• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۶۰۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

موافقت با ایجاد ۷ رشته و مرکز تحقیقاتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی

شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی با تأسیس ۴ مرکز تحقیقاتی و نوآوری و راه اندازی ۳ رشته از جمله بیوانفورماتیک پزشکی موافقت کرد.

موافقت با ایجاد ۷ رشته و مرکز تحقیقاتی در دانشگاه‌های علوم پزشکیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مفدا، به استناد رأی صادره در دویست و هشتاد و نهمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با راه اندازی رشته بیوانفورماتیک پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با ظرفیت پذیرش ۵ دانشجو برای یک دوره موافقت شد.

بیوانفورماتیک پزشکی دانش کاربرد کامپیوتر در بیولوژی پزشکی است. دانشی چند رشته ای وچند تخصصی است و از ترکیب علوم مختلفی همچون علوم کامپیوتر و طراحی نرم افزار، آمار و فناوری اطلاعات تشکیل شده است و محور اصلی این تخصص جمع آوری، نگهداری، تجزیه و تحلیل و پردازش اطلاعات درحوزه بیولوژی سلولی و مولکولی پزشکی، ژنومیکس، ترانسکریپتومیکس و پروتیومیکس انسانی با بکارگیری نرم افزارهای مختلف به منظور حل معضلات مرتبط با پزشکی و بیولوژی است.

فارغ التحصیلان این رشته قادر خواهند بود با استفاده از فناوری های جدید در علوم مختلفی چون بیولوژی، پزشکی، روش تحقیق، کامپیوتر، علوم اطلاعات و بازیابی و تجزیه و تحلیل اطلاعات، آمار، مهندسی و رهبریت طراحی، انجام و هدایت تحقیقات در علوم زیست پزشکی با استفاده از روش های کامپیوتری جدید و با بکارگیری نرم افزارهای مختلف را به منظور حل معضلات مرتبط با پزشکی، بیولوژی و سلامت بر عهده بگیرند.

همچنین وزارت بهداشت با تأسیس مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت کرد. مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در زمینه تجهیزات و ملزومات و محصولات سلول و ژن درمانی پیشرفته نظیر CAR-T Cell ، mRNA ، ارگانوئید فعالیت می کند.

در دویست و هشتاد و نهمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با «بررسی مستندات ارزیابی بیرونی مبتنی بر استانداردهای ارزشیابی و اعتباربخشی آموزشی بیمارستان های آموزشی» حکم اعتبار بخشی آموزشی بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی به صورت تایید یکساله به تصویب رسیده است.

همچنین در این جلسه حکم اعتباربخشی آموزشی بیمارستان‌های گلستان، امام خمینی (ره)، ابوذر، رازی و شهید بقایی دو (شفا) اهواز متعلق به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تأیید شده است.

درهمین زمینه بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) زنجان دانشگاه علوم پزشکی زنجان موفق به کسب حکم تأیید کامل استانداردهای ارزشیابی و اعتبار بخشی با اخذ امتیاز ۴۰۱ از ۴۰۴ در اعتباربخشی آموزشی در سطح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شده است.

در ادامه مصوبات شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی به استناد رأی صادره در دویست و هشتاد و نهمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مراکز تحقیقاتی «بیماری‌های منتقله بوسیله بندپایان» و «ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی» دانشگاه علوم پزشکی اردبیل موفق به اخذ مجوز اصولی شده اند.

همچنین در این جلسه شورا با تأسیس مرکز تحقیقات سل و بیماری های ریوی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام موافقت اصولی به عمل آمده است.

به استناد رای صادره در دویست و هشتاد و نهمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با راه اندازی رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با پذیرش ۲۰ دانشجو موافقت شده است.

راه‌اندازی رشته آموزش پزشکی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در دانشگاه علوم پزشکی کردستان از دیگر مصوبات دویست و هشتاد و نهمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی بوده است. به استناد این رأی، رشته آموزش پزشکی مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی کردستان با ظرفیت پذیرش ۶ دانشجو برای یک دوره ایجاد شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)