پخش زنده
امروز: -
پایانه مرزی لطف آباد خراسان رضوی رتبه نخست ترانزیت خروجی کالا از کشور را در بین ۲۵ پایانه مرزی زمینی کسب کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر پایانه مرزی لطف آباد درگز در خراسان رضوی گفت: این پایانه مرزی در سه ماه نخست امسال با
عبور ۱۱ هزار و ۷۵ دستگاه کامیون، رتبه نخست ترانزیت خروجی کالا در میان ۲۵ پایانه مرزی زمینی کشور را به خود اختصاص داده است.
محسن رکنی افزود: این تعداد کامیون حامل ۲۱۶ هزار و ۵۴۸ تن بار ترانزیت خروجی بوده که بیشتر این کالاها شامل مواد پاک کننده، انواع رنگ، ماشین آلات سبک و میوه جات بوده است.
وی ادامه داد: ترازیت خروجی کالا از پایانه مرزی لطف آباد در بهار سال جاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش ۱۰۲ درصدی را نشان می دهد.
مدیرپایانه مرزی لطف آباد گفت: در سه ماهه نخست امسال ۳۲ هزار و ۱۵۳ دستگاه ناوگان کامیون پر و خالی حامل ۴۳۸ هزار و ۲۲۳ تن کالای صادراتی، وارداتی و ترانزیتی از این پایانه مرزی تردد داشته است که افزایش ۴۷ درصدی را نشان می دهد.
خراسان رضوی از شمال و شمال شرق دارای ۵۳۲ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان است و پایانه مرزی لطفآباد شهرستان درگز در ۹۰ کیلومتری جنوب عشق آباد، پایتخت ترکمنستان از موقعیت تجاری و به ویژه ترانزیتی خوبی برخوردار است، از سویی فاصله این گمرک و پایانه مرزی با شهر درگز در شمال خراسان رضوی ۲۲ کیلومتر و تا شهر مشهد ۲۹۶ کیلومتر است.
وی میزان تردد در واردات را نیز با ۹ درصد کاهش اعلام نمود که توسط ۳۲ دستگاه ناوگان و یدک حامل ۷۰۹ تن کالای وارداتی از طریق پایانه مرزی لطف آباد وارد کشور گردیده است.
مدیرپایانه مرزی لطف آباد در پایان عمده کالاهای وارداتی را شامل: پنبهٰ، انواع نخ، لوبیاٰ، کشمش و ماش عنوان کرد.
میزان تردد پایانه مرزی لطف آباد پارسال نسبت به سال ۱۴۰۰، ۴۷ درصد افزایش داشت.