• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۷۴۴۴
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۸
بین الملل » اروپا

تظاهرات در آلمان ضد رزمایش‌های ناتو و ارسال تسلیحات به اوکراین

در حالی که ناتو بزرگترین رزمایش هوایی در تاریخ خود را سازماندهی می کند، تظاهرات متعددی در سراسر آلمان به راه افتاده است.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه تلویزیونی راشاتودی روسیه، در حالی که ناتو بزرگترین رزمایش هوایی در تاریخ خود را سازماندهی می کند، تظاهرات متعددی در سراسر آلمان به راه افتاده است. تظاهرکنندگان این اقدام تحریک آمیز را محکوم کردند و پایان دادن به ارسال تسلیحات به اوکراین را خواستار شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 
صدها تظاهرکننده صلح طلب در بسیاری از شهرهای آلمان از جمله درسدن، براندنبورگ و ویسبادن در اعتراض به ایر دینفدر 23 یا همان تمرین نظامی ناتو که در مقیاسی بی سابقه برگزار می شود، راهپیمایی کردند.
۱۰ هزار سرباز و ۲۲۰ هواپیما از ۲۵ کشور در این رزمایش که ۱۲ ژوئن آغاز شده است و تا ۲۳ ژوئن ادامه خواهد داشت، حضور دارند. هدف ناتو از برگزاری رزمایش "ایر دیفندر ۲۳" این است که نشان دهد کشور‌های عضو قادرند از خود دفاع کنند.

در خیابان‌های درسدن در شرق آلمان، صد‌ها نفر به مناسبت هفتادمین سالگرد قیام در آلمان شرقی تظاهرات کردند. آن‌ها با سر دادن شعار "صلح و آزادی"، "امروز تانک، فردا هواپیما، پس فردا پسرانمان" خواستار دموکراسی، توقف ارسال تسلیحات و عدالت اجتماعی شدند.

اندری فعال سیاسی: امروز اینجا هستم تا به سیاست کنونی دولت فدرال یا هر دولت دیگری اعتراض کنم. من برای متقاعد کردن دو کشور روسیه و اوکراین به خیابان‌ها آمده ام تا بگویم به این جنگ پایان دهند و صلح کنند.

در ویسبادن واقع در غرب آلمان، شمار بسیاری از معترضان مقابل فرودگاه نظامی "اربنهایم" که از سال ۱۹۷۰ ارتش آلمان از آن بهره برداری می‌کند، تجمع کردند. معترضان مخالفت خود را با رزمایش "ایر دیفندر ۲۰۲۳" اعلام و خاطرنشان کردند دیپلماسی نسبت به تشدید تنش‌ها و مسابقه تسلیحاتی ارجحیت دارد.

یان شالایوسک- نماینده پارلمان محلی و عضو حزب چپ آلمان: هدف از برگزاری این رزمایش چیست؟ آیا کسی فکر می‌کند این رزمایش روسیه را تحت تأثیر قرار خواهد داد؟ آیا کسی بر این باور است که این رزمایش، نوعی مشارکت برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است؟ فکر نمی‌کنم چنین باشد. بالعکس، برگزاری رزمایشی با حضور ۱۰ هزار سربار و ۲۲۰ هواپیما، نه تنها بر روی زندگی غیرنظامیان تأثیرات منفی دارد؛ بلکه چیزی جز گزاف گویی‌های نظامی نیست. دوستان عزیز! چنین اقدامی آن هم در این زمان، غیرمسئولانه است.

معترضان همچنین بار دیگر به خیابان‌های براندنبورگ در ۷۰ کیلومتری غرب برلین آمدند تا اعتراض خود را به برگزاری رزمایش ناتو نشان دهند. تظاهرکنندگان توسل به دیپلماسی را خواستار شدند.
در شهر دوسلدورف نیز شماری از مردم به خیابان‌ها آمدند و در اعتراض به رزمایش ناتو و اقدام دولت آلمان در زمینه ارسال تسلیحات به اوکراین تظاهرات کردند.

بر اساس آماری که مؤسسه "کیل" (Kiel Institute) ارائه کرده، از اواخر ژانویه ۲۰۲۲ تا پایان فوریه ۲۰۲۳، برلین حدود چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو به اوکراین کمک نظامی کرده است. رقم گزارش شده، مبلغ دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو کمک نظامی دیگر را که آلمان در تاریخ ۱۳ مه اعلام کرد، در نظر نگرفته است. اولاف شولتس، صدر اعظم آلمان اواخر ماه مه در مصاحبه با روزنامه دی ولت اعلام کرد: آلمان از نظر کمک‌های مالی و بشردوستانه و نیز به لحاظ ارسال تسلیحات، در حال حاضر دومین حامی اوکراین به شمار می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)