• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۶۱۵۶
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ناوگره ۸۶ اقتدار و دیپلماسی دفاعی ایران را به جهانیان نشان داد

امیردریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در برنامه صبح وگفتگو به تشریح ماموریت‌های انجام شده ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش پرداخت.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما رادیو گفتگو در برنامه صبح و گفتگوبا امیردریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش گفتگو کرد.ناوگره ۸۶ اقتدار و دیپلماسی دفاعی ایران را به جهانیان نشان داد
 
سوال : از برنامه تان که بعد از 8 ماه که قرار است دریانوردهای قهرمان خودتان را ببینید بفرمایید ؟
 
دریادار ایرانی : از طرف خودم همه همرزمان خودم این افتخار بزرگ را به مردم عزیزم و محضر ولایت عرض تبریک دارم ایشالا  به یاری خداوند عازم هستیم با یک فروند بالگرد که به استقبال همرزمانم بروم افتخار بزرگی است که بعد از 8 ماه می توانم عزیزانم را زیارت بکنم اما این بار خیلی متفاوت تر است متفاوت تر خواهد بود علتش هم این است که عزیزان من توانستند آنچه که در بیانیه گام دوم اومده و از منویات مقام معظم ولایت بوده در این قاب و در این ماموریت دور کره زمین ارائه کنند هم توانمندی و اقتدار مردم عزیز کشورمان به ویژه جوانان عزیزی که شبانه روز و غیرتمندانه تلاش می کنند در حوزه های مختلف به ویژه حوزه علم و دانش و فناوری و صنعت که الحمدالله این یک بازوی قدرتمندی است که امروز کشور عزیز ما و نظام مقدس ما از آن بهرمند هستند .
 
سوال : متشکرم علاوه بر خیرمقدمی که شما فرمودید خیر مقدم ما در رادیو و مجموعه سازمان صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران را تقدیم همکارانتان بفرمائید بعد از این همه مدت دوری و دلتنگی طبعاً  روز خاص و مبارک و با شکوهی است علاوه بر اینکه می تواند پیام راهبردی و پیام اساسی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی را برساند به سطح دنیا این نشان می دهد که ما در عرصه دیپلماسی بین المللی هم فعال هستیم و توان این را داریم که به لحاظ نظامی هم اثرگذار باشیم و توان نظامی ما کمک حال دیپلماسی ما باشد بفرمائید درباره همین نکته ای که عرض کردم چقدر نیروی دریایی ما رفتاری که نیروی دریایی ما در برون از مرزهای آبی کشور در عرصه بین الملل درهمین گردش 360 درجه انجام می دهد می تواند کمک حال دیپلماسی ما باشد ؟
 
ایرانی : همانطور که اشاره فرمودید این نکته فرمانده معظم کل قوا هم فرمودند که نیروی دریایی یک نیروی بین المللی ، نظامی و علمی و سیاسی است مستحضر هستید چون ما محیط فعالیتمان خارج از مرزهای کشور است عمدتاً در محیط بین الملل حضور داریم . بحث دیپلماسی دفاعی همواره در دستور کار اول ما است و حضوری که در همه پهنه های آبی داریم مفهومش این است که می توانیم در همه جهان می توانیم دسترسی داشته باشیم . به حمدالله در همین ماموریت ما این بحث دیپلماسی دفاعی را خیلی خوب ارائه کردیم حضور بین المللی مان را خیلی خوب ارائه کردیم پرچم کشورمان و نماد مقدس مردم عزیزمان را و به ویژه شهدای عزیزمان را در کشورهای مختلف به احتزاز در آوردیم و اینکه دیپلماسی فعالی دارد کشور ما در حوزه بین الملل فعال است و اثر بخشی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران را در همین حوزه ارائه کردیم و به طور خاص خدمت حضرتعالی و مردم عزیز عرض کنم این فرهنگ ایرانی اسلامی که وجود دارد و ریشه دار است و پایه تربیتی ما است به سطح بسیار بالایی در همه بنادر ارائه شده . ما در جاکارتای اندونزی بازدیدمان غیر رسمی بود اما عزیزان به طور رسمی ما را دریافت کردند این نشان می دهد که نوع رفتار به گونه ای بوده که آن کشور علیرغم اینکه درخواست ما غیر رسمی بود اما رسمی ما را قبول کرد و بسیار بسیار حرکت قابل توجه و ارزشمندی است در ادامه اش در سواحل آمریکای جنوبی که حضور پیدا کردیم . اولین حضور بود برای اولین بار وقتی رفتار همرزمان من را دیدند که درکشور برزیل در عبور از کشور شیلی در تنگه رفتار اسلامی را دیدند که اولویتشان بحث رفتار اسلامی شان است خیلی اثر بخش بود به گونه ای که وقتی عزیزان داشتند جدا می شدند هم مقامات سیاسی شان و هم نظامی شان حتی بغض کردند و اشک در چشمانشان جمع شد و گفتند ای کاش که شما بیشتر اینجا می ماندید و خیلی متعجب بودند از اینکه یک نظامی ایرانی اینگونه است و اینقدر متاسفانه تبلیغات سو بود در آفریقای جنوبی وقتی حضور پیدا کردند .عزیزان من اونجا مسلمان هم شیعه و هم سنی آمدند به استقبال و خیلی جالب است که اونجا محفل انس با قران برگزار شد توسط ناوگروه برای مسلمانان اونجا ، مسجد شیعیان اونجا دعوت کردند در نماز جماعت شرکت کردند و می خواهم این را عرض کنم خدمت مردم عزیزمان ما به عنوان نماینده هایشان همرزمان من آنچه که خصلت پاک و واقعاً زبان زد است در دنیا همه را در قاب ارائه کردیم و حتی بر قول و قرارهایی که داشتیم عمل کردیم و تمام رفتار هم صد درصد بر مبنای رعایت قوانین بین المللی بود و قوانین کشورهایی بود که حضور پیدا کردیم و این خیلی خیلی برای مردم این کشورها جالب بود و انتظارشان اینگونه نبود و این نشان می داد که دشمنان ما از حوزه تبلیغاتی بدون سو مردم ما را معرفی کرده بودند. اما کامل این عکسش ثابت شد در محل و الحمدالله تعداد همرزمان من هم قابل توجه بودند بخش عمده شان جوان هستند و حدود 20درصد از آمار ما اولین بار بود که حضور داشتند در کشور خارجی و در این سطح و دهه 80 بودند که در این ماموریت حضور پیدا کردند با اقتدار و با افتخار و همه رفتار ایرانی و اسلامی مبنی بر فرهنگ غنی که مردم ما دارند و در همه جهان زبان زد است را کاملاً نشان دادند و ارائه کردند و در کنارش قطعاً این توانمندی فنی ، دانشی ،علمی ، آموزشی و تسلطشان بر حوزه دریا با توجه به ابعادی که ناوشکن جمهوری اسلامی ایران دنا داشت را به خوبی ارائه کردند .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز نام نویسی داوطبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
جهش فناورانه نخبگان دانشگاهی در تولید سولفات مس
افتخار جهانی بافق؛ نوجوان اسکیت رولبال به مدال برنز رسید
برگزاری جشنواره هفته نکوداشت قرآن، عترت و نماز در آذربایجان‌غربی
انسداد ۹ حلقه چاه غیر مجاز در نهاوند
چمران: تصمیمات درباره حریم به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال می‌شود
هفته ۱۵ بوندسلیگای آلمان؛ لورکوزن جای لایپزیش را در رده سوم گرفت
هشدار در مورد یخ‌زدگی کنتورهای آب
شرور مخل نظم و امنیت عمومی در پارس‌آباد دستگیر شد
لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌ اصلاح شد
درخواست شرکت ملی گاز از مردم برای کنترل مصرف گاز
برگزاری جلسه شورای اداری شهرستان خوی
مهار بیش از ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
نباید از روایت مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه غفلت کرد
پلمب یک هایپرمارکت و یک میوه‌فروشی متخلف در رامسر
پویش یلدای مهربانی گیلانیان
هفته ۱۷ لیگای اسپانیا؛ رئال در صدر به یک قدمی بارسا رسید
گواهی اسقاط ۶۰ میلیونی در برابر کامیون ۲ میلیاردی؛ نوسازی ناوگان به بن‌بست خورد
با وجود بارش‌های بی‌سابقه؛ تلفات جانی نداشتیم
دستگیری عاملان قتل خانوادگی در گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)