• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۸۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹
فارس » اقتصادی

حمایت و استقبال از سرمایه گذاران برای توسعه منطقه ویژه اقتصادی شیراز

امام جمعه شیراز گفت: از همه فعالیت های که به نفع رونق و توسعه منطقه ویژه اقتصادی شیراز باشد حمایت می کنیم.

حمایت از فعالیت ها برای رونق و توسعه منطقه ویژه اقتصادی شیرازبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز  در دیدار با مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز با اشاره به اینکه معضل آب، برق و گاز نتیجه فعالیت های صنعتی است که در گذشته به آن توجه زیادی نشده بود، افزود: انتقال خط جدید آب از سد درود زن به شیراز می تواند در بخش رینگ جنوبی شیراز مشکلات آب را حل و فصل کند.
آیت اله دژکام با اشاره به اینکه انجام نشدن اقدام مناسب در شهر سلامت شیراز از سال های گذشته تاکنون باعث شد تا اتفاق بزرگی در حوزه سلامت در شیراز به عنوان قطب پزشکی ایجاد نشود، بیان کرد: بسیاری از پزشکان صاحب نام شیراز که متقاضی راه اندازی مراکز درمانی بودند به دلایل متفاوت و نبود زیر ساخت های مناسب نتوانستند در شیراز سرمایه گذاری کنند که منجر به مهاجرت نخبگان پزشکی به کشورهای عمان و امارات شد.
آیت الله دژکام با بیان اینکه بسیاری از کشورهای دنیا و حوزه خلیج فارس شیراز را به عنوان یک مرکز علمی و درمانی در دنیا به رسمیت می شناسند، گفت: هنوز بسیاری از افراد از دیگر کشورها و کشورهای حوزه خلیج فارس برای درمان به شیراز می آیند.
وی با بیان اینکه همه مسئولان برای رونق و توسعه شهر سلامت شیراز باید اقدامات اساسی انجام دهند، ادامه داد: نباید فراموش کرد که شهر شیراز حدود 40 سال است که در حال خدمات رسانی به کل کشور است و شیراز به عنوان موتور پیشران جنوب کشور نیازمند نگاه جدی است.
نماینده ولی فقیه در فارس در ادامه بر لزوم تعریف نقش بسیار مهم شیراز در حوزه اقتصاد و سلامت تاکید کرد و افزود: عملیاتی شدن این مهم نیازمند عزم راسخ و اراده قوی است.
آیت الله دژکام با اشاره به اینکه برای تکمیل زنجیره گردشگری می توان در کنار بهره گیری از ظرفیت توریسم مذهبی به حمایت توریسم درمانی و سلامت بپردازیم، بیان کرد: عملیاتی شدن این اتفاقات نیازمند دارا بودن زیر ساخت های مناسب است که توریسم درمانی و گردشگری سلامت یکی از موضوعاتی بسیار مهم است که نتایج خوب و مناسبی دارد.

تلاش برای افزایش تولید و رشد فعالان اقتصادی

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز هم در این دیدار با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی شیراز از لحاظ ساختاری دارای سه سایت صنعتی، سلامت و شهر دانشگاهی است، گفت: منطقه ویژه اقتصادی شیراز مجموعا در زمینی به مساحت حدود 3600 هکتار واقع شده است که حدود 176 واحد صنعتی در منطقه ویژه صنعتی در حال فعالیت و اجرا هستند.
سعید مصفا افزود: همه تلاشمان را برای برطرف شدن مشکلات زمین و زیر ساخت ها برای افزایش تولید و رشد فعالان اقتصادی و صنعتگران به کار گرفته ایم.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز با اشاره به فعالیت بیش از 3500 نیروی کار و پرسنل در منطقه ویژه اقتصادی صنعتی شیراز ادامه داد: وجود شرکت های بزرگ در این منطقه بیانگر فراهم بودن زمینه تولید و زیر ساخت ها است.
مصفا در ادامه با اشاره به وضعیت شهر سلامت شیراز گفت: با توجه به اینکه از سال های گذشته تاکنون اقدام خاصی به دلائل متفاوت در این منطقه رخ نداده بود اما از اسفند ماه سال گذشته با هدف رونق و توسعه این منطقه قرار دادی برای آماده سازی با شرکت پارس گستر منعقد کرد که باعث شد تا فعالیت در این حوزه وارد مدار شود.
نائب رئیس هیئت مدیره شهر سلامت شیراز از استقبال سرمایه گذاران از سرمایه گذاری در شهر سلامت شیراز خبر داد و افزود: در زمان حاضر مجوز راه اندازی و احداث بیمارستان 200 تخت خوابی وزارت نفت در شهر سلامت شیراز اخذ شده است که در آینده ای نزدیک وارد مرحله عملیاتی خواهد شد.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز با اشاره به اینکه رونق شهر سلامت شیراز شرایط سرمایه گذاری در حوزه سلامت و توریسم درمانی را به نفع استان و کشور تغییر می دهد، به مزایا و فرصت های راه اندازی و فعالیت شهر سلامت شیراز اشاره کرد و گفت: راه اندازی شهر سلامت می تواند شیراز و استان فارس را همانند عسلویه که قطب نفت و گاز کشور است به قطب پزشکی درمانی در کشور و حوزه خلیج فارس تبدیل کند.
مصفا در ادامه با اشاره به اینکه پروژه منطقه ویژه شهر دانشگاهی شرایطی را برای متمرکز کردن واحدهای دانشگاهی و تحصیل در این مرکز فراهم می کند، گفت: در حال بر طرف کردن موانع و تحویل زمین با همکاری دستگاه های ذیربط هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)