• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۱۰۰۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
بین الملل » غرب آسیا

اشتیه: فلسطینیان به سمت مدل آفریقای جنوبی پیش می‌روند

نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطینی کابینه کنونی رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو را جنایتکارترین کابینه این رژیم دانست و فلسطینیان به علت سیاست تبعیض نژادی رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه مردم فلسطین به سمت مدل آفریقای جنوبی می‌روند.

اشتیه: فلسطینیان به سمت مدل آفریقای جنوبی پیش می‌روندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطینی کابینه کنونی رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو را جنایتکارترین کابینه این رژیم دانست و فلسطینیان به علت سیاست تبعیض نژادی رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه مردم فلسطین به سمت مدل آفریقای جنوبی می‌روند.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبری سما، محمد اشتیه امروز سه شنبه کنفرانس ملی جمعیت فلسطین با عنوان "جمعیت شناسی بین تاب آوری و توسعه" را در سالن جمعیت هلال احمر فلسطین در البیره افتتاح کرد.
اشتیه در افتتاحیه این کنفرانس گفت: به علت سیاست تبعیض نژادی رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین، ما به سمت مدل آفریقای جنوبی می‌رویم.
وی افزود: ترکیب جمعیتی فلسطین برای اولین بار استثنایی شده است، زیرا تعداد فلسطینیان از تعداد یهودیان بیشتر است و این بدان معناست که ما به سمت مدل آفریقای جنوبی می‌رویم که در آن یک اقلیت سفید پوست کنترل اکثریت سیاهپوست را به دست داشتند.
اشتیه تاکید کرد اسرائیل، رژیمی آپارتاید است که در آن اقلیتی یهودی بر اکثریت فلسطینی حکومت می‌کند و راه حل دو دولتی را تضعیف می‌کند.
نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطینی گفت: تغییر فرمول درگیری‌ها در سراسر فلسطین تاریخی حاصل مسدود شدن افق سیاسی و مشغول بودن اروپا به بحران روسیه و اوکراین است و این امر یافتن افق سیاسی مبتنی بر مشروعیت بین المللی را دشوار می‌کند.
وی خاطر نشان کرد: نحوه تعامل با بحران روسیه و اوکراین نشان دهنده استاندارد‌های دوگانه در برخورد با مسائل بین‌المللی است.
اشتیه گفت حمله بی‌سابقه اسرائیل به سرزمین‌های مختلف فلسطینی در سایه مسدود شدن افق سیاسی از سوی دولت آمریکا صورت گرفت، به‌ویژه اینکه جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا تنها رئیس‌جمهور آمریکاست که هیچ ابتکار عملی نشان نداده است و فرستاده‌ای در امور صلح ندارد. آنچه امروز دولت آمریکا انجام می‌دهد ایفای نقش تماشاچی است.
وی افزود: «دولت کنونی اسرائیل افراطی‌ترین دولت نیست، بلکه جنایتکارترین است، زیرا همه دولت‌های قبلی اسرائیل نیز افراطی بوده اند و می‌خواستند شانس تشکیل کشور فلسطین را از بین ببرند».
این مقام فلسطینی افزود: در دولت کنونی اسرائیل ۲۰۲ فلسطینی به شهادت رسیدند، چرا که از صهیونیسم سکولار به صهیونیسم مذهبی رفته است.
اشتیه ادامه داد: وضعیت فلسطین از نکبت ۱۹۴۸ میلادی تاکنون مؤید ایدئولوژی جنبش صهیونیستی با همه مولفه‌های آن است، زیرا تلاش کرده است با کوچ اجباری ساکنان این سرزمین و تخریب روستاها، آن‌ها رابی خانمان کند. در جریان نکبت ۹۵۰ هزار فلسطینی کوچانده شدند و ۵۳۱ روستا و شهر فلسطینی محو شدند. طی سال ۱۹۶۷ به تنهایی ۲۵۰ هزار فلسطینی کوچانده شدند و ۳ شهر عمواس، یالو و بیت نوبا محو شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۲۰ تن آذوقه دامی بین دامداران رامسر
هوای استان کرمانشاه تا دوشنبه بارانی است
معاون علمی رئیس‌جمهور به البرز آمد
برخورد با ۱۲ هزار و ۸۳۰ تجاوز به حریم راه‌های مازندران 
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
باران دیشب با دست پر، به ایلام آمد
رقابت‌های لیگ والیبال جوانان آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
دستگیری سارق با شگرد بیهوش‌کردن رانندگان در خرم‌آباد
دبیر کارگروه ملی پیشگیری و کنترل سرطان: بیماران مبتلا به سرطان نیاز گسترده‌ای به فرآورده‌های خونی دارند
سرانه فضای آموزشی شهرستان دالاهو، دو برابر میانگین کشوری است
اعلام ۱۵ فیلم برتر آرای مردمی جشنواره فجر
برگزاری افتتاحیه المپیک زمستانی؛ رژه کاروان ایران در سه منطقه مختلف
هشدار هواشناسی بوشهر درباره بارش شدید باران و وزش باد
ایران مقتدر منتظر فرمان ولی امر خویش است
امروز؛ آغاز انتخاب واحد نیمسال دوم دانشگاه آزاد
زنان قهرمانان وضعیت امروز ما هستند
ایران ما با بمب و موشک از بین نمی‌رود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ بهمن
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)