• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۳۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۲
علمی و فرهنگی » معارف

ششمین اجلاسیه آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه کشور برگزار می شود

سخنگوی ششمین اجلاسیه آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه کشور از برگزاری ششمین اجلاسیه آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه در ۳۰ اردیبهشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام سید حسین رکن‌الدینی اظهار کرد: این اجلاسیه ساعت ۸:۳۰ شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ در ساختمان شماره ۲ حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور و حج و زیارت قم برگزار خواهد شد.

وی افزود: آستان‌های قدس رضوی، حضرت معصومه (س)، مسجد جمکران، عبدالعظیم حسنی و شاه‌چراغ عضو این اجلاسیه هستند.

سخنگوی ششمین اجلاسیه آستان های مقدس با بیان اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور نیز عضو این اجلاسیه است ادامه داد: علت عضویت اوقاف این است که هشت هزار و ۷۶۷ بقعه در کل کشور زیرنظر این نهاد اداره می‌شود که ۶ هزار و ۶۰۰ بقعه متعلق به امامزادگان و ۳۳ بقعه نیز برای پیامبران است و هم‌اکنون ۳۹ پیامبر در ۳۳ بقعه در کشور مدفون هستند.

حجت الاسلام والمسلمین رکن الدینی اضافه کرد: هفتمین عضو این اجلاسیه نیز بعثه رهبر انقلاب است و علت اینکه بعثه نیز عضویت دارد، این است که طبق ابلاغیه دفتر رهبر انقلاب، مسئولیت زیارت خارج از کشور بر عهده بعثه است.

وی اظهارکرد: اعتباب مقدس در عراق، سوریه و عربستان، زیارتگاه‌های خارج از کشور هستند که متولی آن‌ها بعثه رهبری است، به این جهت بعثه رهبری هفتمین عضو این اجلاسیه است.

سخنگوی ششمین اجلاسیه آستان های مقدس گفت: نخستین دوره اجلاسیه سال ۹۷ به میزبانی آستان قدس رضوی در مشهد، سال ۹۸ هم دو اجلاسیه یکی در شیراز و دیگری در قم برگزار شد. چهارمین دوره این اجلاسیه سال ۹۹ در مشهد برگزار شد و سال ۱۴۰۰ هم ، شهرری میزبان بود.

حجت الاسلام والمسلمین رکن‌الدینی اضافه کرد: نمایندگان هر یک از تولیت‌ها اعضای این کمیته را تشکیل می‌دهند و جلسه‌های آن در طول سال منظم برگزار و سیاست گذاری و برنامه‌ریزی انجام می شود.

وی افزود: در این اجلاسیه، کارگروه‌های هفت‌گانه اعم از فرهنگی، اجتماعی، حقوقی و امنیتی، موقوفات و اقتصادی، آموزشی و پژوهشی، معماری و مهندسی و رسانه و فضای مجازی که ذیل کمیته دائمی فعالیت می‌کنند، گزارش هایشان را ارائه می‌دهند.

سخنگوی ششمین اجلاسیه آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه گفت: تولیت‌ هر کدام از آستان‌های مقدس نیز از سخنرانان این اجلاسیه هستند و حجت‌الاسلام سید محمدحسین راجی مولف کتاب صعود چهل ساله و مدیر اندیشکده راهبردی سعدا نیز سخنران ویژه این مراسم است که درباره مسائل فرهنگی کشور سخنرانی خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رکن الدینی افزود: در پایان این اجلاسیه نیز بیانیه‌ای به امضای تولیت‌های آستان‌های مقدس صادر می‌شود و پیگیری تدوین سند ملی زیارت و حج از موارد این بیانیه است، تا مرحله تدوین پیش نویس این سند پیش رفته ایم و با شورای عالی انقلاب فرهنگی مذاکره‌هایی انجام شده و کلیت آن مورد پذیرش قرار گرفته است.

سخنگوی اجلاسیه آستان‌های مقدس اضافه کرد: در صورت تدوین پیش نویس این سند، برای ساماندهی و قانومند کردن بسیاری از مسائل حرکت رو به جلویی خواهیم داشت.

 حجت الاسلام والمسلمین رکن الدینی با اشاره به ظرفیت‌ زیارتگاه‌های کشور تاکید کرد: آستان‌های مقدس از محوری‌ترین مراکز گسترش فرهنگ اهل بیت (ع) در کشور و جهان اسلام هستند، چرا که سالانه ۱۰۰ میلیون زائر دارند.

وی گفت: همچنین آستان‌های مقدس به خاطر ظرفیت‌های فرهنگی و معنوی از قدرت تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند.

سخنگوی ششمین اجلاسیه آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه اضافه کرد: آستان‌های مقدس داخل کشور با عتبه عباسیه، حسینی و علوی، ارتباط خوبی دارند، اما فقط یک بار در این اجلاسیه شرکت کرده‌اند و ما در پی تقویت این هم‌افزایی هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
تشییع پیکر پدر شهید پاگرد صیفار در تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
تجهیز بیمارستان رازی ماهنشان با به روز‌ترین دستگاه‌های درمانی و تشخیصی
پایش گسترده بیماری‌های دامی در زنجان
بهسازی و آسفالت بیش از ۵۴ کیلومتر راه‌های روستایی استان زنجان
ایستادگی ملت ایران آمریکا را به میز مذاکره بازگرداند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)