• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۶۴۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۲
سیستان و بلوچستان » اجتماعی

بازدید سه فرمانده ارشد نظامی ایران از مرز سیستان وبلوچستان با افغانستان

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور و فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده مرزبانی کشور ساعتی قبل از منطقه مرزی شهرستان هیرمند بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، همچنین امروز سردار رضایی‌جانشین فرمانده کل انتظامی کشور و امیر حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سردار گودرزی فرمانده مرزبانی کشور  از روستای ماککی شهر دوست محمد بازدید کردند.

سردار رضایی جانشین انتظامی کل کشور در بازدید از پاسگاهای مرزی شهرستان هیرمند گفت: مردم این منطقه ارتباط تاریخی دیرنه با یکدیگر دارند،مرزهایی که از نظر جغرافیایی در اینجا قرار گرفته است اما مردم این منطقه از لحاظ ارتباط با یکدیگر فامیل هستند و مراودات دارند.

وی افزود: مرزهای جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه مرز صلح و دوستی است و در مرزهای مشترک با کشورهای همسایه مشکلی مرزی نداریم، و بعضی از مواقع نفراتی جدید وارد منطقه می شوند و به قوانین ومقرارات مرزی توجیح نیستند و یا بنا به سلیقه عمل می کنند و اینها باعث می شود که اندکی اوضاع اولیه مرز به هم بریزد.

سردار رضایی تاکید کرد: بدتر از این موضوعات این است که معاندین در هر دوسوی مرز از این فرصت سوء استفاده می کنند.

وی گفت: هم اکنون در منطقه ای که دیروز تیراندازی دو طرفه شده بود حضور پیدا کردیم،که یکی از همرزمان ما در این درگیری به فیض شهادت می رسد و دونفر از همکاران مجروح می شوند

وی افزود: مرزبانان جمهوری اسلامی ایران خویشتنداری داشتند، لاکن مرزبانان وظیفه دارند تا از مرزهای این سرزمین مراقبت و حفاظت کنند و هر گونه ترددهای غیر مجاز را کنترل کنند.

رضایی افزود: اینگونه نیست که بین دو کشور مرز وجود داشته باشد ولی تردد ها غیر قانونی باشد و سرخود تردد کنند و این وظیفه ذاتی مرزبانی هست تا ترددها را کنترل کند.

جانشین انتظامی کل کشور افزود: امروز هم مرزهای این منطقه کاملا آرام است و دیروز هم سر جمع یک ساعتی نیروهای دو کشور با یکدیگر تبادل اتش داشتند و بعد از آن هم کاملا این منطقه آرام شده است و هم روحیه مردم روستاهای این منطقه خیلی بالا بود و هم روحیه همرزمانمان در مرزبانی و ارتش بسیار خوب بود.

وی خاطرنشان کرد: یک وضعیت بسیار خوبی هم در کشور دوست و همسایه مان افغانستان داریم اما حاکمان فعلی کشور افغانستان و رده هایی که در مناطق مرزی هستند، باید اینها را نسبت به قوانین و مقررات مرزی توجیح کنند و آنها رو آموزش بدهند.

رضایی افزود: اتفاقی که دیروز در این منطقه رخ داده است،ناشی از ناشی گری و عدم رعایت بعضی از قوانین و مقررات مرزی توسط بعضی از افراد حاکمان فعلی است و جلسه ای که با حضور مرزبان درجه یک جمهوری اسلامی ایران با مربانان کشور افغانستان برگزار شده است در این جلسه پذیرفته اند تا نفرات خود را نسبت به قوانین مرزی توجیح کنند و اینگونه تعرضات مرزی را انجام ندهند تا مشکلی بین دو کشور دوست و همسایه بوجود نیاید.

وی گفت: معاندین دوست ندارند تا دو کشور ایران و افغانستان و مردم دو کشور دوست و همسایه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان آرامشی وجود داشته باشد و نباید آب به آسیاب دشمن بریزیم و اجازه ندهیم تا کسی بیاید بین این رده ها مشکلی درست کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امیر حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این بازدید گفت: مرزهای مشترک جمهوری اسلامی ایران با کشور افغانستان در کنترل دفاعی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: در کنار برادران مان در مرزبانی فراجا عزیزان مرزبان ما برابر دستور عمل ها و مقررات خاص مرزی با مرزبانان و مردم طرف مقابل به درستی رفتار می کنند و انتظار هم داریم تا طرف مقابل هم رفتار حرفه ای در این زمینه داشتد باشد و به قوانین و مقررات مرزی احترام بگذارند تا حسن همجواری به معنی واقعی کلمه تحقق پیدا بکند.

امیر حیدری بیان داشت: اما اگر خدای نکرده مشاهده شود که طرف مقابل احترامی به حسن همجواری نمیگذارد و ناقص به قوانین و مقررات مرزی است بلاخره تکلیف نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که با اینگونه تخلف ها مقابله کند.

وی افزود: الحمدولله تا به امروز این اتفاق در مرز نیفتاده است که طرف مقابل بخواهد قوانین و مقررات مرزی را عمدا زیرپا بگذارد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی زمینی ارتش هم اشراف اطلاعاتی و تحکیم امنیت پایدار در منطقه هست و چناچه طرف مقابل اگر نخواهد به قوانین و مقررات مرزی تن بدهد تکلیف داریم که رفتاری غیر از رفتار فعلی با آنها داشته باشیم.

 

وی در خصوص درگیری روز گذشته اظهار داشت: نیروی فراجا در درگیری روز گذشته یک شهید و دو زخمی داشته است و همچنین یکی از نیروهای زمینی ارتش هم در این درگیری زخمی شده است که آن را هم به امنیت کشور عزیزمان تقدیم کردیم.

 

بازدید سه فرمانده ارشد نظامی ایران از مرز سیستان وبلوچستان با افغانستان بازدید سه فرمانده ارشد نظامی ایران از مرز سیستان وبلوچستان با افغانستان بازدید سه فرمانده ارشد نظامی ایران از مرز سیستان وبلوچستان با افغانستان بازدید سه فرمانده ارشد نظامی ایران از مرز سیستان وبلوچستان با افغانستان

روز گذشته در شهرستان هیرمند میان مرزبانان ایران و نیروهای طالبان درگیری رخ داد که پس از ساعاتی ضمن برگزاری جلسه‌ای میان دو طرف آرامش بر مرز حاکم شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌یابی سه دانش‌آموز اصفهانی به تیم ملی فوتسال دختران
تشکیل کارگروه رفع موانع تولید در پردیس
مدرسه‌ها و اراده‌ها
جایگزینی ۹ کیلومتر نیوجرسی به جای گاردریل در جاده‌های مازندران
نمایشگاه بین‌المللی واردات چین؛ «دروازه طلایی» بازار چین برای ایران
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب رباط کریم صبح امروز به دستور رئیس جمهور
برگزاری نمایشگاه تخصصی اقتصاد، صنعت و ورزش در لرستان
آشنایی خادم‌یاران رسانه با شیوه تهیه گزارش در حرم امین ولایت
دلجویی از دانش آموز بوکانی توسط امام جمعه و فرماندار 
توسعه فرودگاه شهید صدوقی از سال آینده
کشف محموله قاچاق غذای حیوانات در شهرضا
نساجی مقابل سایپا و شهرداری نوشهر برابر پیکان در جام حدفی
افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر مامونیه
حریف چادرملو در جام حذفی مشخص شد
حمایت دولت انگلیس از خلع مسئولیت‌های سلطنتی شاهزاده اندرو
باور ملی و رهبری مقتدر رمز اقتدار ایران است
آمریکا در همه عرصه‌ها از ملت ایران شکست خورده است
بررسی عدم تکمیل کریدور شمال استان همدان در مسیر رزن به دمق
دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان با رهبر انقلاب اسلامی
نصب بنر مخالفت با حضور تیم رژیم صهیونیستی در سارایوو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)