• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۶۸۰۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷
خوزستان » اجتماعی

تدوین سند استانی کاهش خطر در خوزستان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان از تدوین سند استانی کاهش خطر در خوزستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت : با مشارکت دستگا‌های های اجرایی ۱۱۰۰ بند در حوزه بحران تهیه، تدوین و برای استاندار خوزستان و سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است.

علی کرم پور با اشاره به مشکلات ناشی از خشکسالی‌های سالیانه افزود : مدیریت منابع و برنامه ریزی آب کشاورزی درتمام حوضه‌ها و رضایت کشاورزان و پیگیری حوضه‌های مختلف رودخانه‌های استان در جهت کنترل سیلاب با توجه به بارش‌های پی درپی بالادست از جمله اقدامات بود که در سال گذشته اجرایی کردیم.

کرم پور افزود: راه اندازی مجددکانال پورشریفی برای کنترل کانون‌های ریزگردداخلی ومرطوبسازی هورمنصوره وشریفه و تامین آب تالاب شادگان ومشکلات ریزگردها، توزیع آب رها سازی شده از سد کرخه در حوضه پایین دست جهت آبیاری بموقع زراعت کشاورزان استان نیز از دیگر اقداماتی بود که در این اداره کل پیگیری شد

برنامه ریزی‌های متعدد برای مدیریت آب استان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان با تاکید بر برنامه ریزی‌های متعدد برای مدیریت آب استان گفت؛ در راستای پیشگیری از میاحث تنش آبی و پایداری شبکه برق رسانی استان در بخش تولید و مصرف و مسائل و معضلات مربوط به حریق‌های پیش رو، با مشارکت دستگاه‌های اجرایی متولی و مردم فهیم استان در مناطق شهری و روستایی و عشایری درحال برگزاری جلسات و برنامه ریزی در کاهش خسارات و آسیب‌ها هستیم.

این مقام مسئول اظهار داشت : با اجرای برنامه‌های پیشگیرانه از بروز خسارات مالی زیادی به اموال مردم و تاسیسات شرکت‌ها و سازمان‌ها جلو گیری شد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان بیان کرد : در زمینه جمع آوری تنظیم مستندات براساس استاندارد‌های تعریف شده و منشور و شرح وظایف اداره کل مدیریت بحران نسبت به تهیه کتاب و چاپ آن اقدام نموده ایم که مسیر و سند راه آتی مدیریت در بحران‌ها قرار گیرد.

خوزستان همیشه باید آمادگی مقابله با بحران‌های طبیعی را داشته باشد

وی با اشاره به اینکه خوزستان همیشه باید آمادگی مقابله با بحران‌های طبیعی را داشته باشد بیان کرد؛ دستگاه‌های اجرایی با توجه به صدور هشدار‌ها، و مصوبات جلسات پاسخ به مدیریت بحران استان همکاری خوبی با این اداره کل داشته اند.

علی کرم پور در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت مصرف گاز در استان گفت: برنامه ریزی و مدیریت مصرف گاز استان در فصول سرد سال (۱۴۰۱) در جلسات متعدد و مشترک با مسئولان شرکت گاز اجرایی شده است.

وی با تشریح بخش‌های دیگری از عملکرد مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت : در سال گذشته فعالیت‌هایی مانند؛ پیگیری و تامین سوخت یورو بمنطور جلوگیری از آلودگی بخصوص در وارونگی هوا در زمستان، شرکت فعال در نمایشگاه مدیریت بحران کشور در بهمن ماه و۱۴۰۱ و کسب رتبه برتر کشور نیز انجام شده است.

کمک به پرداخت تسهیلات به زلزله زدگان اندیکا

علی کرم پور در رابطه با فعالیت‌های این اداره کل در خصوص رفع مشکلات خسارت دیدگان زلزله اندیکا، آبگرفتگی بندر امام و پدیده مونسون گفت؛ با همکاری بنیاد مسکن خوزستان و بانک‌های استان فعالیت‌های مستمری در خصوص جذب تسهیلات حوادث غیرمترقبه در مقاوم سازی روستایی، بازسازی اندیکا، بازسازی بندرامام (ره)، بازسازی مسجدسلیمان، خسارات پدیده مانسون صورت گرفته که باعث تسریع در کار‌ها شده است.

برنامه ریزی و مکاتبه در راستای پیشگیری از قطع برق در فصل بارش‌ها (زمستان) و تابستان در استان، حضور فعال و کنترل امورات مدیریت بحران در حادثه متروپل، برگزاری جلسات و کارگروه تخصصی امداد و نجات سفر ستاد دائمی خدمات سفر استان ویژه نوروزی ۱۴۰۲، برگزاری جلسات و پیگیری مصوبات پروژه‌های عمرانی فاضلاب کلانشهر اهواز، برگزاری جلسات و پیگیری مستمر در خصوص تامین حق آبه تالاب ها‌ی استان– امداد رسانی و بازگشایی راه‌های مواصلاتی ناشی از بارش‌های برف سنگین در استان و ارتباط با چهارمحال و بختیاری و لرستان نیز در سال ۱۴۰۲ انجام شده است.

مهار و کنترل آتش سوزی‌های مکرر در تالاب هورالعظیم

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان؛ مهار و کنترل آتش سوزی‌های مکرر در تالاب هورالعظیم و پیش بینی و هشدار و آمادگی درحریق‌های پیش رو از مهمترین اقداماتی بود که در حوزه محیط زیست صورت پذیرفته است.

وی گفت : برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی در برابر زلزله در نقاط مختلف استان بمناسبت هفته ایمنی زلزله نیز اجرایی شده و در سال جدید هم اجرا خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)