• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۴۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۴
علمی و فرهنگی » معارف

جشن‌های ویژه غدیر در سراسر کشور برگزار می‌شود

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و بزرگداشت غدیر با تاکید بر ضرورت مشارکت همه افراد و گروههای مردمی در برگزاری جشن‌های غدیر گفت: نظام اسلامی ایران نظامی ولایی و محتوای انقلاب ایران، محتوای عاشورایی است.

جشن‌های ویژه غدیر در سراسر کشور برگزار می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و بزرگداشت غدیر حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی در سومین جلسه  این ستاد  با اشاره به برگزاری گرامیداشت دو مناسبت ۱۴ و ۱۵ خرداد در روزهای گذشته گفت: مناسبت‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و دو فصل مهم در نهضت اسلامی و انقلابی ایران است.
 
وی افزود: در مراسم ۱۴ خرداد، مردم سراسر کشور، احساسات و عواطف خود را نسبت به امام راحل به نمایش گذاشتند و عشق و علاقه مردم، در بدرقه آن امام بزرگوار و حضور در مراسم سالگرد ایشان، حکایت از دلبستگی و ارادت اقشار مختلف ملت ایران به نهضت امام(ره) دارد. نهضتی که امروز به پرچم داری شخصیتی بزرگ و شاگرد برجسته ایشان، مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) ادامه دارد و مردم به عنوان جانشین لایق امام راحل، با عشق و علاقه و بصیرت، با ایشان بیعت کردند و تا به امروز بر این میثاق پایبند بوده و حمایت می‌کنند.
 
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و بزرگداشت غدیر با بیان اینکه هر انقلابی محتوایی دارد، افزود: با توجه به اینکه نظام ما، نظام امامت و ولایت است، محتوای این نظام، محتوای عاشورایی و برگرفته از شعار هیهات منا الذّله و نصر من الله و فتح قریب است و شعار نهضت ما حسینی است که از ابتدا و شروع انقلاب توسط مردم سرداده شد، حکایت از محتوای عاشورایی این انقلاب دارد و ما وظیفه داریم، این محتوا را بازخوانی و تبیین کرده و به نسل‌های آینده نیز منتقل کنیم.
 
حجت الاسلام  تقوی گفت: غدیر از  مناسبت‌های مهم است و شورای هماهنگی اسلامی، قصد دارد با ایجاد هم‌افزایی و هماهنگی میان این دستگاهها و ظرفیت‌های مردمی، جشن‌های غدیر پربارتر، غنی تر و  با شکوه تر از گذشته برگزار شود.
 
وی با تاکید بر ضرورت تقسیم کار و سازماندهی مناسب، در برگزاری برنامه‌های اجرایی مربوط به بزرگداشت غدیر گفت: باید  برای هر یک از برنامه‌های اجرایی، متولی تعیین شود تا ضمن پیگیری و ساماندهی برنامه‌ها، اعضای ستاد در جریان روند و پیشرفت کارها قرار بگیرند.
 
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امام و ولایت با اشاره به برنامه‌های اجرایی کشوری به مناسبت دهه امامت و ولایت، افزود: فعالیت‌های رسانه‌ای، توزیع منسجم و هدفمند نذورات و بسته‌های مؤمنانه، فراهم‌سازی تسهیلات ازدواج جوانان و تهیه جهیزیه، برگزاری مراسم جشن و شادی در مساجد و محلات و بقاع متبرکه، آذین‌بندی و تبلیغات محیطی و میدانی، برنامه‌های ویژه سادات و دیدار با سادات و احیای مراسم عقد اخوت، آزادسازی زندانیان، راه‌اندازی کاروان‌های شادی و پیاده‌روی خانوادگی و کاروان‌های میثاق با ولایت  از  مهمترین برنامه‌های این ایام است که باید با هماهنگی و هم‌افزایی همه  دستگاهها و گروههای مردمی برنامه‌ریزی و اجرا شود.
 
وی تاکید کرد: این ستاد باید زمینه را فراهم کند تا افراد و گروههایی که علاقمند به همکاری در این برنامه‌ها هستند، در سراسر کشور شناسایی و ساماندهی شده و به این جریان عظیم معنوی بپیوندند.
 
 در ادامه جلسه، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان،  با تقدیر از همکاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ورود به برگزاری مناسبت‌ها و آیین‌های مذهبی گفت: با ورود شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در موضوعات مذهبی، این مراسم تقویت شده و از همه  ظرفیت‌ها برای برگزاری این ایام استفاده خواهد شد که بسیار ارزشمند است.
 
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با اشاره به استقبال مردمی از مراسم معنوی اعتکاف و راهپیمایی اربعین افزود: این مناسبت‌ها که در ابتدا به صورت محدود برگزار می‌شد، به تدریج با استقبال مردم قرار گرفت و رواج پیدا کرد.
 
به گفته وی  مراسم اعتکاف، برای اولین بار در مسجد دانشگاه تهران به صورت خودجوش برگزار شد و راهپیمایی روز اربعین نیز ابتدا از میدان امام حسین(ع) تا شهر ری و سپس به صورت گسترده در قالب پیاده روی اربعین  با  استقبال مردم و تأیید مقام معظم رهبری قرار گرفت.
 
پناهیان با اشاره به ضرورت برگزاری بزرگداشت غدیر به صورت اجتماع و تجمعات مردمی افزود: چیزی که در روز غدیرخم اتفاق افتاد، یک تجمع عظیم مردمی بود و باید با الگوبرداری از این تجمع، مراسمی را برگزار  کنیم که هم به لحاظ محتوایی و هم به لحاظ شکل برگزاری، در تراز و شأن غدیر باشد.
 
وی با تاکید بر مشارکت اهل سنت در برنامه‌ها و جشن‌های غدیر افزود:  باید از ظرفیت این روز درجهت  تقویت وحدت میان مسلمانان استفاده کنیم.
 
سومین جلسه ستاد مرکزی دهه امامت و ولایت و بزرگداشت غدیر با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی رئیس این ستاد، حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان، جمعی ازکارشناسان خبره مذهبی از تهران و قم، مسئولان تشکل‌های مردمی فعال در حوزه غدیر  و نمایندگان دستگاههای عضو شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و همچنین روسای دفاتر استانی سراسر کشور از طریق ویدئو کنفرانس، امروز چهارشنبه ۱۷ خرداد در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)