• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۶۷۸۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۱
اجتماعی » جامعه و شهری

مجموعه فرهنگی ققنوس در منطقه ۲۱ تهران احیا می‌شود

شهردار منطقه ۲۱ گفت: مجموعه فرهنگی ققنوس از طریق مزایده فروخته شده و از حیز انتفاع ساقط و تبدیل به اسکان کارگری شده است؛ بر همین اساس با خریدار صحبت کردیم تا بتوانیم از طریق تهاتر این مجموعه را احیا و در اختیار شهروندان قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ،  محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ درباره مهمترین برنامه ها، پروژه‌ها و اولویت‌های این منطقه در سال ۱۴۰۲ اظهار داشت: منطقه ۲۱ بافتی متفاوت با بقیه شهر تهران دارد و غلبه صنعت (حدود ۸۰ درصد) در آن وجود دارد و بحث سکونت در کنار صنعت خصوصیتی است که هیچ منطقه‌ای ندارد. ویژگی دیگر این منطقه این است که ورودی شهر تهران است و جمعیتی بالای یک میلیون نفر در جنوب شهر تهران در اندیشه، شهریار، باغستان و شهر قدس از منطقه ۲۱ به شهر تهران دسترسی پیدا می‌کنند. این مساله اهمیت این منطقه را دو چندان می‌کند و مشکلات و کمبود سرانه‌های خدماتی در این شهرها، توسعه امکانات و افزایش سرانه‌های خدماتی در منطقه ۲۱ که متقاضی آن شهر‌های اطراف هستند را می‌طلبد.

فاز دوم فتح-باغستان بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد

وی با بیان اینکه در این مدت تلاش کردیم پروژه‌های نیمه تمام که متوقف شده بود را فعال کنیم، افزود: جلسه‌ای برای پیگیری پروژه فتح - باغستان داشتیم که به نوعی دسترسی پایین به اتوبان فتح را برقرار می‌کند. البته چند سالی است که در حال اجرا است؛ انجام این پروژه در خواست عمومی مردم منطقه و شهر‌های اطراف است؛ قرارداد پروژه را در حدود ۶۰ میلیارد تومان بستیم که بر اساس آن دسترسی شرق به جنوب و همکف جنوب به غرب برقرار شود و بتوانیم در ۶ ماهه اول سال افتتاح کنیم؛ همچنین برای اجرای فاز دوم این پروژه که روگذر است و بالغ بر ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد به دنبال اعتبار و به نتیجه رساندن آن هستیم.
 
آخرین وضعیت پروژه دوگاز
 
پوریافر دیگر پروژه مهم منطقه ۲۱ را اتصال دوگاز به بزرگراه شهیدخرازی عنوان کرد و ادامه داد: این پروژه بین اتوبان لشگری و شهید فهمیده متوقف شده و تقاطعی که روی اتوبان شهید فهمیده باید احداث شود، هزینه‌ای بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان دارد؛ در مرحله توافقات با مالکان و معارضان هستیم که دو مالک عمده و بالغ بر ۷۰ هزار متر مربع، عرصه در مسیر دارد که توافقات اولیه با مالکان صورت گرفته تا این مسیر باز و زمین‌ها آزاد شود. همچنین قرارداد اولیه با قرارگاه خاتم برای احداث این پروژه مهم بسته شده تا اجرای این پروژه بتواند ترافیک شهر‌های اطراف را پخش و در اتوبان‌های مختلف تقسیم کند که امیدواریم اجرای این پروژه هرچه سریعتر آغاز شود.

مجموعه فرهنگی ققنوس در منطقه ۲۱ تهران احیا می‌شود
 
ارتقای سرانه درمانی منطقه ۲۱ در دستور کار
 
شهردار منطقه ۲۱ با اشاره به اینکه در این منطقه در بحث سرانه‌های درمانی و فرهنگی با مشکل مواجه هستیم، اضافه کرد: در بحث تقویت سرانه درمانی، برای توسعه و احداث و تجهیز درمانگاه خود منطقه که فضای کوچکی بود قرارداد بستیم و به جد در حال پیگیری هستیم تا بزودی این پروژه را که ارزش آن حدود ۲۵ میلیارد تومان است، افتتاح کنیم. در بحث توسعه درمانی بخش خصوصی هم در قالب مشارکت رایزنی‌هایی انجام شده تا از زمین‌هایی که داریم در قالب ساخت هتل-بیمارستان استفاده شود. در بحث توسعه درمانگاه‌های موجود مانند درمانگاه قوامین و بیمارستان صنیع خانی نیز جلساتی داشتیم. در موضوع بیمارستان روانپزشکی هدف این است که کمک کنیم در بحث پروانه‌ها تسهیل گری کنیم تا این بیمارستان نیز توسعه پیدا کند. در بخش ارتقای سرانه‌های درمانی استفاده از گروه‌های جهادی و مرکز بهداشت در سطح منطقه و به کارگیری ظرفیت سرای محلات و اداره سلامت نیز در دستور کار است.
 
احداث قرائت‌خانه در دو طبقه 
 
پوریافر در ادامه درباره احداث قرائت خانه در منطقه گفت: با توجه به توسعه بافت عمودی و مجتمع‌های مسکونی در منطقه، نیاز به قرائت خانه وجود دارد و به همین منظور، زمینی را کنار یکی از سرای محلات آماده کردیم و طرح آن نیز آماده است. امیدواریم این قرائت خانه که حدود ۱۰ میلیارد تومان هزینه دارد را در دو طبقه احداث کنیم. در حوزه فرهنگی، بحث فرسودگی سرای محلات و مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی متعلق به شهرداری در منطقه یکی از مشکلاتی بود که احصا شد و به همین جهت در حدود ۶ میلیارد تومان برای بازسازی مجموعه‌های فرهنگی ورزشی و سرای محلات قرارداد بستیم تا یک نوسازی در این حوزه صورت گیرد.
 
راه اندازی دو مجموعه زمین چمن در منطقه ۲۱ 
 
شهردار منطقه ۲۱ با تاکید بر اینکه در حوزه ورزشی نیاز جدی منطقه است، یادآور شد: قرارداد احداث دو مجموعه زمین چمن ۱۱ نفره و ۵ هزار مترمربعی را با اعتبار حدود ۱۲ میلیارد تومان یکی در ورداورد و دیگری در چیتگر شمالی منعقد شده و پیمانکار کار احداث یک زمین را شروع کرده و زمین دیگر مشکلاتی برای شروع دارد که البته بیشتر محلی است. به دنبال رفع آن هستیم تا این دو زمین را برای مردم ورزش دوست منطقه فراهم کنیم؛ همچنین حدود ۵ زمین چمن مصنوعی را در قالب مشارکتی بازسازی می‌کنیم که امدواریم این زمین‌ها را نیز امسال تحویل مردم دهیم.
وی با اشاره به مشکلات فرسودگی تاسیسات منطقه تصریح کرد: حدود ۱۰ میلیارد تومان برای بازسازی سرویس‌های بهداشتی سطح منطقه قرارداد بستیم. در بحث فرهنگی یکی از نیاز‌ها مجموعه‌های مختص بانوان است، هرچند یک بوستان بانوان و شهر بانو در منطقه از قدیم شکل گرفته، اما موقعیت آن مناسب نیست. به همین دلیل پروژه‌ای را در محدوده ۵.۵ هکتاری در شهرک استقلال تعریف کردیم که طرح آن نهایی شده و در لیست پروژه‌های بوستان بانوان شهر تهران قرار گرفته است. همچنین مجموعه شهربانو را در سه طبقه در حدود ۵ هزار متر مربع زیربنا خواهیم داشت که در دل بوستان بانوان است.
پوریافر در پایان با بیان اینکه این بوستان بانوان به بافت مسکونی نیز نزدیک است، خاطرنشان کرد: تم اصلی بوستان بانوان تم سلامت و ورزش است و زمین‌های ورزشی متنوع از قبیل والیبال ساحلی، فوتبال و زمین‌های مورد نیاز بانوان دارد و حالت درمانی، سبک زندگی و تغذیه و ورزش نیز در آن در قالب یک برنامه منسجم و نرم افزار دیده می‌شوند. در حال حاضر طرح و زمین این مجموعه آماده است؛ دیوارکشی و زیرساخت آن در حال انجام است. همچنین بوستان بانوان فعلی که تبدیل به بوستان خانواده شده نیاز به توسعه دارد. در برنامه داریم تا در آن یک استخر دوقلو و مجموعه ورزشی با سالن چندمنظوره احداث کنیم که طرح آن نهایی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)