• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۲۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

افتتاح دفاتر نمایندگی نیرو‌های مسلح در سازمان قضایی

دفاتر نمایندگی نیرو‌های مسلح (رصاد) و سامانه خدمات الکترونیکی (سخا) در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با حضور رئیس این سازمان در مراسمی افتتاح شد.

افتتاح دفاتر نمایندگی نیرو‌های مسلح در سازمان قضاییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آیین افتتاح دفاتر نمایندگی نیرو‌های مسلح (رصاد) و سامانه خدمات الکترونیکی (سخا) صبح امروز (شنبه ۳ تیر) با حضور حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح به صورت ویدیوکنفرانس با سازمان‌های قضایی نیرو‌های مسلح استا‌های کشور، برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا پورخاقان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر سال ۱۳۶۰ به ویژه معمار سازندگی دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران آیت الله بهشتی (ره)، بیان کرد: کسانی که باعث و بانی آن فاجعه بزرگ در سال ۱۳۶۰ بودند، امروز هیچ جایی در دنیا ندارند.

وی افزود: امروزه در کشور هیچ جنایتکار و مجرمی حاشیه امن ندارد و به وسیله سیستم‌ها شناسایی و دستگیر و عدالت در مورد آن‌ها اجرا خواهد شد.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه دفاتر نمایندگی نیرو‌های مسلح (رصاد) برای دسترسی آسان مردم به مراجع قضایی و دادخواهی و ارائه لوایح، اطلاع از نتیجه پرونده‌های خود و سایر فرآیند دادرسی افتتاح می‌شود، گفت: این دفاتر به صورت آزمایشی در استان‌های همدان، قم، خراسان جنوبی، اصفهان و فارس راه اندازه شده بود.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح بیان کرد: حضور نمایندگان نیرو‌های مسلح در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان تهران می‌تواند در رفع اطاله دادرسی موثر واقع شود، رسیدگی سریع به پرونده‌های آن‌ها، حفظ آن‌ها از جمله مزایای این طرح است.

وی افزود: باید رسیدگی سریع باشد و معطل ماندن پشت دروازه‌های رسیدگی عادلانه صحیح نیست. بیش از ۵۰ درصد پرونده‌های رسوبی ما در سال گذشته رسیدگی شد.

حجت الاسلام و المسلمین پورخاقان گفت: در دو سال اخیر در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، ۶ هزار و ۸۰۰ رسیدگی برخط داشتیم.

وی افزود: ۶۰ درصد از یک میلیون و ۵۱۱ هزار و ۷۰۰ فقره ابلاغیه، به صورت الکترونیکی بوده است.

دفاتر خدمات قضایی یک توسعه و نوآوری برای حل و فصل یکسری از نیاز‌های دستگاه قضایی است

محمد کاظمی فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه نیز گفت: محور تحولات در دستگاه قضایی در راستای فناوری‌های نوین است.

وی افزود: فناوری اطلاعات می‌تواند دسترسی مردم به عدالت و خدمات قضایی آسان کند ک باعث کاهش اطاله دادرسی و افزایش اتقان آرای قضایی شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه تصریح کرد: تمامی کلانتری‌های کشور به صورت برخط به سیستم قضایی متصل هستند.

وی افزود: در پنجره واحد الکترونیک به صورت ۲۴ ساعته و با ۲۹ خدمت به صورت برخط تمامی کار‌ها را انجام می‌دهیم.

کاظمی فرد با بیان اینکه ابلاغ الکترونیک قضایی یکی از مهمترین اقدامات دستگاه قضایی است، اظهار کرد: ۹۴ درصد ابلاغیه‌ها امروزه به صورت الکترونیک صادر می‌شود.

وی افزود: یکی از خدماتی که برای مردم فراهم کردیم، بحث لایحه است، امروزه قرارداد کاغذی وکالت را به رسمیت نمی‌شناسیم.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به دادرسی الکترونیکی، گفت: در دستگاه قضایی حدود ۸۰ درصد جلسات رسیدگی بین قاضی و زندانی به صورت الکترونیکی است؛ در سال گذشته ۲۰۰ هزار دادرسی بین مردم و قاضی داشتیم.

وی افزود: در صورت مراجعه به کلانتری و شکایت از فردی، در همان محل شکایت اخذ و در همان جا به صورت برخط دستور قضایی صادر می‌شود.

کاظمی فرد با بیان اینکه نظارت‌ها در دستگاه قضایی هوشمند شده است، تصریح کرد: سامانه اطلاعات موثر افراد در سراسر قوه قضاییه ایجاد شده است، اگر شخص دارای حکم جلب و متواری باشد، بلافاصله به محض ورود فرد به محل شناسایی و حکم جلب وی صادر می‌شود.

وی افزود: دفاتر خدمات قضایی یک توسعه و نوآوری بود که بتوانیم یکسری از نیاز‌های دستگاه قضایی را جهت حل و فصل و بررسی موضوع به دفاتر خدمات ارجاع دهیم.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه اظهار کرد: در برخی از نقاط کشور گا‌ها هموطنان برای دریافت خدمات قضایی باید تا ۲۰۰ کیلومتر مسافت طی کنند، لذا با اجرای طرح جهادی ما به سراغ آن‌ها می‌رویم و در محلشان اقدام به ارائه خدمات قضایی می‌کنیم.

سه حوزه اداری در طرح رصاد فعال و اجرایی خواهند شد

حجت الاسلام والمسلمین صالحی دادستان نظامی تهران بیان کرد: نام رصاد برای دفاتر خدمات نیرو‌های مسلح به دلیل ماهیت کار این طرح انتخاب شده است.

وی افزود: این طرح به منظور رصد و کاهش اطاله زمان رسیدگی در دادسرا و دادگاه‌های نظامی تهران و همچنین عملیاتی کردن راهکار‌های قابل اجرا جهت بررسی کنترل و کاهش اطاله رسیدگی در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح طراحی شده است.

دادستان نظامی تهران با بیان اینکه سازمان قضایی نیرو‌های مسلح درصدد درآمد تا آسیب شناسی مسئله محور داشته باشد، تصریح کرد: عامل اطاله در بررسی‌های صورت گرفته دو نهاد قاضی و ضابط بودند. این دو عنصر هم می‌توانند ما را به رسیدگی مطلوب برسانند و هم اینکه باعث ایجاد اطاله شوند.

وی با بیان اینکه طرح رصاد در سه بخش پیش بینی شده است، گفت: رصد و اصلاح پرونده‌های قضایی و اقدامات اجرایی از جمله اقدامات مهم در این طرح است.

حجت الاسلام و المسلمین صالحی با بیان اینکه سه حوزه اداری در طرح رصاد فعال و اجرایی خواهند شد، اظهار کرد: اداره ابلاغ و اجرا، دفاتر نمایندگان ضابطان نیرو‌های مسلح و دفتر نمایندگان دژبان نیرو‌های مسلح از جمله این سه حوزه اداری هستند.

راه اندازی دفاتر خدمات نیرو‌های مسلح جهت سهولت در رسیدگی به پرونده‌ها

افتخاری رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان تهران اظهار کرد: در رابطه با پرونده‌های رسوبی و قضایی مانده با تشکیل کارگروه و تشویقات اتفاقات خوبی را رقم زدیم.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان تهران تصریح کرد: یکی از دلایل اصلی پرونده‌های باقی مانده و بررسی نشده، وجود استعلامات از نهادها، سازمان‌ها و ارگان‌های مربوطه است.

افتخاری گفت: دفاتر نمایندگی نیرو‌های مسلح (رصاد) به دلیل سهولت در کار و انجام اقدامات سریع بابت بررسی پرونده‌ها راه اندازی می‌شود.

در پایان این مراسم، افتتاح نمادین یکی از دفاتر نمایندگی نیرو‌های مسلح (رصاد) در تهران با نمایش روند ثبت شکایت یکی از شهروندان و فرآیند ارجاع آن برای رسیدگی به موضوع در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح انجام شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)