• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۱۰۹۵
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نشست مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه - تیر ۱۴۰۲

نشست مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و برخی مقامات کشوری و لشکری برگزار شد. 

نشست مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاهبه گزارش خبرگزاری صدوسیما، در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی پیام مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)مبنی بر تأکید بر موضوع اطلاعات و لزوم تفاهم بین دو دستگاه را قرائت کردند و بر هم‌افزایی و همدلی بیشتر وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه برای تحقق منویات ایشان تأکید نمودند.
 
پیام مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی): « مسئله‌ی اطلاعات یکی از مسائل مهم کشور است و یکی از ضعف‌های ما در ارتباط با دستگاه‌های اطلاعاتی، عدم تفاهم بین این مجموعه هاست. اگر آقایان می‌خواهند در راه خدا مجاهدت کنند، جهاد آن‌ها این است که این تفاهم در همه‌ی رده‌ها پیاده بشود. امروز اگرچه در راس این دو دستگاه تفاهم به طور جدی وجود دارد، اما مجاهدت واقعی این است که این همکاری و تفاهم را در همه‌ی سطوح پیاده کنند.»
       
در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب اظهار داشت: این جلسات را مقدمه‌ای برای برآورده شدن منویات فرمانده معظم کل قوا و ایجاد همدلی، هم‌افزایی، مشارکت، تفاهم، همسویی، هماهنگی و حرکت یکپارچه و وحدت رویه در مجموعه دو تشکیلات اطلاعاتی مؤثر و نقش‌آفرین در ساخت درونی قدرت نظام و ایجاد امنیت پایدار معرفی کرد. 
 
وزیر اطلاعات گفت: ما (جامعه اطلاعاتی) وظیفه‌ داریم با ارتقاء توانمان، با اشتراک‌گذاری‌ها، با همسویی‌هایمان، با یک وحدت رویه جدی در جهت مقابله با جنگ ترکیبی استکبار و بنای یک مجموعه اطلاعاتی مردم پایه و مؤثر و تلاش در جهت مقابله با تمام آنچه را که خاستگاه و برنامه‌ریزی منسجم و گسترده دشمنان علیه این نظام و انقلاب است، به کار گیریم.
 
رئیس شورای هماهنگی اطلاعات با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال در حرم مطهر رضوی درباره تصمیم دشمن برای تغییر ماهیت جمهوری اسلامی افرود: اگر دو دستگاه اطلاعاتی بتواند در تمام زمینه‌ها و فعالیت‌های مختلف و شرایط جغرافیایی و موضوعی به یک انسجام واحدی برسند، قطعاً در تحقق ایران قوی، مهارم تورم و رشد تولید و ایجاد امید و نشاط در کشور و خواسته‌های نظام و آنچه را که حکمرانی برای ارتقاء قدرت خودش به آن نیاز دارد، موفقیت‌های بیشتری حاصل خواهد شد.

در ادامه سردار سرلشکر پاسدار سلامی؛ فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به قدرت نظام جمهوری اسلامی تأکید کرد: ما از حصر سیاسی عبور کردیم. از میدان محاصره‌ی اقتصادی عبور کردیم. اقتدار امنیتی خودمان را بازیابی کردیم. در نظام بین‌‌الملل به عنوان یک عنصر فعال در حال نقش‌آفرینی هستیم و شعاع تأثیر قدرت سیاسی ما از منطقه فراتر رفته است. 
 
ایشان در ادامه افزود: راهبرد دشمن امروز انتخاب فضا‌ی امنیتی به عنوان میدان جنگ است. ما همه‌ی بحران‌های سخت را که در استعداد و ظرفیت فروپاشی نظام‌های بزرگ به ما تحمیل شده ‌است با قوت تدبیر و با قدرت وحدت شکسته‌ایم.
 
فرمانده سپاه تأکید کرد: نظام سیاسی برای دیدن دو چشم نیاز دارد. من معتقدم وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه همین دو چشم هستند که باید یک تصویر ارائه دهند تا نظام دچار آستیگماتیسم سیاسی نشود. اگر بخواهیم کارهایمان برکت داشته باشد، راه باید مستقیم باشد. 

سردار بسیجی شیرازی
؛ رئیس دفتر فرماندهی معظم کل قوا نیز با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) درباره ضرورت وجود دو سازمان نظامی در کشور، تأکید کرد: ساختار اطلاعاتی کشور متناسب با نیاز کشور شکل گرفته است. امروز همچنان که دشمن با تمام توان و ابزار و تدبیر و ائتلاف با دیگر کشورها علیه جمهوری اسلامی قیام کرده است. ما هم با بسیج و بکارگیری همه توان و انگیزه و همدلی سازمانی و مردمی برای پیشگیری از هر توطئه و فتنه دشمن، پای کار آماده‌ایم. این پیشگیری با اشراف اطلاعاتی و ایجاد آمادگی لازم و اقدام به موقع باید به صورت کامل عملیاتی شود. 

 سردار کاظمی؛ رئیس سازمان اطلاعات سپاه با تأکید بر اینکه فلسفه برگزاری این نشست، تحقق فرمان حضرت آقا است گفت: امروز انسجام و وحدت و کارآمدی یکی از نقاط اقتدار ماست. هر گامی که در جهت تضعیف این نگاه برداشته شود، اگر خدایی نکرده آگاهانه باشد، آگاهانه جا پای دشمن گذاشته‌ایم و اگر ناآگاهانه باشد، غفلتاً جا پای دشمن گذاشته‌ایم.
 
ایشان با تأکید بر هم‌افزایی و همکاری بیشتر بین دستگاه‌های اطلاعاتی، تأکید نمود: نسبت به تعامل و همکاری با یکدیگر، نگاهمان رسالت و تکلیف شرعی می‌باشد. ما باید از حوزه تعامل و هم‌افزایی عبور کنیم آن کف کار است. ما باید به سقف مورد نظر برسیم و آن اقدام مشترک، مأموریت مشترک، کیس مشترک و تشکیل قرارگاه عملیاتی مشترک است.

دکتر احمدیان؛ دبیر شورایعالی امنیت ملّی با تأکید بر این‌که وحدت و یکپارچگی بالاتر از نتیجه وحدت است تأکید نمود: برای این کار دو مقدمه لازم است. اول استراتژی واحد، دوم نظامات پیوند دهنده و یکپارچه کننده، یکی از لوازم رسیدن به استراتژی واحد شناخت یکسان است. ما به شناخت واحد نیاز داریم تا بتوانیم به استراتژی واحد دست پیدا کنیم. ایشان در پایان تأکید نمود ما فرصت پرداختن به خطاهای احتمالی یکدیگر را نداریم. ما باید بسیج شویم و بتوانیم ان‌شاءالله یک استراتژی واحد ایجاد کنیم.

دکتر وحیدی؛ وزیر کشور، با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن، برگزاری نشست‌های مشترک را بسیار ارزشمند دانسته که دشمن را خیلی ناراحت می‌کند. در این جلسات، توان‌هایی در کنار هم قرار می‌گیرد و یک‌پارچگی درست می‌کند که کار خوب اطلاعاتی، همین یکپارچگی است.
 
سخنرانان در این نشست با اشاره به افزایش همکاری‌های دستگاه‌های اطلاعاتی در دولت مردمی، از اقدامات دولت انقلابی حضرت آیت‌الله رئیسی حمایت و برای کمک بیشتر در جهت حل مشکلات به‌ویژه در حوزه اقتصاد اعلام آمادگی نمودند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
معرفی مسئول سازمان بسیج رسانه لرستان
توقیف ۱۱ دستگاه خودروی شوتی در تالش
پیام نماینده ولی‌فقیه در لرستان به مناسبت روز روحانیت و دفاع مقدس
خبر‌هایی از اطعام روزه داران در آشپزخانه های مهدوی
مس شهر بابک صدر نشین جدید لیگ یک فوتبال
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
گردشگری؛ پربازده‌ترین صنعت برای اقتصاد محلی است
مصاف داماش گیلان و مس کرمان در گام بیست و سوم
حل اختلاف تعدادی از کشاورزان ناصریه با ورود دادستان ریگان
عزم دولت برای پرداخت بدهی‌های خود به فعالان اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)