• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۱۳۹۶
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۲
سیاسی » عمومی
بیانیه خانواده شهدای ترور کشور؛

اقدامات اخیر علیه منافقین، نتیجه دیپلماسی عزتمندانه کشور است

خانواده شهدای ترور کشور به دنبال تحولات اخیر مرتبط با گروهک تروریستی منافقین در کشور‌های فرانسه و آلبانی، خانواده شهدای ترور کشور بیانیه‌ای صادر کرد.  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما   ، این بیانیه ضمن انتقاد از رویکرد ابزارمحور اروپا به گروه‌های تروریستی ضدایرانی، اقدامات صورت گرفته اخیر علیه منافقین را نتیجه دیپلماسی اقتدارآمیز جمهوری اسلامی ایران دانست و ضمن تمجید از آن، استمرار این رویکرد عمل گرایانه را خواستار شد.

بیانیه خانواده شهدای ترور کشور اقدامات اخیر علیه منافقین، نتیجه دیپلماسی عزتمندانه کشور است

متن بیانیه در ذیل می‌آید:

بسم الله الرحمن الرحیم
ملت ایران امسال در سالگرد وقایع تروریستی خونبار ۳۰ خرداد سال ۱۳۶۰ و آغاز رسمی عملیات تروریستی و نظامی گروهک خائن و مزدور منافقین، شاهد رخدادی مسرت بخش بود.
اعلام ممنوعیت برگزاری تجمع سالانه گروهک تروریستی و حامیان غربی آن در پاریس توسط پلیس فرانسه و همزمان، حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم آلبانی برای ورود پلیس به مقر گروهک در تیرانا به دلیل رفتار‌های مخرب و خلاف قوانین منافقین در آلبانی و درگیری خشن عناصر آن با پلیس، رخدادی بود که عمق زبونی و خشونت گروهک خودفروخته و وطن فروش منافقین رانشان داد.
واقعیت این است که ماهیت تروریستی و خشن منافقین، ترور، پولشویی و کلاهبرداری، اقدامات مخرب سایبری، تخریب روابط میان دولت‌ها و دخالت در امور داخلی کشور‌های میزبان از گذشته برای غرب آشکار بوده است و نتیجه حمایت‌های سیاسی اروپا از گروهکی است که فلسفه وجودی اش با تروریسم پیوند ناگسستنی یافته است.
حضور منافقین در آلبانی و تهدیدات امنیتی آن علیه این کشور و بالکان، و پیش از آن استقرار این گروهک در فرانسه، کلاه بزرگ آمریکا بر سر اروپایی‌ها بود. تزریق منافقین به اروپا، توسط آمریکا به این معنا بود که اروپا باید به تنهایی بار این غده سرطانی را بکشد. چتر حمایتی آمریکا بر سر منافقین در عراق و پس از آن آلبانی و همزمان، مخالفت با پذیرش منافقین در خاک خود، گواهی بر رویکرد منافقانه و سیاسی آمریکا در برخورد با پرونده منافقین است.
به هر روی با سوابق سیاه اروپا در این پرونده، آنچه در فرانسه و آلبانی رخ داد حاصل اجبار این کشور‌ها به اتخاذ چنین اقدام جدیدی در خصوص منافقین بوده است؛ اجباری که نتیجه دیپلماسی پرقدرت و عزتمندانه کشورمان بوده و کشور‌های حامی تروریست‌ها را وادار به اتخاذ اقدامات اینچنینی علیه قاتلان ملت ایران نمود.
خانواده شهدای ترور کشور ضمن تقدیر از عملگرایی پرقدرت و مؤثر کشورمان در وقایع اخیر، عقیده دارد رویکرد پراقتدار کشور در این پرونده که در چارچوب مسلم احقاق حقوق ملت ایران به ویژه خانواده‌های مظلوم قربانیان ترور بوده است باید با اهتمام بیشتر و برای اتخاذ تصمیمات جدی‌تر علیه گروهک تروریستی منافقین در اروپا ادامه یابد.
در همین چارچوب، مطالبه روشن و صریح از مقامات اتحادیه اروپا و کشور‌های مرتبط در این پرونده، برای استرداد سرکردگان گروهک منافقین به ایران برای محاکمه آنها، و قرار دادن این پرونده و مطالبه مذکور بر سر میز گفتگوها، خواست اصلی خانواده شهدای ترور می‌باشد.

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)
۱ تیر ۱۴۰۲

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح‌های گسترده ایمنی جاده‌ای در محور ارومیه–تبریز
تولید لباس کار به روش بدون کارخانه
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی و صهیونیستی در بردسکن
گرامیداشت چهلمین روز شهات رضا نوری
«تسبیح سحر» از حرم بانوی کرامت مهمان خانه‌های مردم می‌شود
اطلاعیه برق قائم‌شهر برای قطعی فردا شنبه
کتاب «معلمی و آداب زندگی» اثری برای کنشگران تعلیم و تربیت
مسئولان مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان را پیگیری کنند
پیروزی میزبانان در دور رفت مرحله نیمه پایانی سوپر لیگ گلف
تأکید بر تحقق ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور
برگزاری مانور یاوران انقلاب در میناب
دستگیری عوامل سرقت دو شماره کانکس در عملیات ماموران کلانتری ۲۲
روایت یک پهلوان مردمی در «آخرین زنگیِ زمانه»
پایان عملیات ساخت پل منطقه مال جونکی مسجدسلیمان
دشمن در پی انتقال میدان تقابل از حوزه نظامی به معیشت مردم است
نام نویسی بیش از ۸ هزار نمایندگی در انتخابات شورا‌های روستایی هرمزگان
عدالت مالیاتی با ساماندهی معافیت‌ها
جشنواره ورزشی، فرهنگی و هنری اجتماعات نخبگان استان قم
تسهیلات ۸۵ درصدی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی
مهم ترین خبرهای ورزشی فارس، امروز اول اسفند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)