• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۹۹۴۴
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
آذربایجان شرقی » اجتماعی

اعلام برنامه های دهه امامت و ولایت در آذربایجان شرقی

دبیر بنیاد بین المللی غدیر آذربایجان شرقی برنامه‌های گرامیداشت ایام الله دهه امامت و ولایت را در استان اعلام کرد و گفت: در این ایام مبارک بیش از ۳۰ عنوان برنامه اجرا می‌شود.

اعلام برنامه های دهه امامت و ولایت در آذربایجان شرقیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی حجت الاسلام حسن کاملی فر امروز در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برای بزرگداشت دهه امامت و ولایت و عید سعید غدیر و هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و شهدای گرانقدر هفتم تیر اظهار کرد: موضوع غدیر به قدری مهم است که در قرآن نیز به آن تاکید و توصیه شده و ۳۳۰ آیه قرآن در ارتباط با فضائل امیرالمومنین علی ابن ابیطالب (علیه السلام) است.

وی اضافه کرد: پیامبر اکرم (ص) نیز در خطبه غدیر یکصد آیه را تفسیر می‌کنند که شان نزول آن‌ها در مورد مولی الموحدین حضرت علی (علیه السلام) است.
حجت الاسلام کاملی فر با بیان اینکه ریالی اعتبار و نیروی موظف دولتی در بنیاد وجود ندارد و همه به صورت قربت الی الله در این بنیاد کار می‌کنند ادامه داد: برنامه‌های این بنیاد برای گرامیداشت دهه امامت، در سه عنوان سیاست‌های کلی، محتوایی و برنامه‌های اجرایی برگزار می‌شود که در مقوله سیاست‌های کلی، هدایت محتوایی، ایجاد انگیزه در بین مردم، شکوفاسازی استعداد‌های غدیری، فرهنگ سازی و اقدامات زیربنایی و حضور فعال در فضای مجازی دنبال خواهد شد.

وی ادامه داد: در مقوله سیاست‌های محتوایی نیز توجه به گام دوم انقلاب، تبیین غدیر، توجه به بعد حکومتی غدیر؛ تقویت نهضت نرم افزاری، مقابله با تهاجم فرهنگی علیه غدیر، ترویج نهج البلاغه و برگزاری همایش‌های مختلف مد نظر این بنیاد است.

 حجت الاسلام کاملی فر بیان کرد: جریان سازی تبلیغی و گسترش فرهنگ غدیر، ارتقا سطح معرفتی جامعه، تولید ادبیات علمی مرتبط با غدیر، ترویج آداب غدیر و ایجاد شور غدیری و استفاده از ظرفیت هنر برای تحقق هدف یاد شده از برنامه‌هایی است که برای دستیابی به اهدافد ترسیمی در استان اجرا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: راه اندازی پویش مردمی در فضای مجازی، مسابقه کتابخوانی و خطبه غدیر، اطعام غدیر، برگزاری جشن در مساجد و حسینیه ها، توزیع نان رایگان و تجمع و پیاده روی غدیریون در این دهه از جمله برنامه‌هایی است که از سوی این بنیاد برگزار می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه این شورا نقش هماهنگ کننده در برگزاری مراسم ملی و مذهبی را دارد گفت: جشن‌های عید غدیر باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد، یکی از مهمترین برنامه‌های ویژه گرامیداشت عید غدیر، دیدار جامعه سادات آذربایجان شرقی با نماینده ولی فقیه در استان است.

حجت الاسلام میکائیل اسکندری افزود: خواندن عقد اخوت، عیادت از بیماران، دیدار با سادات، نورافشانی، پخش گوشت نذری، اقدام به آزادی زندانیان، شادی و ایجاد ایستگاه‌های صلواتی در این ایام پیشنهاد شده است.
وی به برنامه‌های گرامیداشت هفته قوه قضاییه و افشای حقوق بشر آمریکایی اشاره کرد و گفت: غبار روبی مزار شهدا در هفتم تیر و برپایی مجلس یادبود در گلزار شهدای وادی رحمت از مهم‌ترین برنامه‌های این هفته است.

حجت الاسلام اسکندری همچنین پرداخت ویژه ائمه جمعه به موضوع حقوق بشر آمریکایی را در خطبه‌های نماز جمعه، فضاسازی محیطی از سوی شهرداری تبریز و همکاری با رابطان شورای هماهنگی برای اجرای شایسته برنامه‌ها از سوی فرمانداری‌ها و برگزاری مسابقه در این روز خواستار شد.

 هشتم تیر ماه سالجاری مصادف به عید سعید قربان آغاز دهه امامت و ولایت است و هجدهم همین ماه مصادف با ولادت امام موسی کاظم ع این دهه به پایان می‌رسد.
"توحید، بندگی و اطلاعت"، "ولایت، عدالت و انتظار"، "ولایت، ضامن گام دوم انقلاب"، "ولایت و مردمسالاری دینی"، "ولایت، بصیرت و استکبارستیزی"، "ولایت، هدایت و عزت اسلامی"، "ولایت محور وحدت امت اسلامی"، "ایثار و دفاع از حریم ولایت"، "غدیر، امامت و ولایت" و "قرآن و عترت" عناوین روز‌های دهه امامت در سال جاری نامگذاری شده است.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)