پخش زنده
امروز: -
مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر از توقیف خودروهای غیرمجاز عشایر در مراتع روستای درهراست از توابع بخش زند و حوزه سد کلان شهرستان ملایر، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان ؛ جواد زنگنه گفت: با توجه به حضور عشایر غیرمجاز در مراتع شهرستان ملایر و لزوم حفاظت و صیانت از مراتع، یک دستگاه نیسان فاقد پلاک و دو کامیون حامل گوسفند عشایر غیرمجاز در مراتع روستای درهراست شهرستان توقیف و به مراجع قضایی معرفی شدند.وی تصریح کرد: بقای منابع طبیعی، یعنی بقای جامعه و توسعه پایدار منابع طبیعی در گرو حفاظت از عرصههای طبیعت است.
مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر افزود: یکی از نتایج بی توجهی انسان به منابع طبیعی، بهم خوردن تعادل سه عنصر آب، خاک و گیاه است، از این رو حفظ و حراست از منابع طبیعی به عنوان سرمایه ملی نیازمند مشارکت همگانی است.