• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۸۰۳۶
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۵
کیش » اقتصادی

بهره برداری از بزرگترین مخازن سوخت پرواز‌های عبوری از کیش در هفته دولت

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش از بهره برداری بزرگترین مخازن سوخت پرواز‌های عبوری با ظرفیت چهار و نیم میلیون لیتر همزمان با ایام هفته دولت در فرودگاه جزیره کیش خبر داد.

بهره برداری از بزرگترین مخازن سوخت پرواز‌های عبوری از کیش در هفته دولتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، سعید پورزادی در دیدار با ائمه جمعه استان هرمزگان به میزبانی کیش، توسعه اقتصاد بومی را یکی از مهم‌ترین محور‌های برنامه‌های توسعه منطقه آزاد کیش برشمرد.

وی افزود: یکی از بزرگ‌ترین مخازن سوخت مورد نیاز پرواز‌های عبوری با همکاری قرارگاه خاتم الانبیاء با هدف افزایش ظرفیت مخازن سوخت از ۷۰۰ هزار لیتر به چهار و نیم میلیون لیتر هم زمان با هفته دولت در جزیره کیش به بهره برداری خواهد رسید.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به سرمایه گذاری‌ها در دوره‌های گذشته در کیش، از فرودگاه کیش به عنوان بزرگ‌ترین شهر فرودگاهی نام برد و گفت: فرودگاه جزیره کیش با سرمایه گذاری بیش از ۳ هزار میلیارد تومان به عنوان سومین فرودگاه کشور محسوب می‌شود.

سعید پورزادی گفت: بزرگترین و پهن پیکرترین باند‌های کشور در جزیره کیش با تلاش مهندسان ایرانی آماده سازی شده و با حضور رئیس جمهور به بهره براری خواهد رسید.

وی جزایر کیش و قشم را قدیمی‌ترین مناطق آزاد کشور نام برد و گفت: این دو جزیره به عنوان یک منطقه جغرافیایی خاص در حوزه خلیج فارس عملکرد‌ها و اهدافی در اسناد آن‌ها تعیین شده است تا بتوانند علاوه بر توسعه اقتصادی خود در رفع محرومیت، ایجاد اشتغال زایی، توسعه فرهنگی در منطقه و کشور نقش مهمی را ایفا کنند.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد: استان هرمزگان بر اساس مدل‌های آمایشی از ظرفیت بالایی به لحاظ اقتصاد دریا محور، کشاورزی، صنایع دریایی و شیلات، ذخایر معدنی، مرز تجاری ویژه از جمله هزار و ۲۰۰ کیلومتر خط ساحلی و هزار کیلومتر خط ساحلی جزایر برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: هرمزگان بر اساس مدل‌های لجستیک، اقتصادی، برنامه ریزی و موضوعات توسعه می‌تواند نقش مهمی را در حداکثر سودآوری و تاثیرگذاری بر اقتصاد معیشتی استان، اقتصاد ملی کشور و اتصال به زنجیره جهانی اقتصاد ایفا کند.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش گفت: زیرساخت‌های بنادر جزیره کیش و جزایر اقماری مانند هندورابی، بنادر آفتاب و چارک با حمایت‌های انجام شده از سوی دولت و همکاری مردم توسعه یافته است.

سعید پورزادی با اشاره به ایجاد زیرساخت‌های مختلف در جزیره کیش افزود: ساماندهی بندر تجاری، اسکله ماهیگیری کیش، سرمایه گذاری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان در بندر چارک، اجرای طرح جامع بندرچارک، سرمایه گذاری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای ساماندهی و تفکیک اسکله ماهیگیری از اسکله تجاری چارک و تبدیل بندر چارک به بندر صادراتی در استان هرمزگان در سالجاری از اقدامات انجام شده در راستای توسعه زیرساخت‌ها بوده است و نقش مهمی در اشتغال استان و بندر چارک دارد.

وی تاکید کرد: سرمایه گذاری بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان در ساخت مصلی، ساخت چندین مسجد فاخر، رفع کمبود‌های مدارس در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری با همکاری نهاد امامت جمعه، ارتقاء آموزش و پرورش کیش، ۸۰ درصد تخفیف واگذاری زمین به دانشگاه‌ها برای سرمایه گذاری در راستای توسعه بین الملل و سایر اقدامات در حوزه‌های فرهنگی و دینی از اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
اغاز فرایند انتخاب هیات های اجرایی
آغاز فعالیت کارگاه نقاشی «روایت یاران» در شهرکرد
روی خط انتخابات
اهمیت آرایش جنگ تبلیغاتی در میدان رسانه
زن مسلمان هندی پس از کنار زده شدن حجابش، شغل دولتی را رد کرد
چهار مصدوم در سانحه رانندگی سه‌راه بنده‌بن نکا
کیش، تحت تاثیر موج سوم سامانه بارشی جنوب کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
بدمینتون بین‌المللی قزاقستان؛ پیروزی نمایندگان ایران در دور مقدماتی
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
آغاز امتحانات نهایی دوازدهمی‌ها از امروز
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)