• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۴۸۶۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۴
بین الملل » غرب آسیا

اسماعیل هنیه: مقاومت در نبرد جنین، درسی فراموش نشدنی به دشمن داد

رئیس دفتر سیاسی حماس ، پیروزی مقاومت بر رژیم صهیونیستی در اردوگاه جنین و عقب نشینی خفت بار اشغالگران از این اردوگاه را تبریک گفت.

اسماعیل هنیه: مقاومت در نبرد جنین، درسی فراموش نشدنی به دشمن دادبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای پیروزی رزمندگان مقاوت بر رژیم صهیونیستی در اردوگاه جنین و عقب نشینی خفت بار نظامیان اشغالگر از این اردوگاه را تبریک گفت.

اسماعیل هنیه گفت: با افتخار به دلاورمردان مقاومت در اردوگاه جنین و ساکنان مبارز آن که از مقاومت حمایت کردند و صفحه تازه‌ای از عزت و بزرگی را در مقابله با جنایت دشمن رقم زدند، سلام و درود می‌فرستم.

هنیه افزود: تمامی گزینه‌ها برای پشتیبانی از جنین و قهرمانان آن روی میز است و عملیات قهرمانانه تل آویو و آنچه در کرانه باختری شاهدش بودیم، صرفا گویای این بود که اقشار مختلف جامعه فلسطین در تمامی مناطق حامی جنین و پشتیبان آن در این نبرد قهرمانانه است و مقاومت گزینه راهبردی آنان برای پاسخگویی به جنایت دشمن و بیرون راندن اشغالگران از سرزمین فلسطین است.

وی تاکید کرد: از طریق تمامی طرف‌ها پیام‌های واضحی به دشمن دادیم مبنی بر اینکه مقاومت در تمامی عرصه‌ها و میادین خود را خارج از نبرد جنین نمی‌داند و دشمن صهیونیستی باید سریعا تجاوز علیه اردوگاه جنین را متوقف کند.

در این بیانیه آمده است: به رغم شهادت و زخمی شدن شماری از فلسطینیان در حمله وحشیانه دشمن صهیونیستی به اردوگاه جنین، مقاومت درسی سخت و فراموش نشدنی به دشمن داد و تلفات سنگینی به آن وارد کرد و گذر زمان حجم خسارات و تلفات وارده به دشمن به دست مقاومت را مشخص خواهد کرد و این رژیم را وادار خواهد کرد از این پس هر گاه خواست به فکر جنایتی دیگر علیه ملت فلسطین باشد، تبعات آن را به خوبی محاسبه کند.

رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: به دشمن صهیونیستی می‌گوییم آن زمان که بدون پرداخت هرگونه هزینه‌ای علیه ملت فلسطین دست به جنایت می‌زد، دیگر به سر آمده و امروز جنین و قبل از آن نیز قهرمانان ما در خیابان‌ها و کوچه‌های کرانه باختری درسی فراموش نشدنی به رژیم اشغالگر دادند و آن‌ها نبرد سیف القدس را که مقاومت در سرزمین مبارک غزه علیه اشغالگران رقم زد، هنوز از یاد نبرده‌اند.

زیاد النخاله: ملت فلسطین ثابت کردند می‌توانند رژیم صهیونیستی را شکست دهند
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در پیامی پیروزی رزمندگان مقاومت در اردوگاه جنین را بر دشمن صهیونیستی تبریک گفت.

در این پیام آمده است: مردم فلسطین با شکست تجاوز رژیم صهیونیستی به اردوگاه جنین به پیروزی بزرگی دست یافتند. گردان جنین رهبری این پیروزی بزرگ را برعهده داشت و مردم فلسطین با اتحاد و حمایت خود از مجاهدان ثابت کردند که می‌توانند دشمن را شکست دهند.

النخاله تصریح کرد: مردم فلسطین ثابت کردند می‌توانند در هر رویارویی، از نبرد سیف القدس تا جنگ جنین، دشمن را شکست دهند. جنین و تمام ساکنان آن در این لحظات تاریخی ضمن حمایت از مجاهدان و گردان جنین اعلام می‌کنند که این عزت و افتخار تا پیروزی نهایی ماندگار خواهد بود.
وی در پایان پیام خود تأکید کرد: من همه ملت فلسطین را به منظور تقویت استقامت اردوگاه جنین، به انسجام و همبستگی ملی دعوت می‌کنم تا جنین همچنان الهام بخشِ انقلاب، مبارزه طلبی، جهاد و مقاومت باقی بماند.

گردان‌های القسام: رژیم صهیونیستی در محاسبات خود برای حمله به جنین اشتباه کرد
گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس در واکنش به خروج خفت بار نظامیان رژیم صهیونیستی از اردوگاه جنین اعلام کرد: رژیم اشغالگر بدون هیچ دستاوردی و با شکست از اردوگاه جنین خارج شد و این تجاوز نتیجه‌ای جز حسرت و شکست مفتضحانه برای دشمن در پی نداشت.

گذر زمان ثابت خواهد کرد سران رژیم اشغالگر در محاسبات خود برای حمله به جنین دچار اشتباه شدند و جنین و سایر شهر‌های کرانه باختری پس از این تجاوز دشمن، قدرتمندتر شده و به محلی برای زدن ضربات دردناک‌تر به دشمن تبدیل خواهند شد.

اردوگاه جنین و رزمندگان آن بار دیگر درس سختی به رژیم اشغالگر دادند و ثابت کردند زمان به عقب باز نخواهد گشت و سرنوشت سخت‌تر و تلخ تری در انتطار دشمن است.

گردان جنین: مقاومت شکست سختی را بر دشمن در تمامی عرصه‌ها تحمیل کرد
گردان‌های قدس- شاخه جنین اعلام کرد: پیروزی بر دشمن در جنین، با همراهی گردان‌های شهدای الاقصی، گردان‌های عزالدین قسام و سایر رزمندگان فلسطینی تحقق یافت.

گروه‌های مقاومت فلسطین در جنین و در رأس آن گردان‌های قدس، باشکوه‌ترین حماسه‌ها را رقم زدند و شکست سختی را بر دشمن در تمامی عرصه‌ها تحمیل کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)