۲۱ گزارش داد که مقامات چینی قصد دارند کارگزاری‌های برخط مانند Futu و UP Fintech را از ارائه خدمات تجارت فراساحلی به مشتریان چینی منع کنند. دسامبر گذشته، کمیسیون تنظیم مقررات اوراق بهادار چین (CSRC) گفت Futu و UP Fintech تجارت غیرقانونی اوراق بهادار انجام داده اند و آن‌ها را از درخواست تجارت جدید از سرمایه گذاران سرزمین اصلی منع کرده اند.

هم Futu و هم UP Fintech تاکید کردند که دانلود برنامه هایشان در بازار‌های دیگر تحت تاثیر قرار نگرفته است.

رسانه‌های دولتی در فوریه گزارش دادند که برخی از واحد‌های کارگزاری چینی در هنگ کنگ پس از راهنمایی نانوشته CSRC با هدف جلوگیری از خروج غیرقانونی پول، افتتاح حساب برای مشتریان چین را متوقف کردند.

Futu که طرح خود را در فهرست هنگ کنگ به تعویق انداخته، دارای مجوز در هنگ کنگ، سنگاپور و آمریکا است. در یک اطلاعیه جداگانه، این کارگزاری اعلام کرد که در حال گسترش به مالزی با یک سکوی سرمایه گذاری است. این کارگزاری در گزارش سالانه ۲۰۲۰ خود گفت: در درجه اول به جمعیت مرفه نوظهور چین خدمت می‌کند و تعداد زیادی از مشتریان آن شهروندان چین بودند.

UP Fintech در اطلاعیه خود گفت: این شرکت با حرکت رو به جلو، از تمام قوانین و مقررات قابل اجرا در چین پیروی می‌کند و به مشتریان فعلی خود به خوبی خدمات می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)