• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۷۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
دو هفته ابتدایی تیر امسال

واریز سود ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار سهامدار

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: سود جاری و سنواتی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار سهامدار در دو هفته ابتدایی تیر امسال از طریق اطلاعات سامانه (سجام) به حساب سهامداران واریز شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی سمات، اطلاعات منتشر شده در خصوص جزییات واریز مطالبات جاری و سنواتی سهامداران در دو هفته ابتدایی تیر ماه سال جاری نشان می‌دهد، ۱۶ ناشر سود سنواتی و ۲۷ ناشر سود جاری صاحبان سهام خود را پرداخت کرده‌اند.
واریز سود سنواتی ۱۶ ناشر
بر اساس این گزارش، در این دوره زمانی، ۱۶ شرکت «خدمات دریایی وکشتیرانی خط دریابندر، سرمایه گذاری مسکن زاینده رود، گسترش صنایع روی ایرانیان، داروسازی سبحان انکولوژی، سرمایه گذاری افتخار سهام، سرمایه گذاری صنعت بیمه، کشت و صنعت چین چین، سرمایه گذاری ساختمان، لیزینگ رایان سایپا، جنرال مکانیک، ماداکتواستیل کرد، پشم شیشه ایران، پشم بافی توس، دشت مرغاب، کاشی پارس و سیمان ساوه»، سود سنواتی یک میلیون و ۲۰۳ هزار و ۶۹۳ سهامدار را که شامل ۲۱۷ میلیارد و ۶۹۲ میلیون تومان می‌شود را با استفاده از سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) واریز کرده‌اند.
واریز سود جاری ۲۷ ناشر
همچنین در دو هفته نخست تیر ماه امسال، ۲۷ ناشر «سرمایه گذاری پتروشیمی ساختمان خلیج فارس، سرمایه گذاری گروه صنایع بهشهر، شهرسازی و خانه سازی باغمیشه، سرمایه گذاری مسکن شمال شرق، تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی، گروه توسعه مالی مهر آیندگان، شیر پاستوریزه پگاه اصفهان، سرمایه گذاری اقتصاد نوین، آهن و فولاد غدیر ایرانیان، توسعه مسیر برق گیلان، کشت و صنعت جوین، بیمه زندگی کاریزما، سرمایه گذاری بهمن، خدمات انفورماتیک، تامین سرمایه کیمیا، سیمان مازندران، نئوپان ۲۲ بهمن، سیمان فارس نو، آسیا سیر ارس، مواد ویژه لیا، بیمه پارسیان، بانک تجارت، سیمان شمال، خاک چینی، توکاریل، موتوژن و گل‌گهر»، سود جاری ۲ میلیون ۴۰۰ هزار و ۳۳۳ سهامدار که شامل یک هزار و ۶۶۲ میلیارد و ۶۴۲ میلیون تومان می‌شود را توسط سمات و از طریق سامانه سجام واریز کرده‌اند.
سامانه سجام چیست؟
لازم به ذکر است، سجام یک سامانه زیر ساختی برای شناسایی مشتریان جهت ورود به باشگاه بزرگ بازار سرمایه ایران است که تمام فعالان این بازار اعم از «سرمایه‌گذاران، مشتریان و مدیران نهادها» در این سامانه، فقط یک بار برای همیشه اطلاعات خود را در آن ثبت خواهند کرد و پس از احراز هویت حضوری و غیر حضوری قادر به دریافت خدمات مبتنی بر داده‌های تایید شده خواهند بود.
بر اساس این گزارش، از طریق این سامانه اطلاعات هویتی، شماره حساب، شماره موبایل، آدرس الکترونیکی و اقامت دایمی فرد ثبت می‌شود و از آن به بعد هیچ نهاد مالی نیازی به دریافت مجدد اطلاعات آن سهامدار را ندارد.
سهامداران می‌توانند با مراجعه به سایت www.Sejam.ir ثبت نام و احراز هویت سجام را به صورت الکترونیکی انجام دهند.
مزایای سجامی شدن
گفتنی است «دریافت کد معاملاتی برای ورود به بازار سرمایه، دریافت سود‌های جاری، سنواتی و سود سهام عدالت، امکان ورود به درگاه ذینفعان بازار سرمایه و استفاده از خدمات آن شامل میز خدمت الکترونیک، مشاهده و گزارش دارایی، دریافت گواهی سهام، لیست مجامع و برگزاری مجامع به صورت الکترونیک، گزارش سود‌های پرداخت شده، تاریخچه سود سهام عدالت و گزارش حق تقدم استقاده نشده» از جمله مزایای ویژه ثبت نام و احراز هویت در سامانه سجام به شمار می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید محمودی در جونقان
بی ثباتی قیمت برنج
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
نگاتیو‌های دست شیطان
دورهمی دانش آموزان سمنان در بوستان های محله
تجلیل از برگزیدگان گیلانی مسابقات قرآنی اوقاف امروز در رشت
قطع آب ادارات پر مصرف، قانون برای همه یکسان است
صلح و سازش دو طایفه در شهرستان کوهرنگ
برگزاری رزمایش ارزیابی آمادگی مولد‌های برق اضطراری در مراکز حیاتی گیلان
گامی بلند برای درمان سرطان در جنوب کشور
برگزاری جشنواره غذاها و شیوه های زندگی بومی محلی در چرام
توزیع گوشت گرم بین عزتمندان در کهگیلویه و بویراحمد
دیدار چهره به چهره استاندار با مردم
اعلام آمادگی مردم برای شرکت در راهپیایی سیزده ابان
ادامه نهضت بهسازی و اسفالت راههای روستایی در کهگیلویه
ساماندهی صنوف استان در دستور کار
بازگشت ۱۸ میلیارد ریال وجوه به حساب مالباختگان فضای مجازی
نشست مشترک وزارت امور خارجه با فوتبالی‌ها
وداع با شکوه نیروی هوایی ارتش با خلبان محمد طیبی
اختصاص 116هککتار از اراضی ملی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)