• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۰۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱
سیاسی » عمومی

همه داروهای بیماران خاص، تحت پوشش بیمه

رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: همه داروهای بیماران خاص تحت پوشش است و در این زمینه مشکل خاصی نداریم.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، رسول دیناروند در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: ممکن است کمبود دارویی داشته باشیم اما وضع بهتر شده است و حتی از پوشش بیمه ای داروهایی که تولید داخل دارند نیز حمایت کرده ایم.
وی گفت: در پی تفاهم با سازمان های بیمه گر و تصویب کمیسیون مربوطه، تعداد داروهای بیماران صعب العلاج که به فهرست قبلی اضافه می شود به 34 قلم می رسد و با برطرف شدن برخی از کاستی ها، بیماران سریعتر به داروها دسترسی پیدا می کنند.
دیناروند افزود: هزینه پرداخت داروی بیماران پیوندی کاهش جدی پیدا می کند ضمن آن که قیمت داروهای متابولیکی و تعدادی داروهای ضد سرطان نصف می شود و پوشش بیمه ای انسولین برای بیماران دیابتی به 70 تا 90 درصد می رسد.
وی با بیان این که امسال اعتباری که برای بیمه ها در نظر گرفته شده است 1200 میلیارد تومان است گفت: از این مبلغ 400 میلیارد تومان پرداخت شده است و 800 میلیارد تومان دیگر نیز پرداخت خواهد شد.
دیناروند با بیان این که بخشی از این اعتبار مربوط به بیماران خاص و صعب العلاج و بخشی مربوط به همه داروهاست،گفت: حدود یک سوم این اعتبار به داروهای بیماران خاص اختصاص یافته است.
رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، تمرکز این وزارتخانه را بر حمایت از بیمارانی دانست که هزینه دارویی آنها زیاد است و افزود: 15 قلم دارو که پیش تر در فهرست بیمه نبوده اند، اکنون وارد فهرست حمایتی می شوند و نیمی از هزینه ها را بیمه ها و نیمی را بیماران پرداخت می کنند.
دیناروند با تاکید بر این که سلامت بیماران باید اصل باشد نه اینکه دارو ارزان باشد یا گران گفت: متاسفانه بیمه ها گاهی سخت گیرانه برخورد می کنند.
وی با تاکید بر این که همه ما باید تلاش کنیم تا فرهنگ تجویز داروی ایرانی را نهادینه کنیم افزود: پزشکان و مردم نباید فکر کنند که داروی ایرانی کیفیت پایین دارد.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی نیز در این گفتگو گفت: ما برای خرید خدمت درمانی برای بیمه شدگان در سال جاری حدود 4290 میلیارد تومان در نظر گرفته ایم که حدود 28 درصد آن یعنی نزدیک به 1200 میلیارد تومان، هزینه داروهای بیماران سرطانی، مزمن، خاص و صعب العلاج است.
دکتر هدایت الله ادیب نیا افزود:  750 تا 800 میلیارد تومان نیز برای داروهای نسخ سرپایی و نزدیک به 300 تا 350 میلیارد تومان نیز برای داروهای بستری است.
وی با بیان این که داروخانه ها باید داروهای گران قیمت مربوط به بیماران خاص و صعب العلاج را در پورتال سازمان تامین اجتماعی ثبت کنند گفت: داروهای ثبت شده در پورتال حدود 48 درصد هزینه های دارویی سازمان تامین اجتماعی یعنی نزدیک به 1200 میلیارد تومان را شامل می شود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در گفتگوی تلفنی با برنامه گفت: متاسفانه بیمه ها پرداخت کمتر از 50 درصد داروهای بیماران صعب العلاج را قبول کرده اند و مابقی داروها هنوز در فهرست بیمه ها قرار نگرفته است.
دکتر محمد حسین قربانی با اشاره به عملکرد مثبت سازمان تامین اجتماعی که تعرفه های دارویی را پذیرفته است گفت: بیمه های دیگر نه تنها هنوز تعرفه های جدید را نپذیرفته اند بلکه در پرداخت مطالبات داروخانه ها نیز تاخیر دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)