• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۶۴۵۳۵
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
سیاسی » مجلس

بیانیه نمایندگان درباره تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با مجلسی ها

بیانیه‌ای خطاب به مقام معظم رهبری و با امضای اکثریت قاطع نمایندگان در جهت تحقق فرمایشات ایشان و مطالبات مردم در جلسه علنی امروز مجلس قرائت شد.

بیانیه نمایندگان در خصوص تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با بهارستان‌نشینانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محسن دهنوی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۷ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی بیانیه ۲۵۰ نفر از نمایندگان خطاب به مقام معظم رهبری پیرو فرمایشات ایشان در دیدار با نمایندگان مجلس را قرائت کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

محضر رهبر انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای

سلام علیکم

چهارمین دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضرتعالی و لطف و عنایت خاصی که بذل فرموده اید ما را از طرفی شرمنده محبت تان کرد و از سویی موجب اطمینان و انگیزه نمایندگان مجلس شد تا به فضل و مدد الهی وظیفه‌ای که لحظه به لحظه سنگین‌تر شده است را بهتر از گذشته پیگیری کنیم.

لطف حضرتعالی به فرزندان خود در خانه ملت و اعطای دیگر باره مدال انقلابی به مجلس یازدهم و سایر اوصافی که بزرگوارانه و کریمانه به سربازان ناقابل خود اعطا فرمودید ما را در سال آخر مجلس یازدهم مصمم‌تر از روز اول تشکیل مجلس گرداند تا کار‌های بزرگی که در مقابلمان قرار دارد را به نحو احسن به اتمام برسانیم و خلاء‌ها و قصور‌هایی که تاکنون در کار وجود داشته را جبران نمائیم.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از لطف و حمایت همیشگی حضرتعالی که ورای استحقاق ما ابراز فرموده اید بر یکایک خود فرض و واجب می‌دانیم اوامر مطروحه در فرمایشات را نصب العین اولویت و دستورکار خود قرار دهیم و تا حصول نتیجه دست از طلب برنداریم.

۱- یکی از مهم‌ترین شئون مجلس شورای اسلامی تقنین است و ما متعهدیم با رعایت جهت تعیین شده در سیاست‌های کلی و قانون اساسی بهترین راه‌ها برای حرکت در آن جهت را مشخص نماییم.

۲- خود را ملزم می‌دانیم قانون نویسی را به نحوی شفاف انجام دهیم که راه بر تاویل‌های ناصحیح و مغرضانه ببندیم و ناخواسته به تورم قوانین دامن نزنیم.

۳- در راستای تقنین اموری، چون کارشناسی، اتقان، جامعیت، قابلیت اجرا، پیراستگی از اضافات، روزآمد، حافظ منافع ملی و متعارض نداشتن را پیش از آنکه یک امر به عنوان قانون به خود بگیرد سرلوحه کار خود قرار دهیم.

۴- شناخت مشکلات کشور و تقنین براساس آن و به منظور حل مشکلات مستمرا ادامه خواهد داشت و از وضع قوانینی که ارتباطی با مشکلات ندارد یا اولویت نیست پرهیز خواهد شد.

۵- وضع قوانین راهبردی و اساسی که منحصر به یک موضوع و مقطع نیست استمرار می‌یابد، به خصوص در زمینه تحقق شعار سال و حل مسائل معیشتی اقدام خواهد شد.

۶- ما نمایندگان ملت به دور از روحیه اشرافی و طاغوتی خود را موظف به پاسخگویی، هم صحبتی و پیگیری اوامر و مطالبات مردم می‌دانیم و در این راستا خاضعانه سراپا گوش و در حد بضاعت و حدود اختیارات حل مسائل را دنبال خواهیم کرد.

۷- تلاش خواهیم کرد که نه دست رقیب بلکه دست رفیق را بالا ببریم که نمایندگان مردم همواره نشان دادند حامی دولت مردمی هستند، اما این حمایت قطعا به معنای عدم نظارت و حمایت نیست که در این صورت رسالت نمایندگی زیر پا می‌رود و در استفاده از ابزار‌های نظارتی موظیفم در کمال دقت و احتیاط که مبادا شائبه اذیت و سنگ اندازی پیش آید و تلقی نگاه تخریبی و رقیب پنداری به جای نگاه تقریبی ایجاد شود.

۸- نگاه همکاری و هم افزایی با قوه مجریه روزافزون خواهد بود و تا لحظه آخر و سعی و بنای قلبی ما بر انجام تکالیف نمایندگی و ایفای مسئولیت خود در این پیکر واحد یعنی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

۹- اهتمام داریم حساسیت و لغزشگاه‌های سال آخر را بشناسیم و دچار و گرفتار آن نشویم و بتوانیم هرآنچه کمبود و کسری و خلاء تاکنون وجود داشته است جبران کنیم.

۱۰- تلاش خواهیم کرد برای برنامه هفتم، مهار تورم و رشد تولید با هماهنگی دولت اقدامات اساسی انجام دهیم تا انشاءالله کارنامه‌ای در خور از مجلس انقلابی به جای گذاریم.

در انتها به روح ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و جمیع شهدا سلام و درود می‌فرستیم و از محضرتان التماس دعای خیر برای توفیق آشنایی و عمل به وظایف نمایندگی و خدمت خالصانه به مردم شریف ایران داریم. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)