• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۲۲۹۸
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴
خراسان شمالی » اجتماعی

نخستین وقف مبارزه با مواد مخدر در خراسان شمالی انجام شد

نخستین وقف مبارزه با مواد مخدر با حضور مدیرعامل مجمع خیرین یاری گران زندگی ، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری استان و جمعی از خیرین در بجنورد رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی ؛ دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی در مجمع عمومی خیرین طرح "یاری گنخستین وقف مبارزه با مواد مخدر در خراسان شمالی انجام شدران زندگی" استان گفت: این وقف در قالب زمینی کشاورزی با پنج هزار متر مربع واقع در شهرستان مرزی رازوجرگلان است که عواید حاصل از آن در حوزه مقابله با مواد مخدر هزینه خواهد شد.
ابوالحسن نجفی افزود: برای نخستین بار در خراسان شمالی برای کمک به درمان معتادان و آسیب دیدگان اجتماعی این معضل، وقف انجام می‌شود.
وی با اشاره به اجرای طرح یاری گران زندگی در ۳۰ درصد روستا‌های خراسان شمالی، گفت: اجرای این طرح در ۲۱۵ روستای استان از اسفند سال گذشته آغاز شده است.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: در این میان شهرستان اسفراین با ۴۲ روستا، شیروان با ۴۱ روستا و بجنورد با ۴۰ روستا به ترتیب بیشترین تعداد روستا‌های مشمول اجرای این طرح را دارند.
نجفی افزود: این طرح علاوه بر روستا‌های آلوده به موادمخدر در روستا‌های سفید نیز به منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و آگاه‌سازی مردم اجرا می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان شمالی گفت: ۸۰۹ معتاد بهبود یافته تحت پوشش برنامه‌های فنی و حرفه‌ای استان قرار گرفته اند که یکی از اهداف مهم راه اندازی مجمع یاریگران زندگی توانمند سازی و ایجاد اشتغال است.
عبدالصمد صفر نژاد از راه اندازی اتاق مجمع یاریگران زندگی استان با معرفی ۹۵ خیر خبر داد و افزود: سیاست دولت سیزدهم مردمی سازی امور است لذا خیرین، موثرترین مرجع در این بخش به شمار می‌روند.
صفر نژاد مهم‌ترین هدف از راه اندازی مجمع یاریگران زندگی استان را توسعه مشارکت‌های مردمی، ساماندهی و تشکیل شبکه اجتماعی خیرین، درمان و کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد.
وی در بخش دیگر سخنان خود احداث و تکمیل نمایشگاه دائمی پیشگیری از اعتیاد به ارزش ۱۰ میلیارد ریال، تشکیل کانون یاریگران زندگی برای دانش آموزان مدارس، تحلیل ۱۲ فیلم آموزشی، انعقاد تفاهم نامه با دستگاه‌های اجرایی مختلف، افتتاح طرح یاریگران زندگی در روستا‌ها و فراهم کردن مقدمات اجرای طرح یاریگران زندگی در ۲۱۵ روستای استان را از مهم‌ترین اقدامات این ستاد در حوزه فرهنگی و پیشگیری ذکر کرد.
صفر نژاد تعداد شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی را ۵۳ شهید ذکر کرد.
در این نشست حسن حمزه زاده مدیرعامل مجمع یاریگران زندگی کشور گفت: خیرین عرصه نوینی را در حوزه مشارکت‌ها رقم زده اند.
وی گفت: خیرین با راه اندازی تشکیلاتی موجب شدند تا معتادان متجاهر مراکز ماده ۱۶ به زندگی عادی برگردند.
استاندار خراسان شمالی هم از خیر‌ی که زمینی را برای امور آموزشی حوزه‌ی مبارزه با مواد مخدر وقف کرده بود، تقدیر کرد.
محمد رضا حسین نژاد استاندار خراسان شمالی عمل خیر خواهانه‌ی رحمان بردی افروز را ستود و به دلیل انجام عمل خیر اولین وقف در استان با هدف مبارزه با مواد مخدر، از وی قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید با روحیه جهادی در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)