• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۶۸۷۱
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

آمریکایی‌ها باید بپذیرند دوران زورگویی‌شان گذشته است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: ملت‌ها و کشور‌ها تلاش دارند که خودشان برای آینده‌ خویش تصمیم بگیرند.

آمریکایی‌ها باید بپذیرند دوران زورگویی‌شان گذشته استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در حاشیه مراسم استقبال رسمی از ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش که صبح امروز در منطقه یک سوم امامت نیروی دریایی در بندرعباس برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت این مأموریت، اظهار داشت: خدمت همه همرزمانم در نیروی دریایی ارتش و ناوگروه ۸۶ عرض تبریک و خداقوت دارم. آن‌ها در این روز عزیز، سالروز میلاد باسعادت حضرت معصومه (س) و در آستانه سوم خرداد به میهن اسلامی‌مان بازگشته و مورد استقبال خانواده‌ها و همه ملت ایران قرار گرفتند.

سردار باقری ادامه داد: این مأموریت در حد یک آرزو برای همه ما بود؛ اینکه بتوانیم با ناو ساخت ایران و ناوبندر تغییر یافته با ابتکار ایرانی و رزمندگانی که متوسط سنی آن‌ها زیر ۳۰ سال است، دور دنیا را دور بزنیم. آن‌ها در این مسیر با طوفان‌های بزرگ و حوادث متعددی روبه‌رو بودند و با خودشان سربلندی، اقتدار و کوله‌باری از تجارب بسیار ارزشمند و گرانقدر را برای میهن اسلامی به ارمغان آوردند، این عزیزان حقیقتاً یادگاران شهدای دفاع مقدس هستند که همان راه را با قدرت طی کردند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در ادامه مأموریت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی را یک نقطه عطف و تاریخی برای کشورمان دانست و گفت: این توانمندی و اقتدار دریایی ایران در اشکال مختلف ادامه خواهد داشت، رزمایش‌ها و تمرین‌های متعددی را با کشور‌های جهان در اقیانوس‌ها خواهیم داشت و چنین مأموریت‌هایی نیز تکرار خواهد شد. ملت ایران برای حضور جدی‌تر و پررنگ‌تر در اقیانوس‌ها راه بزرگی را آغاز کرده که با قدرت ادامه خواهد داشت.

سرلشکر باقری در ادامه با تقدیر از کارکنان وزارت دفاع و صنایع دریایی برای ساخت ناوشکن دنا گفت: این ناوشکن نماد اقتدار و توانمندی جوانان ایران اسلامی است. این ناوشکن تمام‌ایرانی است و معنایش این است که ایران در جرگه سازندگان توانمند ناوشکن‌ها در جهان قرار دارد. ما هم‌اکنون تعدادی از این ناوشکن‌ها را در کلاس‌های مختلف در ساحل دریای خزر و خلیج فارس در حال ساخت داریم.

رئیس ستاد کل نیروی مسلح تاکید کرد: ما ناوگان مقتدری داریم که امنیت و اقتدار را برای کشور ما به ارمغان آورده و خواهند آورد. این‌ها نشان می‌‎دهد که ملت ایران امنیت خود را با اقتدار و اتکا به خود به دست آورده و این اقتدار را ادامه خواهد داد.

سرلشکر باقری با اشاره به انتشار تصویری از حضور فرماندهان انگلیس، آمریکا و فرانسه در حال عبور از تنگه هرمز و طرح مطالبی علیه ایران گفت: این حرکت، یک حرکت نمایشی بود که سه نفر سوار یک ناو بشود و در دریا حرکت کنند؛ این را نمایش داده و اعلام کنند که امنیت تنگه هرمز را بر عهده دارند. این شبیه یک نمایش و تئاتر است و آنچه واقعیت دارد، این است که جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های جنوبی خلیج فارس با همدیگر در حال همکاری و تعامل هستند و توانایی بالایی برای تامین امنیت منطقه دارند.

وی تصریح کرد: ما نیازی به بیگانگان برای تامین امنیت منطقه نداریم. هم‌اکنون هم امنیت تنگه هرمز، خلیج فارس و دریای عمان بر عهده دریادلان ما در نیروی دریایی ارتش و سپاه است و نیازی به بیگانگان نیست. آن‌ها باید توضیح بدهند که با چه ماموریت و مسئولیتی هزاران کیلومتر دورتر از کشورشان در امور منطقه ما دخالت می‌کنند؛ در حالی که کشور‌های منطقه با همکاری در حال تامین امنیت منطقه هستند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ایران، چین و روسیه در شمال اقیانوس هند گفت: این رزمایش هر سال یک‌بار برگزار می‌شود و سال به سال در حال توسعه آن هستیم تا عملیات‌های جدیدی نیز در آن انجام می‌شود. این رزمایش‌ها در شرق آسیا و اقیانوس اطلس ادامه خواهد داشت. این رفت و آمد ناوگروه‌های ما مقدمه‌ای برای گسترش ارتباط ما با کشور‌های دوست و پیام‌آور صلح دوستی برای جهانیان و کشور‌هایی است که می‌خواهند با همکاری و همراهی امنیت دریایی منطقه و جهان را بدون وابستگی به استکبار جهانی تامین کند.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص تهدید آمریکا برای عدم همکاری با ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش گفت: حرکت هشت ماهه این ناوگروه در سراسر جهان و دور زدن کره زمین نشان داد که ما می‌توانیم با اتکا به توان خودمان در هر جای اقیانوس‌ها که حقوق بین‌الملل دریا‌ها اجازه دهد، حضور داشته باشیم و دریانوردی کنیم. در این مسیر، نیروی دریایی ارتش در پنج بندر پهلو گرفت و البته آمریکایی‌ها همیشه تلاش کردند که آن کشور‌ها با ایران همکاری نکرده و این ناوگروه‌ها در آن کشور‌ها پهلو نگیرد، اما بر خلاف خواست آن‌ها این اتفاق رخ داد و از این به بعد نیز بیشتر از این انجام خواهد شد.

سرلشکر باقری در ادامه تصریح کرد: آمریکایی‌ها باید بپذیرند که مؤلفه‌هایی که برای زورگویی به جهانیان داشتند را به مرور زمان از دست دادند و ملت‌ها و کشور‌ها تلاش دارند که خودشان برای آینده‌ خویش تصمیم بگیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)