• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۱۲۹۴
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
قزوین » سیاسی
امام جمعه قزوین تاکید کرد؛

ضرورت پرهیز از ایجاد دو قطبی «باحجاب» و «بی‌حجاب»‌

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین گفت: با بدحجابی که در پی اشاعه فحشا نیست «با احترام» و «دلسوزانه» رفتار شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز قزوین، حجت الاسلام و المسلمین عابدینی نماینده ولی فقیه در استان درضرورت پرهیز از ایجاد دو قطبی «باحجاب» و «بی‌حجاب»‌ دیدار جمعی از فعالان حوزه عفاف و حجاب افزود: خانمی که حجابش مناسب نیست، آیا واقعاً قصدش این است که فحشا را انتشار بدهد؟ یعنی آیا دوستدار فحشا و فساد است؟ یا اینکه نمی‌داند و نمی‌فهمد؟ آن کسانی که از روی ناآگاهی و یا مسائل خانوادگی بدحجاب و بی‌حجاب هستند باید با آن‌ها رفتار با احترام و دلسوزانه داشت، به آن‌ها تذکر داد، آن‌ها را برای تغییر رفتار تشویق کرد و به آن‌ها احترام گذاشت، باید این قبیل افراد را با احترام به راه حجاب دعوت کرد.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین بیان داشت: رهبر فرزانه انقلاب در فرمایشاتی که داشتند فرمودند ما نباید کاری کنیم دو قطبی باحجاب‌ها و بی‌حجاب‌ها پیش بیاید، دشمن همین را می‌خواهد، اگر دو قطبی درست شود دشمن برنده و ما بازنده می‌شویم، پس نباید اجازه دهیم دو قطبی ایجاد شود، ببینیم تعداد با حجاب‌ها و حتی بدحجاب‌ها نسبت به آن‌هایی که بی‌حیایی می‌کنند چقدر است؟ هر چقدر بیاییم این بی‌حجاب‌ها را برجسته کنیم آن‌ها خوشحال می‌شوند و گویا ما هم داریم اشاعه فحشا می‌کنیم.

استاندار هم گفت: موضوع عفاف و حجاب از ابتدای انقلاب پیش روی نظام قرار داشته و در حوزه های عملی و نظری سابقه داشته است. با توجه به وقایع اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفت.

اعلایی افزود: برآورد دشمن این است که از مبادی حجاب، برای زنان مسلمان برنامه ریزی شده تا به نظام اسلامی ضربه وارد کنند اما محاسبات اشتباه داشته‌اند و شناختی از شرایط جامعه بصورت عمیق نداشته اند.

وی اظهار داشت: قضایای اخیر علاوه بر اینکه بنای بصیرتی را نشان داد دیدگاه عمیق زنان در جمهوری اسلامی ایران را مشهود کرد. بر اساس منویات مقام معظم رهبری افرادی که حجاب ضعیفی دارند را نباید کاملا بی‌دین تلقی کرد و در برخورد با این افراد، نوع مواجهه کارگزاران باید کاملا متناسب باشد. موضوع برخورد با حرکت‌های سازمان‌یافته باید مدنظر قرار گیرد.

رییس کل دادگستری استان هم گفت: باتوجه به فرمایش مقام معظم رهبری، دشمن در این زمینه با برنامه وارد شده است بنابراین برای مقابله با آن باید برنامه ریزی شود.

شعبانی افزود: جلسات مختلفی در این راستا برگزار شد و گروه‌های ترکیبی متشکل از نهادهای مختلف تشکیل می‌شود تا در وهله اول نسبت به فرهنگ سازی امر حجاب اقدام شود. بر اساس مبانی دینی، حاکمیت هم باید اقداماتی در کنار اقدامات خودجوش مردم داشته باشد.

وی اظهار داشت: بسیاری از نقاط ضعف باید با کمک مردم پوشش داده شود. البته در کنار مردم، ۳۰ دستگاه اجرایی بر اساس قانون در این زمینه ذی ربط هستند. در دادگستری کل استان هم ۲۵ مسوول وارد مساله شدند تا بر اجرای این قانون نظارت داشته باشند.

رئیس کل دادگستری استان تصریح کرد: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی جامع است و اگر دستگاه‌های مختلف با جدیت وارد شوند حداقل ۵۰ درصد مشکلات در زمینه عفاف و حجاب رفع می‌شود. آمران به معروف مشکلات بزرگی را بر دوش گرفته اند. بخشی از این مشکلات از جانب مسوولانی است که به وظایف خود عمل نکرده اند.

شعبانی تاکید کرد، دادگستری با مسوولانی که ترک فعل کرده باشند، برخورد می کند در میدان هم توصیه شده است که فقط در حد و اندازه تذکر لسانی باشد. 

حجت الاسلام احمدی دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر هم گفت:  گروه‌های مردمی در راستای امر به معروف تشکیل شده و با رصد صورت گرفته، وضع استان قزوین بهتر از استان های دیگر است. از اواسط اردیبهشت ماه امسال، نامه هایی به دستگاه‌های اجرایی در قالب خود ارزیابی ارسال شده است. نیروهای امر به معروف به صورت نامحسوس وارد دستگاه‌های اجرایی می‌شوند. اولویت در این زمینه هم با اجرای قانون عفاف و حجاب در دستگاه‌های اجرایی است در سطح جامعه هم این موضوع پیگیری خواهد شد.

فرمانده انتظامی استان هم گفت: در راستای اجرای ابلاغیه‌ها در زمینه قانون عفاف و حجاب، هوشمندی نیروها و همکاری نهادهای مختلف و ابتکار و خلاقیت در این زمینه و اجتناب از اقدامات جزیره‌ای قابل توجه است.

سردار ابراهیمی افزود: مردم باید اقدامات انجام شده را لمس کنند. ناظر یک، ناظر دو، ناظر سه، ناظر چهار طرح‌هایی بودند که در حال اجرا هستند. هزار و ۱۰۲ نفر برای اجرای این طرح در حال همکاری هستند. متاسفانه برخی ادارات همکاری لازم را انجام نداده اند. تذکرات ابلاغی به افرادی که قانون را رعایت نکرده اند در پیشگیری و رعایت موثر بوده است.

وی اظهار داشت: ۸۷۰ خودرو بصورت سیستمی توقیف شده است. ۸۳ دستگاه که بیش از سه مرحله گزارش کشف حجاب داشته اند به پارکینگ منتقل شده اند. ۳۴ واحد هم پلمب شده است.

فائزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هم گفت: احداث شهرک تولید پوشاک در کاسپین به تصویب رسیده است. هفته آینده نمایشگاه عفاف و حجاب در قزوین برگزار می شود و برای لباس فرم مدارس هم اقداماتی در دستور کار قرار گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)