• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۶۲۹۱
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

ارائه خدمات حقوقی رایگان به شهروندان تهرانی

تفاهم نامه مشترک ارائه خدمات حقوقی رایگان به شهروندان در معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران امضا شد.

ارائه خدمات حقوقی رایگان به شهروندان تهرانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سيما، تفاهم نامه مشترک معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه‌ قضائیه به منظور ارائه خدمات حقوقی رایگان به شهروندان در ۲۲ سرای محله شهر تهران با حضور حسن عبدلیان پور، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، محمدامین توکلی‌زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مهدی اقراریان، عضو شورای اسلامی شهر تهران به امضا رسید.

حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه ضمن تبریک هفته قوه قضائیه گفت: یکی از وظایفی که قانون‌گذار راجع به ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه بر عهده مرکز ما گذاشته است، حفظ و احیای حقوق عامه است.

وی افزود: بر این اساس توافقنامه‌ای صورت گرفت تا در سرا‌های محله مشاوران حقوقی به مشکلات مردم رسیدگی کنند چرا که آگاهی مردم به قانون و نکات آن بسیار اندک است.

محمدامین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این باره گفت: همزمان با هفته قوه قضائیه و در راستای ارائه خدمات آموزشی به گروه‌های مختلف جامعه و توانمند سازی شهروندان با آگاهی‌بخشی حقوقی و فرهنگ سازی و ارتقای دانش حقوقی آنها، همچنین رویکرد تعاملی با سازمان‌های فعال در حوزه حقوق شهروندی، امضای تفاهم نامه مشترک با مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه‌قضائیه به منظور ارائه خدمات حقوقی رایگان به شهروندان در سطح سرا‌های محله برای عموم شهروندان به مناسبت هفته قوه‌قضائیه در دستورکار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه با امضای این تفاهم‌نامه کار در ۲۲ سرای محله آغاز می‌شود، عنوان کرد: ۳۵۲ سرای محله و خانه‌های زیر مجموعه این سرا‌ها رابطه وسیعی با مردم در سطح محلات برقرار کرده اند. یکی از خدماتی که در این سرا‌ها تقدیم مردم می‌شود حوزه آموزش شهروندی است با شعار رسیدن به شهروند متعالی خدمت رسانی می‌کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز به دلایلی، چون پیچیدگی‌های دنیای مدرن اگر دانش مردم بالا نرود، دچار مشکل می‌شوند و در پس آن آسیب خواهند دید افزود: یکی از مراکزی که می‌تواند به بالا بردن دانش شهروندان از آسیب دیدگی آن‌ها جلوگیری کند، مرکز وکلا است و امیدواریم دایره همکاری‌ها و خدمت رسانی به مردم را به مرور گسترده‌تر کنیم تا کار به نفع مردم شهر به سرانجام برسد.

مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت شورا در این نشست گفت: خدا را شاکریم که توفیقی دست داد تا در هفته قوه قضائیه، از طریق تعامل با مجموعه دستگاه قضائی، بتوانیم گامی در جهت ارائه خدمات بی منت به شهروندان تهرانی برداریم.

اقراریان در ادامه با اشاره به سه مسئله مهم که مرکز وکلا می‌تواند در راستای آن‌ها در جهت ارتقاء و آموزش شهروندان یاری رسان باشد افزود: مسئله اول مربوط به مباحث حقوقی است که یکی از رسالت‌های سه گانه است، نکته دوم، موضوع کارشناسی است که مردم را با چالش‌هایی مواجه کرده است که در این خصوص نیازمند راهنمایی هستند و مسئله سوم که متاسفانه یکی از مشکلات جدی شهر تهران در حوزه اجتماعی است، مربوط به حوزه خانواده‌ها است و مشاوره خانواده قوه قضائیه می‌تواند کمک و راهکاری باشد برای اینکه پرونده‌های طلاق را کاهش داده و شاهد شکل گیری صلح و سازش میان زوجین باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزیده شدن ۳۳ اثر صنایع دستی گیلان برای دریافت مهر اصالت ملی
جزئیات تشییع شهدای گمنام در خراسان شمالی
رطوبت ۸۳ درصدی هوا در آبادان و خرمشهر
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و پنجم آبان به افق آبادان و خرمشهر
ایران جوان (جایزه جوانی جمعیت)
نشستی برای افزایش مشارکت
صعود پسران ایران به مرحله یک شانزدهم نهایی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
گلایه شهروندان شوط از قطع درختان ۳۰ ساله
صدور هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غربی
کسب یک طلا و دو برنز در روز هشتم برای ایران
لزوم صرفه جویی
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۵ آبان ۱۴۰۴
پویش ملی ایثار
مراقبت از ۱۱ هزار بیمار دیابتی در مراغه
برتری ایران «الف» مقابل کانادا «ب»
آغاز به کار ششمین جایزه نشان اردیبهشت
ملی‌پوش تفنگ ایران به فینال رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
عاقبت مرغ های تریاکی
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)