• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۴۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
علمی و فرهنگی » فضای مجازی

دیوان عالی آمریکا مانع شکایت از توئیتر شد

دیوان عالی آمریکا به تداوم قوانین مربوط به محافظت از شرکت‌های اینترنتی رای داد و از باز کردن مسیری برای شکایت قربانیان حملات تروریستی از شبکه‌های اجتماعی خودداری کرد.

دیوان عالی آمریکا مانع شکایت از توئیتر شدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از رویترز، دیوان عالی آمریکا رای به تداوم قوانین مربوط به محافظت از شرکت‌های اینترنتی داد و حاضر نشد مسیر قانونی لازم برای شکایت قربانیان حملات تروریستی از شبکه‌های اجتماعی را تصویب کند.

با این رای قربانیان حملات گروه‌ها و سازمان‌های شبه‌نظامی نمی‌توانند با استناد به یک قانون ضد تروریسم فدرال از شبکه‌های اجتماعی در رابطه با کوتاهی این شرکت‌ها در ممانعت از به‌کارگیری سکو‌های شان توسط گروه‌های تروریستی، شکایت کنند.

این حکم یک پیروزی بزرگ برای توئیتر و سایر شبکه‌های اجتماعی محسوب می‌شود.

علاوه بر این، قضات دیوان عالی در تصمیمی به اتفاق آرا، حکم دادگاه بدوی علیه توئیتر را لغو کردند. آن حکم شکایت بستگان یک مرد اردنی را که در سال ۲۰۱۷ در جریان جشن سال نو در یک باشگاه شبانه در استانبول کشته شد، احیا کرده بود. حمله مرگبار استانبول در اول ژانویه ۲۰۱۷ باعث کشته شدن الساف و ۳۸ نفر دیگر شد. نزدیکان او توئیتر را متهم کردند که با ناتوانی در کنترل حساب‌های کاربری یا پیام‌ها در این شبکه اجتماعی یک قانون فدرال موسوم به «قانون ضد تروریسم» را نقض و به داعش، که مسئولیت این حمله را برعهده گرفت، کمک کرده است.

پس از این که ابتدا یک قاضی این شکایت را رد کرد، دادگاه تجدیدنظر ناحیه نهم آمریکا مستقر در سانفرانسیسکو در سال ۲۰۲۱ به آن اجازه داد تا ادامه یابد و به این نتیجه رسید که توئیتر از برداشتن گام‌های معنادار برای جلوگیری از استفاده داعش از این پلتفرم خودداری کرده است.

توئیتر به این حکم اعتراض کرد و در نهایت پرونده به دادگاه عالی آمریکا ارجاع شد. دولت جو بایدن از این شبکه اجتماعی حمایت کرد و گفت: قانون ضد تروریسم مسئولیتی را برای کمک به یک اقدام تروریستی و نه برای ارائه کمک عمومی به یک سازمان تروریستی خارجی بدون هیچ ارتباط سببی با عمل مورد بحث، تحمیل می‌کند.

در پرونده توئیتر، دادگاه تجدید نظر اینکه آیا بخش ۲۳۰، شکایت خانواده را منع می‌کند یا خیر را بررسی نکرد. فیسبوک، گوگل و متا هم که متهم هستند، رسما به درخواست تجدیدنظر توئیتر نپیوستند.

توئیتر در اسناد دادگاه گفته: بیش از ۱.۷ میلیون حساب کاربری را به دلیل نقض قوانین علیه تهدید یا ترویج تروریسم مسدود کرده است.

 این پرونده یکی از دو موردی بود که دیوان عالی آمریکا در این دوره با هدف پاسخگو کردن شرکت‌های اینترنتی در رابطه با محتوای ارسال شده توسط کاربران مورد بررسی قرار داد. این موضوع نگرانی فزاینده‌ای را برای عموم و قانون‌گذاران آمریکا به وجود آورده بود.

قضات دیوان عالی در پرونده مشابهی علیه یوتیوب از محدود کردن یک قانون فدرال (بخش ۲۳۰) که از شرکت‌های اینترنتی در برابر شکایت برای محتوای ارسال شده توسط کاربران محافظت می‌کند، صرف‌نظر کردند. این پرونده شکایت خانواده نوهمی گونزالس، دانشجوی ۲۳ ساله کالیفرنیایی که در حمله داعش در پاریس در سال ۲۰۱۵ به ضرب گلوله کشته شد، را نیز شامل می‌شد. یک دادگاه بدوی این شکایت را رد کرده بود.

توئیتر و حامیان آن گفته بودند که اجازه دادن به چنین دعاوی شرکت‌های اینترنتی را در قبال ارائه خدمات گسترده به میلیارد‌ها کاربر تهدید می‌کند، زیرا برخی از آن‌ها ممکن است اعضای گروه‌های شبه‌نظامی باشند، حتی اگر این سکو‌ها به طور منظم سیاست‌های علیه محتوای مرتبط با تروریسم را اجرا کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
تأمین و توزیع بیش از ۷۵ هزار تن نهاده دامی در آذربایجان غربی
بررسی راهکار‌های مدیریت شهری در لاهیجان
توانمندسازی ۱۰۰ کنشگر اجتماعی مازندران
توقیف موتورسیکلت قاچاق در آستارا
برگزاری یادواره شهدای دانشجو معلم در بروجرد
واژگونی اتوبوس مسافربری با ۱۰ فوتی
افتخار آفرینی ورزشکاران کرمانی در رقابت‌های پارآسیایی نوجوانان و جوانان
نقش مهم شوراها در توسعه پایدار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آذر در یک نگاه
ورود ۱۵ اتوبوس برقی به شهر اصفهان همزمان با آغاز رویداد «آدم‌وهوا»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
بی قانونی و گنگ
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)