• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۷۴۸۱
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳
بین الملل » غرب آسیا

رژیم صهیونیستی در گسترش جرم در مناطق ۱۹۴۸ میلادی دست دارد

روزنامه اینترنتی فلسطینی سما برای رژيم صهيونيستي شیوع جرم و جنایت در میان فلسطینیان ساکن این منطقه نه تنها اهمیتی ندارد بلکه برخی طرف‌های مرتبط با محافل امنیتی اسرائیلی به این پدیده دامن می‌زنند.

رژیم صهیونیستی در گسترش جرم در مناطق ۱۹۴۸ میلادی دست داردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  روزنامه اینترنتی فلسطینی سما با اشاره به کشته شدن پنج فلسطینی ساکن سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی بر اثر تیراندازی و رواج کشتار در میان آنان به علت گسترش سلاح و نقش رژیم صهیونیستی در این پدیده به نقل از برخی رسانه‌های این رژیم نوشت برای دولت اسرائیل، شیوع جرم و جنایت در میان فلسطینیان ساکن این منطقه نه تنها اهمیتی ندارد بلکه برخی طرف‌های مرتبط با محافل امنیتی اسرائیلی به این پدیده دامن می‌زنند.
سما نوشت: یکی از روزنامه‌های صهیونیسی و نیز برخی طرف‌های رسمی رژیم صهیونیستی از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم که به فساد متهم است خواسته اند برای برکناری ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی اسرائیل به علت شیوع جرم و جنایت در شهر‌های عربی داخل سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی تلاش کند.
سما افزود روزنامه هاآرتص دیروز در سرمقاله اش تأیید کرد «پنج شهروندی که در منطقه یافه در شهر ناصره کشته شدند «قربانی یک دولت شل و ول و بی مسئولیت و بی اعتنا به حمایت از یک پنجم توده‌ها (اعراب) در اسرائیل است.»
هاآرتص خاطر نشان کرد ادامه جرم و جنایت در شهر‌های عربی در داخل سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی ناشی از سیاست دولت‌های اسرائیل به خصوص دولت راستگرای کنونی به رهبری نتانیاهوی متهم به فساد است که به زندگی انسان بی اعتنا و بی توجه است و بن گویر نماینده افراطی و رئیس حزب «قدرت یهودی» را به سمت وزارت امنیت داخلی منصوب کرده و او نیز به نوبه خودش مسئول سازمان پلیس اسرائیل است.
نتانیاهو هفته قبل با نمایندگان اعراب دیدار کرد و به آنان اطلاع داد در صدر «کمیته مبارزه با جرم و جنایت در جامعه عربی» خواهد بود و ادعا کرد قتل‌های زنجیره‌ای را متوقف خواهد کرد و قصد دارد شاباک را به عنوان یک طرف کمک کننده به پلیس اسرائیل وارد عمل کند.
این روزنامه درباره وارد کردن شاباک به این مسئله هشدار داد، زیرا تعرض به حقوق شهروندان عرب است، چون می‌تواند جرم و جنایت در مناطقشان را با همان ابزار‌هایی سرکوب کند که در مناطق یهودی سرکوب می‌کند و این انتظار وجود ندارد که شاباک در هیچ عرصه غیر نظامی فعالیت کند و پلیس می‌باید به این مسئله از زاویه یک تلاش صادقانه و ریشه‌ای و هدایت شده از بالا وارد شود.
هاآرتص نوشت از آغاز سال کنونی میلادی ۶۹ عرب (فلسطینی ساکن سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸) کشته شدند که این رقم در همین مدت مشابه در سال گذشته ۳۴ نفر بود و این گزارش‌ها نشانگر عجز و ناتوانی دولت است.
بن گویر هفته گذشته اعلام کرد قصد دارد رئیس طرح رسیدگی به این مشکل را منصوب کند و هاآرتص نوشت این بیانیه بن گویر نه تنها به هیچ وجه آرام کننده نگرانی اعراب نیست بلکه مشکل خطرناکی در این حد را نمی‌توان حل کرد آن هم زمانی که وزیر امنیت دولت یک فرد راستگرای تندرو و نژادپرستی باشد که از نظر او اعراب داخل شهروندان درجه دو محسوب می‌شوند.
هاآرتص نوشت بن گویر شایستگی سمتش را ندارد و نتانیاهو می‌تواند انواع وعده‌ها را بدهد، اما نخستین و بزرگترین گام اساسی برای رسیدگی به این مشکل نیز برکناری بن گویر از سمتش و انتصاب او به سمت دیگری است تا وزیری بیاید که واقعا به امنیت ملی همه توده‌ها در اسرائیل اعم از یهود و غیر یهود علاقه‌مند باشد.
بنی گانتس رئیس حزب مخالف «اردوگاه رسمی» نیز خواستار برکناری بن گویر از سمتش شده است.
شبکه اسرائیلی کان نوشت گانتس خواستار یافتن یک شخصیت مناسب به جای بن گویر شده است که شایستگی‌های مبارزه با جرم و جنایت را در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی داشته باشد.
کانال سیزده تلویزیون اسرائیل نیز به نقل از منصور عابس عضو کنست و رئیس فهرست عربی واحد نیز اعلام کرد بن گویر باید برکنار و وزیر دیگری منصوب شود.
پنج نفر روز پنجشنبه گذشته در جنایت تیراندازی در منطقه یافه در ناصره کشته و سه نفر نیز در دو منطقه دیگر در تیراندازی زخمی شدند و این نشانه ادامه قتل‌های زنجیره‌ای در شهر‌های عربی است و دولت نیز برای متوقف کردن جنایت قتل ساکت است و کاری نمی‌کند.
روزنامه اسرائیل الیوم نیز در مقاله‌ای به قلم جلال البنا نوشت پلیس اسرائیل به ریاست بن گویر بخشی از مشکل است و جزیی از راهکار نیست و اعراب مدت زمانی است می‌فهمند اسرائیل نه تنها از آنان دست برداشته است بلکه آنان را عناصر نامطلو می‌داند و برای دولت کاملا در حاشیه هستند نه تنها به علت قانون قومیت بلکه به خاطر اینکه دولت در قبال یک پنجم شهروندانش احساس بیگانگی می‌کند.
این روزنامه نوشت جای تردید است که معمای این قتل نیز مانند ده‌ها مورد دیگر قتل در میان اعراب حل شود که هنوز هم حل نشده است و جای تردید دارد که پلیس اسرائیل اصلا دنبال حل این معما‌ها باشد.
این روزنامه افزود جرم و جنایت در جامعه عربی یک رویداد بزرگتر از پلیس اسرائیل است، زیرا پلیس می‌تواند علیه تظاهرکنندگان عرب قوی و موفق باشد و تیراندازی بکند و آنان را بکشد و بازداشت و خانه هایشان را ویران کند، اما در ارتباط با مبارزه با جنایت، پلیس اسرائیل بخشی از مشکل است و بخشی از راهکار نیست.
اسرائیل الیوم نوشت اسرائیل و به دنبالش دولت در تعامل با این مشکل ترجیح می‌دهد که با اعراب در حمایت از خودشان مبارزه کند و برخی از تأیید کرده اند که بعضی از عاملان جنایت و سازمان‌های جنایتکار با محافل امنیتی اسرائیلی ارتباط دارند.
اسرائیل الیوم با تمسخر این پرسش را مطرح کرده است آیا اسرائیلی که موفق شده است جلوی هر سازماندهی امنیتی را در جامعه عربی بگیرد و موفق شده است به هر کشوری در جهان رخنه کند و موفق شده است در تاریکی شب بایگانی هسته‌ای ایران را بیاورد در از بین بردن جرم و جنایت در جامعه عربی موفق نیست؟! پاسخ روشن است برایش اهمیتی ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)