• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۵۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

عوامل انتشار سؤالات کنکور علوم تجربی و ریاضی دستگیر شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید براینکه آزمون‌های نوبت اول و نوبت دوم آزمون سراسری در سلامت و امنیت کامل برگزار شد، از دستگیری عوامل انتشار سؤالات کنکور علوم تجربی و ریاضی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، آقای پورعباس با اینکه خوشبختانه آزمون نوبت اول و نوبت دوم آزمون سراسری در سلامت و امنیت کامل برگزار شد، گفت: با مشارکت و همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی، اطلاعاتی، امنیتی و قضایی آزمون به شکل مطلوبی برگزار و زمینه اجرای عدالت آموزشی و شایسته گزینی فراهم شد.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد اقدامات انجام شده در مورد سلامت آزمون سراسری، گفت: در روز‌های اخیر و همزمان با برگزاری آزمون سراسری تعدادی از سرشبکه‌های کلاهبرداری و شیادی در استان‌های مختلف دستگیر شدند و البته بر اساس بررسی‌ها و اعلام مراجع ذیربط میزان فعالیت این شبکه‌ها نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در سلامت کامل برگزار شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره ادعای انتشار برخی صفحات آزمون سراسری در فضای مجازی، گفت: هیچ سؤالی قبل از شروع آزمون سراسری منتشر نشد و در آزمون گروه علوم ریاضی و فنی و گروه علوم تجربی تعداد بسیار محدودی از صفحات حین برگزاری آزمون در دقایق پایانی قبل از جمع‌آوری دفترچه‌های مربوطه منتشر شد که با توجه به محدودیت زمانی در جمع‌آوری پاسخنامه‌ها فرصتی برای دریافت پاسخ سوالات وجود نداشت ضمن اینکه با تمهیدات پیش بینی شده عوامل انتشار آن بلافاصله شناسایی و دستگیر شدند.

وی خاطرنشان کرد: در آزمون سراسری سال جاری برای نخستین بار برخی روش‌ها و ابزار جدید مورد استفاده قرار گرفت که امکان بهره‌برداری از سؤالات منتشر شده حین برگزاری آزمون را خنثی کرد به عنوان نمونه برای نخستین بار و در اقدامی منحصر به فرد دفترچه‌های سؤالات آزمون گروه علوم تجربی در صد‌ها نوع چینش در اختیار داوطلبان قرار گرفت که امکان تهیه کلید و ارسال آن در زمان کوتاه به حوزه‌های امتحانی را غیرممکن ساخت.

پورعباس استفاده از دستگاه‌های آشکارساز به خصوص نسل دوم این دستگاه را گام دیگری برای تضمین سلامت آزمون سراسری عنوان کرد و گفت: این دستگاه‌های آشکارساز که توسط شرکت‌های دانش بنیان تولید شد علاوه بر ردیابی سیگنال‌های حوزه‌های آزمون اقدام به ارسال امواج صوتی برای شناسایی دستگاه‌های گیرنده توسط عوامل حفاظت آزمون کرد و بدین ترتیب امکان ارسال پاسخ سؤالات به داخل حوزه‌های امتحانی را مسدود کرد که گزارش‌های دریافتی نشان از عملکرد موفق این دستگاه‌ها دارد.

آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در سلامت کامل برگزار شد
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه به هیچ عنوان اجازه ورود افراد با روش‌های غیر علمی به داوطلبان داده نخواهد شد، گفت: همانند نوبت اول آزمون سراسری در روز‌های آینده بررسی‌های فنی در مورد پاسخنامه داوطلبان به عمل خواهد آمد و چنانچه شبهه‌ای نیز در مورد داوطلبی وجود داشته باشد مطابق قانون اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با آرزوی موفقیت برای داوطلبان آزمون سراسری در مراحل مختلف زندگی از همکاری‌ها و تلاش‌های دستگاه‌های مختلف اجرایی، امنیتی، انتظامی و قضایی کشور به ویژه پلیس فتا، پلیس امینت عمومی، قضات محترم کشیک و ضابطین قضایی، وزارت کشور، وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و کارکنان خدوم سازمان سنجش آموزش کشور در برگزاری آزمون سراسری قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)