• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۹۸۴۵
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹
خوزستان » اجتماعی

افزایش تصادفات منجر به فوت در خوزستان

رئیس پلیس راه خوزستان : تصادفات منجر به فوت خوزستان در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است.

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، سرهنگ سعید رحیمی با اشاره به افزایش تصادفات فوتی در خوزستان در روز‌های اخیر اظهار کرد: اغلب این حوادث به دلیل سرعت غیرمجاز، خستگی و خواب‌آلودگی و انحراف به چپ بوده‌اند.

افزایش تصادفات منجر به فوت در خوزستان

رئیس پلیس راه خوزستان در خصوص تاثیر جاده‌ها در وقوع حوادث گفت: اغلب جاده‌های خوزستان مشکل هندسی دارند و ساختار جاده‌ها به گونه‌ای است که به وقوع حادثه کمک می‌کند.

رحیمی عنوان کرد: در خوزستان جاده ایمن نداریم. در کل استان خوزستان تنها یک درصد راه‌ها آزادراه هستند و دیگر جاده‌ها ایمنی لازم را ندارند و نقاط حادثه‌خیز زیادی وجود دارد.

وی بیان کرد: ۱۴۰ نقطه پرریسک و حادثه‌خیز خوزستان احصاء شده‌اند و مقرر شده است اداره‌کل راهداری خوزستان در فاز نخست ۴۰ نقطه حادثه‌خیز را تا قبل از اربعین حسینی اصلاح کند و ۱۰۰ نقطه دیگر نیز تا پایان امسال اصلاح شوند.

رئیس پلیس راه خوزستان گفت: بر اساس تحلیل تصادفات شش سال گذشته، نقاط پر ریسک در بروز حادثه مشخص شده‌اند و با استفاده از علائم هشدار دهنده و موارد دیگر در حال تلاش برای کاهش ریسک حادثه این نقاط هستیم. بخشی از این نقاط نیاز به اصلاح شکل هندسی دارند، اما اکنون وضعیت اعتبارات برای این اقدامات مناسب نیست.

رحیمی با اشاره به پراکندگی تصادفات خوزستان بیان کرد: در سطح خوزستان ۱۸ هزار کیلومتر راه وجود دارد و پراکندگی تصادفات به ویژه تصادفات فوتی در این راه‌ها معنا دار است و بخش عظیمی از آن برمی‌گردد به اینکه فرهنگ در رانندگی تاثیرگذار است.

رئیس پلیس راه خوزستان گفت: هر چه به سمت حاشیه‌ها که کار فرهنگی کمتری دارند، می‌رویم حوادث رانندگی بیشتر و تشدید می‌شود. تاثیر عامل انسانی در تصادفات رانندگی نیز عامل نخست است.

وی افزود: مشاهد می‌شود راننده‌ای با اینکه تشخیص می‌دهد که راه غیرایمن است، با ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت رانندگی می‌کند. راننده‌ای که با سواری پراید رانندگی می‌کند و می‌داند خودرویش ایمنی ندارد با ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت در راه غیرایمن می‌راند، اما اگر فردی با لندکروز با آخرین مدل و سیستم خودروی دنیا در این راه بیاید بیشتر از ۹۰ کیلومتر بر ساعت نمی‌رود.

رحیمی گفت: متاسفانه کاربران ترافیک و رانندگان، ریسک تصادف را به جان می‌خرند، پر خطر رانندگی می‌کنند و به قوانین و مقررات توجه نمی‌کنند.

وی ادامه داد: آمار‌ها نشان می‌دهد در سه ماهه نخست امسال برخورد با تخلفات ۴۰ درصد افزایش یافته است و بالای صددرصد افزایش توقیف خودرو‌ها را داشته‌ایم، اما همچنان در زمینه کنترل تصادفات نتوانسته‌ایم مدیریت لازم را اعمال کنیم.

رئیس پلیس راه خوزستان در خصوص تاثیر خودرو‌ها در شدت حوادث رانندگی، گفت: زمانی که راننده‌ای با ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت رانندگی می‌کند و با خودروی دیگر برخورد می‌کند، حتی اگر خودرویی با آخرین سیستم براند، چه کار می‌تواند انجام دهد؟ زمانی که راننده‌ای در جایی که نباید سبقت بگیرد، سبقت می‌گیرد و با خودروی روبه‌رو شاخ به شاخ می‌شود، حتما باید خودروی ضد گلوله سوار شود تا آسیب نبیند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاسخ قاطع ایران به تهدیدها؛ ناوها را غرق می‌کنیم
محکومیت شدید اقدام جدید رژیم صهیونیستی از سوی مالزی
مروری بر خبرهای ورزشی جمعه اول اسفندماه قزوین
خدمت رسانی ۳۳ خادمیار هرمزی به زائران در قم
افزایش برداشت آب از سد طالقان
زیان ۲۴۰ میلیون دلاری پاکستان در پی بسته ماندن گذرگاه تورخم
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
توسعه پرداخت با گوشی همراه در مالزی
تولید حدود ۲ و نیم میلیون متر مربع فرش دستباف در ۱۰ ماهه ۱۴۰۴
ثبت‌نام ۶۰۹۷ داوطلب شورا‌های روستایی در استان مرکزی؛ حد نصاب همه روستا‌ها تکمیل شد
بازداشت خبرنگار دویچه وله آلمان در ترکیه
گفت‌و‌گو نخست وزیر پاکستان با وزیر خارجه آمریکا درباره تحولات غزه
برگزاری همایش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در حاجی آباد
رقابت ۷۰۰ دانش‌آموز در مسابقات قرآن و عترت لامرد
قطع موقت گاز در سه روستای شهرستان بویراحمد
قره‌تاج در مناطق مرزی سردشت به شکوفه نشست
اهدا جهیزیه به زوج‌های بسیجی در میناب
گذشت اولیای دم از قصاص
اختصاص ۴۶۵۰ میلیارد تومان برای توسعه اشتغال و خدمات روستایی در کرمان
استخر نیمه کاره آبیک در اولویت تکمیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
از سرزمین چین (۱۰)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)