• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۵۸۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۱
همدان » اقتصادی
استاندار همدان:

اجرای سند الگوی کشت پس از ۶۰ سال در همدان

استاندار همدان گفت: سند الگوی کشت به عنوان طرحی جامع در بخش کشاورزی و مصرف بهینه آب پس از ۶۰ سال در این استانی اجرایی شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان،علیرضا قاسمی‌فرزاد در همایش روز جهانی ایمنی غذا گفت: در حوزه صنعت به تولید و محصولات دانش‌بنیان متمرکز شده‌ایم و فرآوری محصولات کشاورزی با چند رویکرد خاص پیگیری می‌شود که در تحقق شعار سال و توسعه همه‌جانبه استان گام‌های بزرگی به شمار می‌آید.

او گفت: سند الگوی کشت به عنوان طرحی جامع که علاوه بر رونق تولید و بخش کشاورزی تاثیر و نقش مهمی در زمینه مصرف بهینه آب در این شرایط سخت خشکسالی نیز دارد.

او با بیان اینکه اصلاح الگوی کشت در همدان به عنوان نخستین استان مجری این رویکرد، در یک‌هزار هکتار از اراضی قهاوند و فامنین اجرت شد گفت: کشت گلخانه‌ای در استان ترویج یافته که اقدام مؤثری در مدیریت مصرف آب استان به شمار می‌رود.

استاندار همدان افزود: در کشت گلخانه‌ای کنترل سموم، محور کار قرار گرفته تا سلامت مردم در اولویت باشد همچنین در موضوع صادرات با توجه به استاندارد‌های بین‌المللی اقدامات مؤثری نظیر صدور گواهی سلامت صورت گرفته تا توجه بیشتری در این حوزه انجام شود و رونق تولید و صادرات را در استان شاهد باشیم.

استاندار همدان با تاکید به اینکه توجه ویژه به مسأله سلامت و ایمنی غذایی در سلامت جامعه بسیار مهم و اثرگذار است تصریح کرد: در بخش‌های مختلفی از جمله سلامت‌محور کردن تولیدات کشاورزی و تأمین سلامت نان در دستور کار قرار گرفته است.

قاسمی‌فرزاد گفت: کارگروه سلامت و امنیت غذایی با تأکیدات دانشگاه علوم پزشکی همدان در حوزه‌های مختلف سلامت فعالیت خود را با همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی از سر گرفته و برنامه‌ریزی‌های مهمی در این خصوص انجام شده است.

استاندار همدان با اشاره به اینکه استاندارد استفاده از نمک و دیگر افزودنی‌ها در نان باید کنترل شود گفت: در این جهت نظارت بر نانوایی‌ها و سیلو‌های گندم با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان هم افزود: سموم یکی از مهمترین محور‌های تهدید سلامت غذایی است که معاونت غذا و دارو سال گذشته در ارتقای برخی شاخص‌های این حوزه عملکرد موثری داشته است.

محمدمهدی مجذوبی تصریح کرد: با رعایت دستورالعمل‌ها استفاده از قند، چربی و نمک در محصولات فرآوری شده طی پنج تا هفت سال گذشته حدود ۲۵ درصد کاهش داشته که جای خرسندی است. 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری روز ایمنی مواد غذایی گفت: روز ایمنی مواد غذایی در سال ۲۰۱۸ توسط سازمان ملل تصویب و تاکید شده توسط تمام سازمان‌های زیرمجموعه سازمان ملل حتی کشور‌های غیر عضو و موسسات خیریه مورد توجه باشد.

رستمی وی با بیان اینکه آسیب‌های غذایی غیرایمن به حدی است که باعث شده در جهان بسیاری از هزینه‌ها و درآمد کشور‌ها برای پیامد‌ها و عوارض این اتفاق هزینه شود گفت: بیش از ۲۰۰ نوع بیماری شناسایی شده که با غذای ناسالم مرتبط هستند و هر یک نفر از ۱۰ تن از افراد جهان به این بیماری‌ها مبتلا می‌شوند.

او افزود: اهمیت غذا به حدی بالاست که کشور‌ها در دو بخش امنیت غذایی و مواد غذایی تشکل‌های رسمی و غیر رسمی شکل می‌دهند و برنامه‌ریزی‌های متنوعی در جهت تولید، نظارت و پایش دارند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان از صدور ۱۰ گواهی بهداشت صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته خبر داد و گفت: صدور این گواهی در سال‌های گذشته در استان همدان انجام نمی‌شد، اما با این اتفاق در رشد تولید و صادرات تأثیر بسزایی شاهد خواهیم بود.

مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز با بیان اینکه استان همدان در عرصه‌های مختلف به سرعت در حال توسعه است گفت: خوشبختانه این از مدیریت صحیح و بجا در استان است. 

احمد شانیان افزود: مواد غذایی و تجهیزات پزشکی از جمله محور‌های رونق و توسعه است، اما امروز از استان همدان به عنوان قطب تولید دارو در غرب کشور نیز یاد می‌شود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)