• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۶۶۴۱
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
عملیات اجرایی طرح های نیمه تمام شتاب می گیرد ؛

تخصیص ۹۷۰ میلیارد تومان اعتبار به طرح‌های نیمه تمام

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت : ۹۷۰ میلیارد تومان اعتبارات استانی به صورت نقد تخصیص داده شد.

اذعان فرمانداران به تعطیلی طرح‌های عمرانی در کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، احمد زاده در نشست شورای اداری با بیان اینکه اصرار داریم برخی از طرح‌ها از جمله مور زرد زیلایی، سیلاب و کلوار و سایر مناطق محروم سریعتر به نتیجه برسد، اما گزارش می‌دهند که طرحها متوقف شده است گفت: معاون امور عمرانی استانداری در این حوزه ورود کند و دستگاه‌های نظارتی هم نظارت لازم را انجام دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: طرح‌هایی که اعتبارات استانی دارند و پول در حساب دستگاه‌ها است باید سریعتر فعال شوند و طرح‌های هم که ترک تشریفات و خلع پیمانکار هستند سریعتر انجام شود.
احمد زاده افزود: ممکن است طرح هایی باشند که به لحاظ اختصاص اعتبار زمان بر باشد اما در طرح های حوزه راه روستایی و آب آشامیدنی نباید وقفه ایجاد شود.
احمدزاده در واکنش به سخنان فرمانداران شهرستان‌ها مبنی بر تعطیلی طرح‌های عمرانی گفت: مبلغ ۹۷۰ میلیارد تومان اعتبارات استانی به صورت نقد تخصیص داده شده و در خزانه دستگاه‌ها است و این در حالی است که به گفته فرمانداران طرح‌های عمرانی در شهرستان‌ها متوقف است. 
علی احمدزاده با انتقاد از تعطیلی طرح‌های عمرانی در شهرستان‌ها افزود: مدیران پاسخگوی تعطیلی طرح های عمرانی شهرستان‌ها باشند.
آقای احمدزاده اضافه کرد: مدیران کل باید تا پایان هفته فهرست طرح‌های شهرستانی که تعطیل شدند را به استانداری ارائه دهند و گزارش کنند چرا وقتی پول هست، طرح‌ها تعطیل است؟
 احمدزاده اضافه کرد: طرح‌های که اعتبارات آن‌ها از محل سفر رئیس جمهور است ممکن است اختصاص اعتبار زمان بر باشد، اما طرح‌های راه روستایی و آب آشامیدنی زودتر به سرانجام برسد.
احمدزاده با اشاره به در پیش بودن سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) گفت: بیش از هزار و ۱۵۰ نفر از کهگیلویه و بویراحمد به سی و چهارمین سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی اعزام می‌شوند که مقدمات اعزام این تعداد افراد فراهم شود و همه دستگاه‌ها پای کار باشند.
وی تاکید کرد؛ در استان هم مراسم باشکوهی برای مناسبت‌های چهاردهم و پانزدهم خرداد برگزار شود و معاون سیاسی و معاون منابع انسانی نظارت لازم را انجام دهند.
احمدزاده به گرم شدن هوا و خطر آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع استان اشاره و گفت: در روستا‌هایی که نزدیک به مکان‌های بحرانی آتش سوزی هستند از ظرفیت مردم استفاده شود، ضمن اینکه دستگاه‌ها برای مقابله با بحران آتش سوزی در آماده باش کامل باشند که پیش بینی می‌شود به دلیل بارش‌های خوب سال جاری امکان وقوع آتش سوزی گسترده در مناطق مختلف استان وجود دارد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه قانون جوانی جمعیت به دستگاه‌ها ابلاغ شده گفت: دستگاه‌ها موضوع مهم جوانی جمعیت را جدی بگیرند.
استاندار با اشاره به سفر وزراء به کهگیلویه و بویراحمد گفت: سفر وزراء به استان استمرار خواهد داشت و همه وزراء به استان می‌آیند، بنابراین دستگاه‌ها بسته کامل از برنامه‌ها و مشکلات و اقدامات را آماده کنند تا ارائه داده شود.
احمدزاده با بیان اینکه سفر وزراء برای استان دستاورد خوبی به همراه دارد، افزود: وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هفته گذشته به استان سفر کرد ضمن اینکه در تهران هم نشستی یا مهندس ضرغامی خواهیم داشت و خروجی سفر جمع بندی و اطلاع رسانی می‌شود.
وی ادامه داد: در یک مورد وزیر میراث فرهنگی قول ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به حوزه گردشگری را دادند که با تحقق آن بخش گردشگری بیش از پیش رونق خواهد داشت.
ساخت درب باب المهدی در کهگیلویه و بویراحمد
احمدزاده با اشاره به ساخت درب باب المهدی در استان گفت: طبق گفته جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات ۷۰ درصد درب باب المهدی در استان ساخته شده است و ظرف ماه‌های آینده این طرح به اتمام می‌رسد و با برگزاری مراسم باشکوهی به شهر سامرا منتقل می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)